Мнениеот alchemist » 18 юни 2013 20:01
david_villa написа:alchemist написа:dreben23 написа:david_villa написа:Ще поставя въпроса си и в тази тема:
Ако ползвам прокси, има ли опасност някой да види инфото от дебитната ми карта и залозите ми (съответно и да тегли/залага) и тази VPN мрежа лесно ли се прави?
То това прокси може би и затова е измислено, знам ли. Създателите им имат достъп до въздуха, който дишаме - не може да няма. Все някъде остават тия следи...
Иначе въпроса е уместен... чакаме и уместен отговор.

Ползвайте ТОР браузъра !!!!!! и нямате никакви проблеми ! Ползвам го от години. Единственият недостатък е, че малко забавя нета. НО е крайно поносимо. Е, ако сте с скапан нет , тогава се усеща яко.
https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.enПолзвай те го за всичко ако искате анонимност! Истинска анонимност!
Успехи !
Приятел, много благодаря. Но става ли за залози онлайн. Да речем, че нетът ми е на доста прилично ниво на моменти, но не от най-бързият и най-постоянният...
Не съм пробвал онлайн залози, но ще съм безкрайно учуден ако не работи! Няма логическа причина да не мойе да се ползва за каквото и да е. Като се замисля, тор се ползва за много сериозни крими неща ... да не споменавам тук, та за едни залози ли няма да може

Инсталирай и пробвай. Връзката е 100% криптирана и минава всеки път по рандом канали /малко тъпо обяснено, но .... / Елементарно е за ползване - точно като модзилата. ИП-то може да си го сменяш когато пожелаеш .... супер е

Пробвай

„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.