Иван Портних е новият кмет на Варна (видео)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Иван Портних е новият кмет на Варна (видео)

Мнениеот Daniel Levski » 08 юли 2013 09:35

viali69 написа:Пак нищо не казвате за избирателната активност ! Ниска ли е, висока ли е ?
Защото при същия брой гласували миналата неделя, когато Бозов водеше пищяхте, че е ниска ...
Сега доволни ли сте от кмет избран при такава ниска избирателна активност ? Това ли е волята на Варна според вас ?

Ей, смешник ще ти обясня защо избирателната активност е ниска, защото сезона във Варна е в разгара си и повечето работещи хора са на морето на работа и нямаше как да отидат да гласуват. Това го обясних и месец февруари, че се получават такива големи протести във Варна защото през зимата много хора не работят. Видя се през май Варна за кого е когато ГЕРБ спечели с над 11% разлика над 2-я. Ако изборите за кмет бяха тогава Портних щаша да спечели на 1 тур още, въпреки купените гласове от циганите за които плащаха дпс и бсп. Това е, а легитимният кмет на Варна е Портних. И сега обобщението на всички големи градове кметове са на ГЕРБ, което доказва, че мислещите хора са за ГЕРБ, а по-ниско образованите са за дпс и бсп. Атака не я включвам защото там са останали заблудени като теб.

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 08 юли 2013 09:35

viali69 написа:Пак нищо не казвате за избирателната активност ! Ниска ли е, висока ли е ?
Защото при същия брой гласували миналата неделя, когато Бозов водеше пищяхте, че е ниска ...
Сега доволни ли сте от кмет избран при такава ниска избирателна активност ? Това ли е волята на Варна според вас ?

Много ясно,че избирателната активност е ниска.Лично аз не отидох да гласувам,защото нямаше за кого, а и доста мои познати,поради тази причина.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 юли 2013 09:37

Все едно ми беше кой щеше да спечели и двамата са тъпани... После се чудят защо хората не гласували...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 08 юли 2013 09:42

downlow написа:

Много ясно,че избирателната активност е ниска.Лично аз не отидох да гласувам,защото нямаше за кого, а и доста мои познати,поради тази причина.

+1
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Потребителски аватар
sin zavinagi
Контакти:

Мнениеот sin zavinagi » 08 юли 2013 09:45

Няма тъмночервено море. Варна е синя! Браво, Варна!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 08 юли 2013 09:52

Виали, я кажи за правителството. Трябва ли да го оставиме да работи?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 юли 2013 09:54

Alonso_Massa написа:Все едно ми беше кой щеше да спечели и двамата са тъпани... После се чудят защо хората не гласували...

+1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 юли 2013 10:08

viali69 написа:
Neron написа:Депесарския лапач viali69 пак се обади.

Абе, аз съм ви казал, че по-прости от вас гейберастите няма, ама защо трябва всеки ден да го доказвате ?
Аз ви вадя аргументи. Вие отговаряте с обиди и цинизми. Това ви е нивото на вас - симпатизантите на мутро-милиционерската хунта ГЕРБ.
За всички интелигентни хора вече е ясно, че зад ГЕРБ стоят олигархични структури и кръгове начело с уж бившата приятелка на Бойко Борисов - Цветелина Бориславова. Те спонсорират протестите срещу законното българско правителство на Пламен Орешарски.
ГЕРБ не са нито антикомунисти, за каквито се представят, нито демократи, нито пък са нещо ново в българската политика.
ГЕРБ са типични представители на статуквото. Огромна част от техните активисти по места и в централното ръководство са бивши партийни членове и милиционери.
Това е по-лошата част от БКП. По-добрата е в БСП.
Конткретно за изборите във Варна. Те показват, че огромна част от народа не иска избори. Ако искаха - щеше да има избирателна активност примерно 70-75%.
Същото ще се случи и на едни предсрочни избори наесен. Хората масово няма да гласуват и ГЕРБ ще спечелят с малко, защото има една много проста и промита прослойка от обществото, която им вярва и постоянно гласува за тях.
С други думи изборите във Варна показаха какво искат протестиращите. Искат да върнат ГЕРБ на власт и НИЩО ПОВЕЧЕ !
Никаква промяна. Никаква смяна на системата не искат протестиращите. Те искат само едно - ГЕРБ отново на власт.
Другото е ала-бала и приказки за наивници.

