Честито! Вече имаме действащо филтриране АКТА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Честито! Вече имаме действащо филтриране АКТА!

Мнениеот stn » 18 юни 2013 19:33

Pichichi написа:Аз си отварям Спортингбета и влизам, мога и да залагм ама баланса ми е 0 както го оставих преди месец някъде.
Аз не мога да разбера нещо, логваш се на някакво IP, това не е държава, това е интернет. Примерно ако отворя сайта
на някой отбор от НБА или НХЛ или Примера Дивисион и си поръчам фанелка или шапка и изхарча 100 Е то в бюджета на
България пак нищо няма да се получи защото ДДС-то ще се внесе там където фирмата притежател на сайта е регистрирна и къде
е разликата?

Тихо уеее. Още не са се сетили. Сега Орешарски като го прочете отидеха и евтините дрехи.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 18 юни 2013 19:36

stn написа:
Pichichi написа:Аз си отварям Спортингбета и влизам, мога и да залагм ама баланса ми е 0 както го оставих преди месец някъде.
Аз не мога да разбера нещо, логваш се на някакво IP, това не е държава, това е интернет. Примерно ако отворя сайта
на някой отбор от НБА или НХЛ или Примера Дивисион и си поръчам фанелка или шапка и изхарча 100 Е то в бюджета на
България пак нищо няма да се получи защото ДДС-то ще се внесе там където фирмата притежател на сайта е регистрирна и къде
е разликата?

Тихо уеее. Още не са се сетили. Сега Орешарски като го прочете отидеха и евтините дрехи.

niama dostup i do .

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 18 юни 2013 19:44

dreben23 написа:
david_villa написа:Ще поставя въпроса си и в тази тема:

Ако ползвам прокси, има ли опасност някой да види инфото от дебитната ми карта и залозите ми (съответно и да тегли/залага) и тази VPN мрежа лесно ли се прави?

То това прокси може би и затова е измислено, знам ли. Създателите им имат достъп до въздуха, който дишаме - не може да няма. Все някъде остават тия следи...
Иначе въпроса е уместен... чакаме и уместен отговор. ;)

Ползвайте ТОР браузъра !!!!!! и нямате никакви проблеми ! Ползвам го от години. Единственият недостатък е, че малко забавя нета. НО е крайно поносимо. Е, ако сте с скапан нет , тогава се усеща яко.

https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Ползвай те го за всичко ако искате анонимност! Истинска анонимност!

Успехи !
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 18 юни 2013 19:54

alchemist написа:
dreben23 написа:

Ако ползвам прокси, има ли опасност някой да види инфото от дебитната ми карта и залозите ми (съответно и да тегли/залага) и тази VPN мрежа лесно ли се прави?

То това прокси може би и затова е измислено, знам ли. Създателите им имат достъп до въздуха, който дишаме - не може да няма. Все някъде остават тия следи...

Ползвайте ТОР браузъра !!!!!! и нямате никакви проблеми ! Ползвам го от години. Единственият недостатък е, че малко забавя нета. НО е крайно поносимо. Е, ако сте с скапан нет , тогава се усеща яко.

Успехи !

Приятел, много благодаря. Но става ли за залози онлайн. Да речем, че нетът ми е на доста прилично ниво на моменти, но не от най-бързият и най-постоянният...

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 18 юни 2013 20:01

david_villa написа:
alchemist написа:
dreben23 написа:

Успехи !

Приятел, много благодаря. Но става ли за залози онлайн. Да речем, че нетът ми е на доста прилично ниво на моменти, но не от най-бързият и най-постоянният...

Не съм пробвал онлайн залози, но ще съм безкрайно учуден ако не работи! Няма логическа причина да не мойе да се ползва за каквото и да е. Като се замисля, тор се ползва за много сериозни крими неща ... да не споменавам тук, та за едни залози ли няма да може ;)
Инсталирай и пробвай. Връзката е 100% криптирана и минава всеки път по рандом канали /малко тъпо обяснено, но .... / Елементарно е за ползване - точно като модзилата. ИП-то може да си го сменяш когато пожелаеш .... супер е :)
Пробвай :)
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 18 юни 2013 20:21

Благодаря, между другото намерих линк, който може да си ползвам към моето буки, тъй че засега няма да го инсталвам, но ако има нужда, ще те питам за съвет, ако нямаш против. Мерси много пак.

Относно цялостната ситуация, смятам, че сега хората още повече ще се отвратят от ЕФУ и ще си останат по досегашните букита. Има твоя вариант, проксита, чуждестранни оператори, мобилен нет, неблокирани сайтове с високи коеф...

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 18 юни 2013 20:31

Искам само да припомня, че законът бе приет по време на управлението на ГЕРБ :!: :!: :!: От днес просто влиза в сила!

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 18 юни 2013 20:50

Ей голям рев за нищо. Тая елементарна и глупава забрана се заобикаля с най-обикновено прокси. Материали по темата колкото щеш.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

nick1965
Контакти:

Мнениеот nick1965 » 18 юни 2013 22:02

е разликата?

Разликата , баце е там,че Черепа не го е еня за някакъв сайт за спортни артикули , откъдето ти ще си поръчаш фланелка или шапка :!: :!: :!:

Bumer

Мнениеот Bumer » 18 юни 2013 22:29

Седем написа:Ей голям рев за нищо. Тая елементарна и глупава забрана се заобикаля с най-обикновено прокси. Материали по темата колкото щеш.

Aбе тя се заобикаля, ама ако утре букитата решат да не пускат вече БГ играчи, тогава какво правим?! Щото при това положение ще трябва да си правим банкова сметка в чужбина, а май трябва и чужда адресна регистрация да си искараме, плюс бележки за платени сметки от въпросния адрес. Щото някои букитат те карат да им пращаш и такива документи за да удостоверят къде живееш.

Върни се в “Свободна зона”