Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН
Сидеров изпълни волята на феновете на Атака да бъде изхвърлен от властта ГЕРБ и да се даде шанс на Орешарски. Това е истината, останалото са злобни герберски коментари. Аз съм доволен от развръзката и пак ще гласувам за Атака, живот и здраве. Това беше единственият полезен ход за България. Лумпен е очилатия пишманикономист хер Флик, дето сви опашката и избяга, след като ни е.а мамата! Айде улево! Ама не искали да влизат в Парламента-ако искате, боли ме баш к.рац да немало Маджарско излаз на море!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Сидеров изпълни волята на феновете на Атака да бъде изхвърлен от властта ГЕРБ и да се даде шанс на Орешарски. Това е истината, останалото са злобни герберски коментари. Аз съм доволен от развръзката и пак ще гласувам за Атака, живот и здраве. Това беше единственият полезен ход за България. Лумпен е очилатия пишманикономист хер Флик, дето сви опашката и избяга, след като ни е.а мамата! Айде улево! Ама не искали да влизат в Парламента-ако искате, боли ме баш к.рац да немало Маджарско излаз на море!
Еее,разгеле,най-после с един левскар да сме на едно мнение!
redhooligan написа:dunavfc написа:Много бъркашНямаш си представа,каква грешка направи Волен,след като даде живот на това правителство.Защото при нови избори,резултатите щяха да са подобни,докато сега,след катастрофалното управление,което ни предстои,ГЕРБ ще вдигнат доверието към себе си поне с 10 % и при нови избори догодина,ГЕРБ ще спечели отново мнозинство,докато боклука Волен Сидеров ще остане извън парламента за сметка на своите опоненти от НФСБ
А симпатизант на АТАКА да ми говори за разцепленията на другите партии е толкова двулично и смешно,че няма на къде...
Волен даде живот на това правителство поради простата причина,че още едни избори за толкова кратко време щяха да дадат властта на ГЕРБ и той много добре знаеше това. Също така за тези избори са нужни пари които няма от къде да се намерят освен ГЕРБ да ги извадят от джоба си ( не се съмнявам че могат да го направят). Не ми хвали НФСБ защото и те са поредната подлога на Бойко. Нищо че се правят на ухапани или ударени със мокър парцал. Кой направи съвместно протест със РЗС преди няколко дена в подкрепа на Бойко? Нали това беше целта на ГЕРБ да се касират изборите за да има нови и да се помъчат този път да направят нещата по добре и да спечелят,защото последния път им сложиха прът във точилото :D ГЕРБ се доказаха като идиоти които знаят само да си присвояват някакви заслуги. Не знам дали сте гледали изявлението на Бойко във парламента където казва : Аз направих магистрали, аз направих Метро, Аз това, Аз онова, Аз толкова пот съм хвърлил , а сега Орешарски ще вземе заслугите. Е колко нагъл трябва да си,за да си преписваш такива успехи. Какво е направил Бойко. Да не да е ходил да копа с лопатата и да бие със кирката. Да не той да е дал парите за построяването на тези неща. Нали народа ги дава и европейските субсидии. Ще напускат народното събрание когато си искат. Ще ходят на работа когато си искат и ще взимат хилядите левове заплата. Като толкова обичат народа,защо не се откажат от заплатите си като не ходят на работа и тези пари да идат за нуждаещите се? Аз ако не отида на работа и един ден , без основателна причина ще ме уволнят,а те не ходят по седмици. Да не говоря за Доган който не се е мяркал със години. Не защитавам Волен. Не симпатизирам на нито една партия,но има толкова заблудени хора тук и виждат само едната страна на монетата,но не и другата.
Сериозно ли вярваш' в това,че при едни нови избори,ГЕРБ ще спечели мнозинство ? Защото според мен,разликата може да е 4-5 % разлика в +,но и това няма да направи депутатите на ГЕРБ 121...НФСБ поредната подлога на ББ

А популиските ти молби,що оня вземал заплата,що оня не си я дарявал,няма смисъл от коментар...
Волен Сидеров е доказан боклук и олигофрен и не виждам,защо когато се говори за него се намесват ББ и ГЕРБ,логика - 0 %
Синьо сърце написа:Сидеров изпълни волята на феновете на Атака да бъде изхвърлен от властта ГЕРБ и да се даде шанс на Орешарски. Това е истината, останалото са злобни герберски коментари. Аз съм доволен от развръзката и пак ще гласувам за Атака, живот и здраве. Това беше единственият полезен ход за България. Лумпен е очилатия пишманикономист хер Флик, дето сви опашката и избяга, след като ни е.а мамата! Айде улево! Ама не искали да влизат в Парламента-ако искате, боли ме баш к.рац да немало Маджарско излаз на море!
Пий малко вода пич. "Феновете на атака" стига с тези филми има симпатизанти, гласоподаватели и др. синоними. Като те боли кураца тук не е мястото да го казваш, отиди на лекар. Само времето ща покаже дали това е бил полезен ход, или ти си на 19 и знаеш всичко.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
bubka написа:Най-хубавото от цялата история е, че за може би 90-95% от гласувалите за Атака рухнаха илюзиите и разбраха, че са останали излъгани, а пък останалите 5-10% откровени малоумници и дегенерати няма да са особен фактор за следващи избори и партията им ще остане доста под 4%-та бариера.
