Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Тютюн не трябва да се премахва задължително,но може би други творби трябва да се ограничат до някаква степен...Не може едно дете за 1 год. да прочете 30 книгиВъпроса е,че което и произведение да махнат,винаги ще има критики..
Levskar_90 написа:Творбите на Ботев да не ги пипат.
za nas e toj religiq написа:Абе що не виждам тия от първите страници да искат оставкиИли като прочетоха че е подписано от предното правителство и забравиха че са се напъвали в тая тема
Мистри написа:za nas e toj religiq написа:Абе що не виждам тия от първите страници да искат оставкиИли като прочетоха че е подписано от предното правителство и забравиха че са се напъвали в тая тема
Ти не разбра ли , че тиквите в момента протестират срещу..себе си?![]()
Но по стар тиквен обичай , те са невинни!
Пожарникаря знае само едно.цанков камък.
Кух е като градинска лейка и почти толкова , колкото сереГей.
Оня от дунвията не можел за 1 година да прочете 30 книги!![]()
Ами нали само Винету са чели.
jeff hardy написа:dunavfc написа:Тютюн не трябва да се премахва задължително,но може би други творби трябва да се ограничат до някаква степен...Не може едно дете за 1 год. да прочете 30 книгиВъпроса е,че което и произведение да махнат,винаги ще има критики..
Има и още неща. Понякога някой автор, особено в поезията, да има максимум 1-2 сносни произведения. Обаче ще бъде смешно да се учат само тях, и поради това, давай тук още 3-4. При цялото ми уважение към Далчев, с изключение на "Дяволско", което е много силно, останалите са меко казано безинтересни.
za nas e toj religiq написа:Мистри написа:za nas e toj religiq написа:Абе що не виждам тия от първите страници да искат оставкиИли като прочетоха че е подписано от предното правителство и забравиха че са се напъвали в тая тема
Ти не разбра ли , че тиквите в момента протестират срещу..себе си?![]()
Но по стар тиквен обичай , те са невинни!
Пожарникаря знае само едно.цанков камък.
Кух е като градинска лейка и почти толкова , колкото сереГей.
Оня от дунвията не можел за 1 година да прочете 30 книги!![]()
Ами нали само Винету са чели.
Така е , за това и два дена не съм ходил на протест ! Няма и да ида , докато болшинството в него не знаят какво искат ! И какво ще последва от това което искат!
jeff hardy написа:dunavfc написа:Тютюн не трябва да се премахва задължително,но може би други творби трябва да се ограничат до някаква степен...Не може едно дете за 1 год. да прочете 30 книгиВъпроса е,че което и произведение да махнат,винаги ще има критики..
Има и още неща. Понякога някой автор, особено в поезията, да има максимум 1-2 сносни произведения. Обаче ще бъде смешно да се учат само тях, и поради това, давай тук още 3-4. При цялото ми уважение към Далчев, с изключение на "Дяволско", което е много силно, останалите са меко казано безинтересни.
za nas e toj religiq написа:
Така е , за това и два дена не съм ходил на протест ! Няма и да ида , докато болшинството в него не знаят какво искат ! И какво ще последва от това което искат!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта