Телевизионната водеща Люба Кулезич е била нападната и пребита от неизвестен. Това съобщиха в ефира на БНР. Инцидентът е станал на столичния булевард "Цар Борис Трети" пред офис на "Лев Инс". Все още не е ясно дали извършителят е заловен и каква е причината за случилото.
Водещата Люба Кулезич в момента е в "Пирогов", това съобщиха от пресцентъра на болницата за Агенция "Фокус". В момента й се правят изследвания, по-късно се очаква информация за състоянието й. "Скочи ми отзад. Би ме в главата, в болница съм", разказа потресената дама пред "Стандарт". Инцидентът се разрази надвечер в петък, докато центъра на София бе окупиран от протести. По думите на Кулезич нападателят й не обелил и дума. Той бил бял младеж.
"Чудя се как чак сега ми се случва такова нещо. Според мен това е предупреждение да си затварям устата", коментира още водещата на Нова тв.
Люба Кулезич е водеща на предаването "На светло", което се излъчва всяка събота и неделя в ефира на Нова телевизия. В последните месеци на журналистката гостуваха редица фигури от бизнеса, криминалната общност и политиката.
Припомняме ви, че на 7 април се разрази истински скандал в ефира между Люба Кулезич и Алексей Петров.
livenews.bg