И когато се събудиш, ще си облян в пот, а краката ще са ти отвити.

dunavfc написа:
НФСБ поредната подлога на ББОчаквам,след години Слави Трифонов и той да бъде подлогата на ББ...По какво разбра,че са подлоги на ББ,че 4 год. му ебаха *****та майчина,къде с позволени,къде с непозволени средства ? С
Бургаските боклуци от СКОТ (НФСБ) ви се надупиха веднага след изборите с декларацията в подкрепа на Боко. Ако това не е достатъчно да са ваша подлога, здраве му кажи.
ПП До последно се колебах дали да ги подкрепя, но сега се радвам, че не го сторих.
- Синьо сърце
- Контакти:
На два пъти по толкоз съм и знам много, за всичко не претендирам. Времето само ще докаже, че това е полезен ход. Само една партия има кадрите и потенциала да се справи, и днес правителството е нейно. Друга няма. Жалко-но факт. ГЕРБ даже не е партия, някакъв временен мутант, осъден да изчезне безвъзвратно.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Гоце написа:dunavfc написа:
Защото при нови избори,резултатите щяха да са подобни,докато сега,след катастрофалното управление,което ни предстои,ГЕРБ ще вдигнат доверието към себе си поне с 10 % и при нови избори догодина,ГЕРБ ще спечели отново мнозинство
И накрая един мармот...........![]()
![]()
![]()
![]()
dunavfc написа:
А симпатизант на АТАКА да ми говори за разцепленията на другите партии е толкова двулично и смешно,че няма на къде...
Вместо да говорим наизуст е по-добре да погледнем фактите.
http://bulgarski.pogled.info/news/46148/I-v-Stara-Zagora-oblasten-lider-napuska-GERB/Поглед.инфо/ Още един местен лидер на ГЕРБ обяви, че напуска партията и предупреди, че разцеплението в доскоро управлявалата партия тлее. В четвъртък на пресконференция областният управител на Стара Загора Недялко Недялков заяви, че излиза от активната политика.
"Ще се завърна в нея, ако от ръководството на партията отсъства Цветан Цветанов“, каза Недялков пред журналисти.
Според него ГЕРБ трябва да се пречисти. "Официалното разцепление на партията тлее, искрите набират скорост", подчерта Недялков.
Той каза, че е създавал партията в Старозагорска област преди седем години и тези, които са го последвали, са подкрепяли Бойко Борисов, а не Цветан Цветанов.
"Романтичният период на ГЕРБ приключи, сега в партията се настани черен пиар, доносници и нагаждачи“, каза Недялков. Той заяви, че категорично подкрепя да се издигат местни хора в кандидат-депутатските листи.
Областният управител на Стара Загора сподели още, че е бил излъган от Цветанов, че ще бъде водач на листа. Това е станало на официална среща на областните активи, а вместо него начело на листата е била избрана Лиляна Павлова без обяснение след това. Той припомни, че като областен координатор на ГЕРБ не е загубил нито едни избори.
Недялков изрази надежда да бъдат реализирани неговите основни приоритети като областен управител - изграждането на карго-летище, тунел под Шипка, нови мощности в "Марица-Изток" и връзка на Стара Загора с автомагистрала "Тракия".
Само ден по-рано зам.-областният управител на Пловдив и координатор на ГЕРБ в район Пловдив Източен Георги Игнатов обяви, че напуска партията, "омерзен" от кариеризма и намесата "отгоре" в кадруването по места. Игнатов написа в отворено писмо до медиите, че нещата са прелели, когато лидерът Бойко Борисов е заявил неотдавна, че "партията не е моя, а на Цветанов".
Кой ти е казал,че не е вярно бе ? Ама,АТАКА да говороят за разцепление,след като лидерите им ги напуснаха,други се преместиха в други партии,а трети тотално се отказаха от АТАКА,не звучи сериозно нали ? Все едно един педофил да обвинява друг,че е педофил,не ти ли звучи двулично ?
Последна промяна от dunavfc на 08 юни 2013 20:26, променено общо 1 път.
Гоце написа:bubka написа:Най-хубавото от цялата история е, че за може би 90-95% от гласувалите за Атака рухнаха илюзиите и разбраха, че са останали излъгани, а пък останалите 5-10% откровени малоумници и дегенерати няма да са особен фактор за следващи избори и партията им ще остане доста под 4%-та бариера.
И когато се събудиш, ще си облян в пот, а краката ще са ти отвити.От всички истински атакисти (а не гербери, представящи се за такива), само около 10-15-максимум 20% са разочаровани.
Ти не разбираш ли, че преди всичко трябва да сме българи? Какво значи атакисти, гербери, партийни членове или гласоподаватели, или просто граждани на Република България, гласували за една или друга партия? Мислете с тия глави, не може да ви е толко трудно.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
+1914