Чета ти глупостите и те съжалявам,това за умни и ограничени хора,ако имаш малко мозък ще ги видиш по митингите.В подкрепа на Орешарски стотина пенсионери на над 70г.+десетина момчета,едно от които когато камерите на Канал3 го заснеха как взима 20лв.,си сложи качулката и хукна да бяга,против Орешарски десетки хиляди протестиращи,които МВР типично по комунистически лъже и им крие реалната бройка ,свирят ,пеят,разхождат си децата и т.н.Каквито и да са Герб,не си позволиха да сложат един олигарх като Пеевски начело на ДАНС,не позволиха да спазарят подкрепата от Атака , РЗС и ДСБ срещу раздаване на държавни постове,както сега прави БСП.Герб каквито и грешки да направиха трябва да им се признае че отстраниха Трактора от властта,аз досега не съм чул някой да е казал добра дума за него,да не говорим за Килърите,групата за отвличания.Това че Прокуратурата и Съдебната власт не си свърши работата докрай не е вина на Герб,те са независими органи,въпреки че сега като ги гледам как светкавично грабнаха Цветанов,а не виждат "изцепките" на Сидеров започвам да се съмнявам дали са чак толкова независими.А за това дали хората искат избори или не не говори от тяхно име,когато БСП,ДПС и Атака изкарат всяка вечер в продължение почти на месец,в дъжд и жега десетки хиляди да защитават Орешарски,тогава ще се убедя че е рано за избори,но сега съм категоричен че само предсрочните избори са решение.
Предсрочни ДА, но НЕ сега ! Ако сега има избори, в парламента влизат само ГЕРБ, БСП и ДПС, най-много и СКАТ-аджиите да влязат. И тогава ще гледаме Орешарски, епизод 2. Не е добре да се бърза, като нямаш ясна алтернатива. Не се заблуждавай, че ГЕРБ са алтернатива. Това че ти не знаеш какви ги вършиха, не значи че са цвете !!! Какво като го няма Трактора, като го има Боко ? Че те са си лика прилика ? 4 години частния бизнес беше мачкан и рекетиран от Боко, моля те не ми го хвали ...
Дивотиите на Орешарски не ги оправдавам !!! С право хората протестират, но не може да се протестира против всичко. Това е АНАРХИЯ ! Протестира се против Пеевски - ок, никой не иска тоя толуп ! Протестираш против Белене ок, имаш право ! Ама няма смисъл да протестираш за всички и всичко ! Представи си че Боко се върне и 30 000 души (недоволни още от февруари) на следващия ден протестират ? Ти какво ще правиш тогава ? Ще идеш ли пред НДК да подкрепиш кабинета ?!?