За тези които не са разбрали това са МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ.За съжаление Станишко ще си препише дивиденти от резултата на доц.Бозов и още ще се надуе като пуяк.Портних е "слаба ракия", а като цяло ГЕРБ страда от липса на качествени кадри.Варна гласува за личности,за Бозов а не за БСП и ДПС.Ако гласуването беше партийно избирателната активност щеше да е висока,а не толкова ниска.Потвърждение е и добрият резултат на Чавдар Трифинов и слабият за Марешки-хората гласуваха за личности.Мисля,че Бозов трябваше да се разграничи от БСП и ДПС,да покаже,че Варна е жителите и са по-важни и можеше да има и по-добър резултат.Както хода му с продажбата на мерцедеса на Кирил Йорданов му донесе дивиденти,така и разграничаването му от червените щеше да му качи резултата,защото Варна е синя !!!
Иначе той и Чавдар Трифонов са свестни и хората гласуваха за самите тях.Нямаше организиран червен партиен вот,както и висока активност в циганските секции,но да изчакаме обаче какво ще стане на втория тур...
Изборите във Варна и ТВ7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изборите във Варна и ТВ7
milen.hristov написа:batceko написа:Здравейте на всички ,но най вече на Варненци ,които се подвизават във този форум .Аз не съм от Варна , но майка ми е .Нормално е кметските избори там да не ме засягат лично , защото не съм от Варна и не живея там .Но близо час и половина гледам ТВ7 и това което видях , ме накара да напиша тази тема и да задам няколко въпроса към Варненци , които ще я прочетат .
Първо накратко това което видях по ТВ7 - все едно че е задействана машина на времето - месец февруари сме ,основното нещо , които всички искат е да разкарат ГЕРБ завинаги и окончателно от властта , не сме на 15- 16 ден от протести срещу БСП и Ко и искане за сваляне на правителството на Орешарски , а на власт е Бойко Борисов и всички трябва да сме съюзени срещу него ... резултатите са такива , че Христо Бозов води с 5-6 процента на гербаджията , много ниска избирателна активност - 24-25 процента и балотаж , всяко второ изречение касае лошите от Герб , има интервюта с младежи от протеста през февруари и пак нито дума за течащите вече 15-16 дни шествия за сваляне на Орешарски .. гости в студиото всички без гербаджията ....
...... ТВ7 е национална медия и би трябвало да е независима или поне никъде не е афиширано , че е на определена партия .... уж ....
......ах ..щях да пропусна най важното - в едно единствено изречение при споменаването на резултати се промълви много на бързо, че Бозов е граждански кандидат .. подкрепен от БСП .. ей така .. между другото за ДПС нищо не се каза ... та на фона на всичко това имам 3 въпроса въпроса към Варненци
- Знае ли се във Варна ,че Бозов е кандидат от БСП , срещу която вече 15 дни има протести ...
- Ако се знае и въпреки това се гласува за него , това означава ли , че Варна която изкара 70-80 000 на протест през зимата , всъщност няма против правителството на БСП ,ДПС и АТАКА и , че всъщност най големия проблем за варненци е как да се разкара Герб от властта - т.е. с Орешарски и его команда всичко е ок , и че всъщност съвсем не случайно , не се чува нищо особено за протести във Варна през последните 15 дни няколко - пъти мернах инфо за 700-800 човека и толкова ....
- Дразни ли ви очевадната супер манипулативна намеса на ТВ7 в местния избор и ако отговора е да , какво ще направите на балотажа тя да бъде сведена до минимум ...
спирам до тук ... желая всичко добро на Варна .
тв7!
Бареков .....
Друго си е за теб да карат бусове с хора гласуващи под ред. Виж Канал 3, каква гонка излъчиха днес на живо. Браво на Петя, страхотен репортаж
Хвани Слави Трифонов и удари Бареков , ниско ниво , поръчкова журналистика , липса на всякакви ценности

Няма проблем, ще гледаме само БТВ и НОВА, които изкарват протестиращите поне 1 милион! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
batceko написа:Здравейте на всички ,но най вече на Варненци ,които се подвизават във този форум .Аз не съм от Варна , но майка ми е .Нормално е кметските избори там да не ме засягат лично , защото не съм от Варна и не живея там .Но близо час и половина гледам ТВ7 и това което видях , ме накара да напиша тази тема и да задам няколко въпроса към Варненци , които ще я прочетат .
