КАН написа:Като видя снимката на шмъркачев от микре и се сещам ...за птичи мозък.
Баш ме боли оная работа за какво се сещаш!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КАН написа:Като видя снимката на шмъркачев от микре и се сещам ...за птичи мозък.
nikita 333 написа:onceMORT написа:nikita 333 написа:Тогава трай ,обсъждай си тиквуня на воля,нали за него гласува?
Ало попай морячката, ти не си човека, който ще казва на другите какво да обсъждат.
хех..мишок ти се показа бе?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
viali69 написа:Волен е пич. Бръкна отзад на световните господари като не подкрепи техните слуги от ГЕРБ да продължат да съсипват България.
Волен спря ГЕРБ по пътя им към втори мандат, който щеше да бъде пагубен за България.
Затова не се чудете, че днес всички плюят против Сидеров от Слави Трифонов до Бойко Борисов !
Те играят в един спектакъл. Волен си има свой театър. И си го играе доста сполучливо напоследък.
А, тези които се надяват, че АТАКА няма да влезе в следващия парламент да имат много здраве. АТАКА пак ще има над 4% от гласовете на българите.
nikita 333 написа:КАН написа:Като видя снимката на шмъркачев от микре и се сещам ...за птичи мозък.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
nikita 333 написа:КАН написа:Като видя снимката на шмъркачев от микре и се сещам ...за птичи мозък.
onceMORT написа:nikita 333 написа:onceMORT написа:nikita 333 написа:Тогава трай ,обсъждай си тиквуня на воля,нали за него гласува?
Ало попай морячката, ти не си човека, който ще казва на другите какво да обсъждат.
хех..мишок ти се показа бе?
Не мишок, а п.шок и не се показа, а ти го изплю.
dunavfc написа:Абе те Юруш,нека си вземат 4-те процента,ама ако не са на власт,никой не го боли за тях...Те по принцип са партия тип РЗС,смешни,нелепи и ******ски и единственият начин да съществуват е чрез скандали и циркове. Единият щеше да смъква Бойко Борисов,другият няма нужда от коментар,а накрая и двете партии ще останат в Архива
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта