Атака подкрепи ДПС и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Атака подкрепи ДПС и БСП

Мнениеот styopa » 05 юни 2013 00:47

Трябва да си голям фантазьор ако си мислиш,че някой ще седне да ти чете глупостите. ;)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 юни 2013 17:20

Boza написа:
За колегите от форума не мога да гарантирам, но ето защо не одобрявам предишното правителство и не, не съм гонен за престъпления ;)

.

Очевидно не си следил темата, защото иначе щеше да си наясно, че аз не твърдя, че ГЕРБ са идеални. Не. Това го твърдят платените драскачи и симпатизанти на някои други партии. Доколко е вярна програмата, която си написал, не знам, а и няма значение в случая. Доколко са основателни съкращенията на болниците също е друг въпрос, но да разбирам ли, че тези неща за теб са повече от 2 национални катастрофи? От режимите на тока и купуването на продукти с купони? От получаването на заплати и пенсии в долари на пръстите на едната ръка? От мутренските времена на СИК, ВИС и други подобни? От крадливата приватизация? От заменките? От пирамидите? От кредитните милионери? Последните на гърба на българските граждани? От управлението на турците, които си имаха като бащиния половината български села по време на управлението на тройната коалиция и ги превърнаха във вилаети на турски фирми? Аз никога не съм твърдял, за разлика от някои други, че ГЕРБ са идеални, но определено са най-малкото зло и преди ти да пишеш какво не са си изпълнили тези, което аз лично не вярвам,че това е било тяхна програма, то е хубаво да кажеш какво изпълниха всички останали досега без изключение и да съпоставиш нещата, когато ще водим градивен диалог! Хубаво е да си отговориш на тези въпроси, пък ако не те е срам и тук да отговориш! ;) Тогава вече ще се разбере дали си гонен или не за престъпления, ще стане явно от отговорите ти! ;) И последно, Сидеров коректив ли е за теб или не? При положение, че за да се бутне правителството или да се приеме закон, който не искат бс/к/п и д/п/с, трябват всичките гласове на ГЕРБ, Атака и освен това и някой глас от бс/к/п и д/п/с? Важни са тези отговори! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Boza
Контакти:

Мнениеот Boza » 06 юни 2013 01:43

parvanoff написа:Очевидно не си следял темата, защото иначе щеше да си наясно, че аз не твърдя, че ГЕРБ са идеални. Не. Това го твърдят платените драскачи и симпатизанти на някои други партии

Твоите мнения ги проследих с интерес и точно поради тази причина реших да напиша защо аз не харесвам ГЕРБ. Вместо да гледам сериал ;)

Доколко е вярна програмата, която си написал, не знам, а и няма значение в случая. Доколко са основателни съкращенията на болниците също е друг въпрос, но да разбирам ли, че тези неща за теб са повече от 2 национални катастрофи? От режимите на тока и купуването на продукти с купони? От получаването на заплати и пенсии в долари на пръстите на едната ръка?

При така поставен въпрос отговора е ясен, но има едно НО. Това, което се случва последните 2 години в здравеопазването е предпоставка за нова национална катастрофа. При това катастрофа, от която няма да излезем за 2-3 години. 1/3 от българските лекари са в София, годишно около 600 напускат страната. Преди изборите, четейки програмата на ГЕРБ, изпаднах в ужас. Там нямаше никакъв план за здравна реформа. 4-5 общи изречения и толкова. За мен лично това е план за геноцид. БСП и ДПС наблягаха на електронното здравеопазване, единствените с план и разбиране за нуждата от реформи бяха ДСБ. Аз лично предпочитам болници, не магистрали. Ти?

От мутренските времена на СИК, ВИС и други подобни?

През март 1995 г. в Крайморие при акция на ЦСБОП е разбита фабрика за производство на нелегални цигари. Фирмата организирала производството е „Тео Интернационал“, създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов – Пашата, Ангел Бончев и тн. В края на 1995 г. Бойко Борисов и Пашата влизат в управителния съвет на фирмата, а след няколко месеца, през май 1996, като членове на борда ги заместват Иво Каменов от варненската групировка ТИМ и Недялко Кирезиев.