Първо накратко това което видях по ТВ7 - все едно че е задействана машина на времето - месец февруари сме ,основното нещо , които всички искат е да разкарат ГЕРБ завинаги и окончателно от властта , не сме на 15- 16 ден от протести срещу БСП и Ко и искане за сваляне на правителството на Орешарски , а на власт е Бойко Борисов и всички трябва да сме съюзени срещу него ... резултатите са такива , че Христо Бозов води с 5-6 процента на гербаджията , много ниска избирателна активност - 24-25 процента и балотаж , всяко второ изречение касае лошите от Герб , има интервюта с младежи от протеста през февруари и пак нито дума за течащите вече 15-16 дни шествия за сваляне на Орешарски .. гости в студиото всички без гербаджията ....
...... ТВ7 е национална медия и би трябвало да е независима или поне никъде не е афиширано , че е на определена партия .... уж ....
......ах ..щях да пропусна най важното - в едно единствено изречение при споменаването на резултати се промълви много на бързо, че Бозов е граждански кандидат .. подкрепен от БСП .. ей така .. между другото за ДПС нищо не се каза ... та на фона на всичко това имам 3 въпроса въпроса към Варненци
- Знае ли се във Варна ,че Бозов е кандидат от БСП , срещу която вече 15 дни има протести ...
- Ако се знае и въпреки това се гласува за него , това означава ли , че Варна която изкара 70-80 000 на протест през зимата , всъщност няма против правителството на БСП ,ДПС и АТАКА и , че всъщност най големия проблем за варненци е как да се разкара Герб от властта - т.е. с Орешарски и его команда всичко е ок , и че всъщност съвсем не случайно , не се чува нищо особено за протести във Варна през последните 15 дни няколко - пъти мернах инфо за 700-800 човека и толкова ....
- Дразни ли ви очевадната супер манипулативна намеса на ТВ7 в местния избор и ако отговора е да , какво ще направите на балотажа тя да бъде сведена до минимум ...
спирам до тук ... желая всичко добро на Варна .
Не съм представителна извадка на съгражданите ми, но ще отговоря на въпросите, от мое име и на хора, с които сме говорили по тези въпроси и всички са на едно мнение. За ТВ7 няма нищо да коментирам, не я гледам и не знам, как се представят нещата. Варненци излязоха на протестите преди месеци, защото им бе ама многоооо писнало от бившия кмет, защото до едно време/ някъде около първия мандат и половина/ за града той правеше, освен и за себе си, а след това започна само за себе си и града даде, много назад. За разлика от други места- София, Бургас и Пловдив май в тях се вкарваха пари или се помагаше да дойдат от фондовете, докато тук не се правеше нищо. По едно време ББ каза, че сме били провинция и ако не се смени кмета/ К. Йорданов, който бе независим подкрепен от БСП/ и не започне да работи със централната власт/ правителството на ГЕРБ/, то града все ще е назад. Дойдоха изборите, кмета се смени/ К. Йорданов, но подкрепен от ГЕРБ

Виж сега пич.Политиката е мръсно нещо по принцип.а в БГ е на ниво мафията през 30-те години в щатите.Говориш за интелекта на варненци и го оспорваш поради свързаността на мафията с партиите.Дали БСП или ГЕРБ са свързани с ТИМ?Вероятно да,но по различни начини.Едните помагат и смучат,а другите пречат и си вземат своето с натиск.Кои са по лошите е въпроса.Отговор-според варненци колкото и грозно да звучи,БСП е по добрата алтернатива,съпоставима с ГЕРБ.ЗАЩО?Ами по времето преди ГЕРБ да дойде на власт,Варна държеше палмата на първенството за най добър град за живеене.Четири години по късно ми се налага лично на мен да пиша мнения от 3000 км.Познай защо.НИКОГА след 1990 г не съм гласувал за комунягите,бях член на ДП на Стефан Савов и спрях да се занимавам с глупости когато от СДС на Костов направиха така,че тази партия да изчезне от политическата карта на страната.Разбрах още тогава че оправия с доносниците и бившите ченгета няма да има.Какво искат варненци от бъдещият кмет?Искат да си върнат статута на най добър град за живеене,да има работа за всички,да има отново наплив от хора търсещи по добър живот и избрали за Варна за това.Искат когато си карат колите да не се лашкат от дупка в дупка.Искат да има места в градините за всички деца,а не за примерно 70%,а за останалите не.Искат да има работещо пристанище/пристанища/,работеща корабостроителница-искат бизнеса да върви напред и да дърпа града след себе си.Искат си нормално здравеопазване,а не опити да се открадне и закрие Окръжна болница-Света Ана.Щом майка ти е от Варна,трябва да си наясно поне с част от тези проблеми в града ни и да знаеш кой е виновен за лошото му състояние.Също така да можеш да избереш някакво развитие пред упадъка който последва при ГЕРБ.Какво каза ББ за Варна?Ще я направя едно село със затихващи функции/мога да бъркам думите в цитата,но смисъла е същият/.Е,за кого според теб да гласуват хората?Дай някаква идея.Не само да се опитваш да показваш герберският път на хората.Те вече вървяха по него и не искат да опитват отново.Мога да ти задавам още много въпроси за да ти раздвижа сивото вещество,мога и да ти дам готови отговори.Но лошото е че алтернативата която има и на мен не ми харесва,но това е съвсем друга тема.
