Честито! Вече имаме действащо филтриране АКТА!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито! Вече имаме действащо филтриране АКТА!
Голяма работа са тия, дето са измислили тая глупост и ще я прилагат баш в България, където всеки човек е поне малко хакер. Това не ви е Китай, където всички знаем само да гледаме ориз! Аз имам 2000 евро в няколко сайта - кои са тия да ме спират да правя с тях каквото си искам?
Bumer написа:Седем написа:Ей голям рев за нищо. Тая елементарна и глупава забрана се заобикаля с най-обикновено прокси. Материали по темата колкото щеш.
Aбе тя се заобикаля, ама ако утре букитата решат да не пускат вече БГ играчи, тогава какво правим?! Щото при това положение ще трябва да си правим банкова сметка в чужбина, а май трябва и чужда адресна регистрация да си искараме, плюс бележки за платени сметки от въпросния адрес. Щото някои букитат те карат да им пращаш и такива документи за да удостоверят къде живееш.
Ти представяш ли си как нещастния български съд ще накара чужди компании да му спазват глупавите решения?
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Лично аз си изтеглих паричките през мобилната версия...все още работи.
Дано се намери скоро някакво решение, че еврофутбол не съм играл от 10г , а тези от спортингбет за нищо не стават..
Дано се намери скоро някакво решение, че еврофутбол не съм играл от 10г , а тези от спортингбет за нищо не стават..
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
stn написа:Четвърта тема за хазарта. Колко болни хора имало в България, които трябва да лекуват зависимостта си към комара!!
Вие тъпи ли сте? Този закон е приет по време на правителството на ГЕРБ и сега влиза в сила.
Очевидно са мнооого тъпи ! Иначе няма как да са фенове на ГЕРБ !
Знаеш ли, на такива няма смисъл да се обяснява. Те са безнадежден случай. Да е у.й да им го набиеш, ама то акъл ... !

Няма как !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

никой няма да ни спре
. не сме в иран и корея, ако сайтовете сами не изгонят българите, всеки средно умен може да заобиколи бариерата на телекомите. а те чакаха наведени черепа да им свирне само, никъде го няма в същия ден на съдебното решение да се изпълни. педофили ходят без присъда, години наред има торент сайтове... но не ... щом е решение на кукловода на олигарски- да се изпълни веднага!
и не пускайте мирър линкове тук, защото утре и те ще са в списъка

и не пускайте мирър линкове тук, защото утре и те ще са в списъка
_|_за божкофф и за всички , които не залагат онлайн ама дават акъли !!! 

Има толкова много сайтове които не са спрени,че на човек само да му се залага.Нищо не се е случило!Има начин и тия дето са спрени пак да се отварят.Така че...
Кажете сайт за залагане който не е спрян?
RedBull25 написа:Кажете сайт за залагане който не е спрян?
http://bg.sportingbet.com/ Все още го отваря.