1995 г. декември: Борисов се изявява пред медиите като прессекретар на СИК на празник на групировката.

Декември 1996 г. Борисов е регистриран като секретен сътрудник на ЦСБОП заради връзките му с оперативно интересни лица, а през февруари 1997 ЦСБОП образува срещу Борисов ДОН "Буда" за изясняване на "приоритетната престъпна ориентация".

Има и още много, но това, което се опитвам да кажа е ясно, няма смисъл да изпадам в подробности. Моля те, кажи ми защо вярваш, че Бойко Борисов е човек, който бори/ще бори престъпните групировки и на какво се базира тази ти вяра?

От крадливата приватизация? От заменките? От пирамидите? От кредитните милионери? Последните на гърба на българските граждани?

Винпром „Дамяница", завод „Каолин, завод „Добрич", „Авиокомпания Балкан"и тн. са заслуга на Костов. Кредитните милионери се появяват по времето на Виденов, но пак Костов бе човека, който каза, че такъв проблем в държавата няма. За заменките съм съгласен - запазена марка на тройната ламя.

От управлението на турците, които си имаха като бащиния половината български села по време на управлението на тройната коалиция и ги превърнаха във вилаети на турски фирми?

Една от любимите ми дестинации за почивка са Родопите. Абсолютно нищо не се промени по време на управлението на ГЕРБ. Башев беше феодал, продължава и ще бъде. Заблуждаваш се ако мислиш, че ГЕРБ са променили нещо. Дори и след като масово българите в този район гласуваха за тях. Назначавайки бивши кадри на ДПС за министри ли е начина да се преборят вилаетите?

Аз никога не съм твърдял, за разлика от някои други, че ГЕРБ са идеални, но определено са най-малкото зло и преди ти да пишеш какво не са си изпълнили тези, което аз лично не вярвам,че това е било тяхна програма, то е хубаво да кажеш какво изпълниха всички останали досега без изключение и да съпоставиш нещата, когато ще водим градивен диалог! Хубаво е да си отговориш на тези въпроси, пък ако не те е срам и тук да отговориш! ;)

Тук ме изненадА. По постовете ти никога не бих предположил, че си човек, който гласува за партия без да се запознае със съответната програма и какви са им плановете за развитието на България. На ГЕРБ от 2009г.можеш да я намериш тук:

http://www.gerb.bg/uf/pages/upr_programa_gerb_1June.pdf

Тройната коалиция ще я запомня най-вече с безкрайните заменки, Румен Петков, Емел Етем и тн. Сделката за кугърите, по която консултант на "Юрокоптер" бе Николай Гигов, а юридически съветник на "Сосиете Женерал"- Тодор Батков. После като се наложи да летят, за да спасяват хора в с. Бисер не друг, а бригаден генерал Златко Златев, командир на базата в Крумово, пилотира едната машина заради огромния риск да паднат. (Подобна гениална сделка гласеше и ГЕРБ. План за закупуване от Португалия на трета ръка Ф-16 (на базата на блок 15 и блок 25), произведени през 80-те години.)

Също така и с въвеждането на плоския данък, разкрити 300 хиляди работни места (по време на златен дъжд , сравнението с ГЕРБ не е удачно), освобождаване на лихвите по жилищни кредити и други социални облекчения. Като цяло пълна трагедия, но поне с някаква идея за социални придобивки. Нещо, за което ГЕРБ тотално нехае. На теория имам дясни убеждения, но по време на жестока икономическа криза да стягаш колана до посиняване, както го направи ГЕРБ е извратения.

Голяма разлика между БСП и ГЕРБ няма. Това е войната на генералите от ДС срещу шофьорите от ДС. Избора, поне за мен, в случая беше какво предпочитам - образовани комунисти или нискочели комунисти барабар с децата на нископоставени ДС кадри. В крайна сметка избрах партия, която съвсем очаквано се провали тотално и не присъства в парламента.

Тогава вече ще се разбере дали си гонен или не за престъпления, ще стане явно от отговорите ти! ;)

Ще чакам отговора ти с нетърпение ;)

И последно, Сидеров коректив ли е за теб или не? При положение, че за да се бутне правителството или да се приеме закон, който не искат бс/к/п и д/п/с, трябват всичките гласове на ГЕРБ, Атака и освен това и някой глас от бс/к/п и д/п/с? Важни са тези отговори! ;)

Сидеров... Споменаването на този индивид ми навява неприятни спомени. Президентски избори, в които трябва да се избира между Първанов и Сидеров. Ееегати! Единствено избор Бойко Борисов или Делян Пеевски (първи дружки съвсем до скоро) ще ми докара сходно стомашно чревно разстройство. Ако трябва да дам пример с футбола бих сравнил Волен с Пастата, Малката баничка и тн. Коректив? Само в избрани киносалони. НФСБ бяха близо до това да са парламентарно представени. Сидеров няма никакъв интерес от предсрочни избори. Трябват му тези четири години, в които да размахва пръст на ДПС (ужким) и българите да му се радваме как бори турската инвазия.

Пак се отплеснах, надявам се не съм те отегчил! Ако желаеш можеш да ми отговориш и на ЛС. Притеснявам се за колегите от форума, които имат затруднения с четенето или проблем с очите :)

ПС: Вярвам в Орешарски, изключително интелигентен човек. За мен той е по-малкото зло в случая. Ще следя с интерес желанието му да запази плоския данък от 10 процента за фирмите, дали ще въведе данъчни облекчения за хората с ниски доходи и дали ще стане реалност планирания 20-процентен данък върху доходите над 2 300 евро.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юни 2013 13:50

Браво! Страхотен пост, който не очаквах и който разчупи доста стандартните отговори на повечето потребители. По някои причини ще ти отговоря на лично ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 юни 2013 22:49

Кабинетът който бе подкрепен от Атака назначи деветима областни управители.Трима от тях са от квотата на ДПС.Така Сидеров даде областната управа на Благоевград,Пловдив и Търговище в ръцете на Доган.
Муса Джемал Палев - Благоевград
Емел Мустафова Расимова - Търговище
Венцислав Каймаканов - Пловдив

Да видим колко депесари ще бъдат назначени за зам.министри и в кои министерства ДПС ще има влияние.Така Доган отново ще реже баницата и Сидеров е виновен за това!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 13 юни 2013 23:10

GOLEADOR написа:Кабинетът който бе подкрепен от Атака назначи деветима областни управители.Трима от тях са от квотата на ДПС.Така Сидеров даде областната управа на Благоевград,Пловдив и Търговище в ръцете на Доган.
Муса Джемал Палев - Благоевград
Емел Мустафова Расимова - Търговище
Венцислав Каймаканов - Пловдив

Да видим колко депесари ще бъдат назначени за зам.министри и в кои министерства ДПС ще има влияние.Така Доган отново ще реже баницата и Сидеров е виновен за това!

Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 юни 2013 23:33

Мукаддес Налбант - заместник-министър на образованието !!!
Същата която бе замесена в скандалния доклад против Левски,Ботев и Вазов!

Къде сега са последователите на Атака?Нещо да кажат?Или и те са съгласни да се цензурират Ботев , Вазов и да определят Левски за криминален тип?Атака - предатели!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 юни 2013 00:31

GOLEADOR написа: Мукаддес Налбант - заместник-министър на образованието !!!
Същата която бе замесена в скандалния доклад против Левски,Ботев и Вазов!

Къде сега са последователите на Атака?Нещо да кажат?Или и те са съгласни да се цензурират Ботев , Вазов и да определят Левски за криминален тип?Атака - предатели!

Ами те няколко човека нали в обясненията си колко са лоши ГЕРБ... си казаха и как Лютфи Местан бил много интелигентен.Мислел човека за бъдещето на народа.Такива неща.Предполагам и такива фигури като този са също големи пичове.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 10:59

Тази тема става още по-актуална днес ,когато с помоща на комунистите и Атака, дпс завзе България. Всички на улицата!

Върни се в “Свободна зона”