Чета ти глупостите и те съжалявам,това за умни и ограничени хора,ако имаш малко мозък ще ги видиш по митингите.В подкрепа на Орешарски стотина пенсионери на над 70г.+десетина момчета,едно от които когато камерите на Канал3 го заснеха как взима 20лв.,си сложи качулката и хукна да бяга,против Орешарски десетки хиляди протестиращи,които МВР типично по комунистически лъже и им крие реалната бройка ,свирят ,пеят,разхождат си децата и т.н.Каквито и да са Герб,не си позволиха да сложат един олигарх като Пеевски начело на ДАНС,не позволиха да спазарят подкрепата от Атака , РЗС и ДСБ срещу раздаване на държавни постове,както сега прави БСП.Герб каквито и грешки да направиха трябва да им се признае че отстраниха Трактора от властта,аз досега не съм чул някой да е казал добра дума за него,да не говорим за Килърите,групата за отвличания.Това че Прокуратурата и Съдебната власт не си свърши работата докрай не е вина на Герб,те са независими органи,въпреки че сега като ги гледам как светкавично грабнаха Цветанов,а не виждат "изцепките" на Сидеров започвам да се съмнявам дали са чак толкова независими.А за това дали хората искат избори или не не говори от тяхно име,когато БСП,ДПС и Атака изкарат всяка вечер в продължение почти на месец,в дъжд и жега десетки хиляди да защитават Орешарски,тогава ще се убедя че е рано за избори,но сега съм категоричен че само предсрочните избори са решение.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 08 юли 2013 10:13

Варна е синя от край време, лошото е че сините издигнаха лигльото Ванко Николаевич за кмет. След като ББ срина Варна, сега иска да я довърши с Портних. Бас държа, че след 2 години ще плачем от този избор ... дано не съм прав !

Веднага уточнявам, че хич не ми дреме за Бозов, нито за подкрепилите го партии и цигани. Срам е, че от 9 кандидата за кмет на Варна нямаше нито 1 обединяващо лице, което да накара хората да отидат до урните. Пак по-добре от Киро Дупката, Борко Медузата и Магарешки (предните избори), но все пак заслужаваме нещо много по-добро от Портних и Бозов :!:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 08 юли 2013 10:24

Чета ти глупостите и те съжалявам,това за умни и ограничени хора,ако имаш малко мозък ще ги видиш по митингите.В подкрепа на Орешарски стотина пенсионери на над 70г.+десетина момчета,едно от които когато камерите на Канал3 го заснеха как взима 20лв.,си сложи качулката и хукна да бяга,против Орешарски десетки хиляди протестиращи,които МВР типично по комунистически лъже и им крие реалната бройка ,свирят ,пеят,разхождат си децата и т.н.Каквито и да са Герб,не си позволиха да сложат един олигарх като Пеевски начело на ДАНС,не позволиха да спазарят подкрепата от Атака , РЗС и ДСБ срещу раздаване на държавни постове,както сега прави БСП.Герб каквито и грешки да направиха трябва да им се признае че отстраниха Трактора от властта,аз досега не съм чул някой да е казал добра дума за него,да не говорим за Килърите,групата за отвличания.Това че Прокуратурата и Съдебната власт не си свърши работата докрай не е вина на Герб,те са независими органи,въпреки че сега като ги гледам как светкавично грабнаха Цветанов,а не виждат "изцепките" на Сидеров започвам да се съмнявам дали са чак толкова независими.А за това дали хората искат избори или не не говори от тяхно име,когато БСП,ДПС и Атака изкарат всяка вечер в продължение почти на месец,в дъжд и жега десетки хиляди да защитават Орешарски,тогава ще се убедя че е рано за избори,но сега съм категоричен че само предсрочните избори са решение.

Предсрочни ДА, но НЕ сега ! Ако сега има избори, в парламента влизат само ГЕРБ, БСП и ДПС, най-много и СКАТ-аджиите да влязат. И тогава ще гледаме Орешарски, епизод 2. Не е добре да се бърза, като нямаш ясна алтернатива. Не се заблуждавай, че ГЕРБ са алтернатива. Това че ти не знаеш какви ги вършиха, не значи че са цвете !!! Какво като го няма Трактора, като го има Боко ? Че те са си лика прилика ? 4 години частния бизнес беше мачкан и рекетиран от Боко, моля те не ми го хвали ...
Дивотиите на Орешарски не ги оправдавам !!! С право хората протестират, но не може да се протестира против всичко. Това е АНАРХИЯ ! Протестира се против Пеевски - ок, никой не иска тоя толуп ! Протестираш против Белене ок, имаш право ! Ама няма смисъл да протестираш за всички и всичко ! Представи си че Боко се върне и 30 000 души (недоволни още от февруари) на следващия ден протестират ? Ти какво ще правиш тогава ? Ще идеш ли пред НДК да подкрепиш кабинета ?!?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Свободна зона”