п.п.Лично аз виждам оправянето на Варна като град единствено в създаването на автономна област,по примера на Барселона.Варна е едно място,което може само да се оправя в икономически план и да прави растеж тогава,когато икономиката на държавата не само върви назад,а и е в колапс.Докато не узреят хората живеещи в града за тази идея,оправия няма да има.Не са проблем високите сметки за ток.Проблем са ниските заплати и то тогава когато ги има.И това при всичкият потенциал с който разполага Варна.Щеше да е смешно,ако не беше страшно.
п.п.Лично аз виждам оправянето на Варна като град единствено в създаването на автономна област,по примера на Барселона.Варна е едно място,което може само да се оправя в икономически план и да прави растеж тогава,когато икономиката на държавата не само върви назад,а и е в колапс.Докато не узреят хората живеещи в града за тази идея,оправия няма да има.Не са проблем високите сметки за ток.Проблем са ниските заплати и то тогава когато ги има.И това при всичкият потенциал с който разполага Варна.Щеше да е смешно,ако не беше страшно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
batceko написа:.. не знам кое точно беше инфаннтилното в моето изявление , но ако така си го приел и те е засегнало - ок ..сори ..... иначе от това което си написал разбрах нещо което не знаех досега -ТИМ и ГЕРБ са едно и също нещо и понеже Варненци са интелигентни разбират това и затова БСП е по малкото зло за тях .... защото БСП и ТИМ нямат нищо общо .. явно ....
.... боже , боже ... ако БСП са по малкото зло на вас , интелигентните Варненци ..... в какъв град се е превърнал Варна през последните 20 години .. боже боже .... много тъжно ми стана ...
От мненията ти явно прозира някакво раздразнение към варненци, което е породено от изборните резултати. Да те питам ти какво си очаквал? Не е ли очевидно, че се повтаря картинката от изборите? Хората са тотално обезверени от политическата система и не вярват на никого и нищо. Не е ли ясно, че който и да дойде той ще е заложник на ТИМ и фирмите, които гравитират около тях /това май важи не само за Варна, какво мислиш?/. Олигарсите дърпат конците на всички в т.ч. и на тези, на които /очевидно/ симпатизираш. Нужна е тотална промяна в тази страна и срещу това трябва да се борим всички заедно! Иначе ще продължаваме да си играем на избори, каквато е и целта на кукловодите...
Готвача написа:Виж сега пич.Политиката е мръсно нещо по принцип.а в БГ е на ниво мафията през 30-те години в щатите.Говориш за интелекта на варненци и го оспорваш поради свързаността на мафията с партиите.Дали БСП или ГЕРБ са свързани с ТИМ?Вероятно да,но по различни начини.Едните помагат и смучат,а другите пречат и си вземат своето с натиск.Кои са по лошите е въпроса.Отговор-според варненци колкото и грозно да звучи,БСП е по добрата алтернатива,съпоставима с ГЕРБ.ЗАЩО?Ами по времето преди ГЕРБ да дойде на власт,Варна държеше палмата на първенството за най добър град за живеене.Четири години по късно ми се налага лично на мен да пиша мнения от 3000 км.Познай защо.НИКОГА след 1990 г не съм гласувал за комунягите,бях член на ДП на Стефан Савов и спрях да се занимавам с глупости когато от СДС на Костов направиха така,че тази партия да изчезне от политическата карта на страната.Разбрах още тогава че оправия с доносниците и бившите ченгета няма да има.Какво искат варненци от бъдещият кмет?Искат да си върнат статута на най добър град за живеене,да има работа за всички,да има отново наплив от хора търсещи по добър живот и избрали за Варна за това.Искат когато си карат колите да не се лашкат от дупка в дупка.Искат да има места в градините за всички деца,а не за примерно 70%,а за останалите не.Искат да има работещо пристанище/пристанища/,работеща корабостроителница-искат бизнеса да върви напред и да дърпа града след себе си.Искат си нормално здравеопазване,а не опити да се открадне и закрие Окръжна болница-Света Ана.Щом майка ти е от Варна,трябва да си наясно поне с част от тези проблеми в града ни и да знаеш кой е виновен за лошото му състояние.Също така да можеш да избереш някакво развитие пред упадъка който последва при ГЕРБ.Какво каза ББ за Варна?Ще я направя едно село със затихващи функции/мога да бъркам думите в цитата,но смисъла е същият/.Е,за кого според теб да гласуват хората?Дай някаква идея.Не само да се опитваш да показваш герберският път на хората.Те вече вървяха по него и не искат да опитват отново.Мога да ти задавам още много въпроси за да ти раздвижа сивото вещество,мога и да ти дам готови отговори.Но лошото е че алтернативата която има и на мен не ми харесва,но това е съвсем друга тема.
Много точно.

Чети отговорите на НАС Варненци и хубаво препрочитай . Защото тук няма мое няма твое всички сме обединени и мислим еднакво . Та готвача , бобо и цска варна ти отговориха много точно , но от далече не е трудно да ни изкараш ниско интилигентни само защото не гласуваме за ГЕРБ ама работата е много по сложна за теб и след като не живееш тук едва ли ще разбереш .
Готвача написа:Виж сега пич.Политиката е мръсно нещо по принцип.а в БГ е на ниво мафията през 30-те години в щатите.Говориш за интелекта на варненци и го оспорваш поради свързаността на мафията с партиите.Дали БСП или ГЕРБ са свързани с ТИМ?Вероятно да,но по различни начини.Едните помагат и смучат,а другите пречат и си вземат своето с натиск.Кои са по лошите е въпроса.Отговор-според варненци колкото и грозно да звучи,БСП е по добрата алтернатива,съпоставима с ГЕРБ.ЗАЩО?Ами по времето преди ГЕРБ да дойде на власт,Варна държеше палмата на първенството за най добър град за живеене.Четири години по късно ми се налага лично на мен да пиша мнения от 3000 км.Познай защо.НИКОГА след 1990 г не съм гласувал за комунягите,бях член на ДП на Стефан Савов и спрях да се занимавам с глупости когато от СДС на Костов направиха така,че тази партия да изчезне от политическата карта на страната.Разбрах още тогава че оправия с доносниците и бившите ченгета няма да има.Какво искат варненци от бъдещият кмет?Искат да си върнат статута на най добър град за живеене,да има работа за всички,да има отново наплив от хора търсещи по добър живот и избрали за Варна за това.Искат когато си карат колите да не се лашкат от дупка в дупка.Искат да има места в градините за всички деца,а не за примерно 70%,а за останалите не.Искат да има работещо пристанище/пристанища/,работеща корабостроителница-искат бизнеса да върви напред и да дърпа града след себе си.Искат си нормално здравеопазване,а не опити да се открадне и закрие Окръжна болница-Света Ана.Щом майка ти е от Варна,трябва да си наясно поне с част от тези проблеми в града ни и да знаеш кой е виновен за лошото му състояние.Също така да можеш да избереш някакво развитие пред упадъка който последва при ГЕРБ.Какво каза ББ за Варна?Ще я направя едно село със затихващи функции/мога да бъркам думите в цитата,но смисъла е същият/.Е,за кого според теб да гласуват хората?Дай някаква идея.Не само да се опитваш да показваш герберският път на хората.Те вече вървяха по него и не искат да опитват отново.Мога да ти задавам още много въпроси за да ти раздвижа сивото вещество,мога и да ти дам готови отговори.Но лошото е че алтернативата която има и на мен не ми харесва,но това е съвсем друга тема.
+1 за автономна област, втръсна ми огромна част от данъците да отиват за "столицата", а остатъка в тим
W84me написа:Няма проблем, ще гледаме само БТВ и НОВА, които изкарват протестиращите поне 1 милион!
И не само това! Защо младежите тука плюят ТВ 7, а дума не обелват за НЕЗАВИСИМАТА НОВА ТВ!!!!
Там е нещо страшно! Аз и викам БУДА ТВ! Там се е събрал цвета на БГ журналята!
Като започнеш с картечарката Курволезич(много лоша лифтинг реклама и нищо друго)
След това Агент Димитър, който срещу не знам каква сума, плю на целия си журналистически живот.
И накрая, моята слабост–МУНЧО-ФЕЛАЦИОТО! Да за ДИК–––ОФФФФ става въпрос!
Това му е вече партизанското име, след като от Гинес днес официално му признаха вчерашното фелацио на Тиквата, за най-продължително в ТВ Историята!
Така че, медала винаги има две страни!
Затова призовавам ,младежите по-малко да гледат ТВ, и ако може да мислят повече с “Правилната Глава“!