dunavfc написа:Протеста не е на ГЕРБ бе дебили !!! Нито пък на която и да е било друга партип,изтично съм написал още в първият пост от темата !
Сигурно е на БСП,нали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Протеста не е на ГЕРБ бе дебили !!! Нито пък на която и да е било друга партип,изтично съм написал още в първият пост от темата !
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Ти пък какво организираш и срещу какво ще протестирашЧетири години лиза задника на гуруто ти Б.Б.,сега искаш за една седмица да му избършат лайната които той е изсрал за този четири годишен период
А те не са никак малко
dunavfc написа:Кво те касае теб,аз за кого и срещу кого протестирам бе професоре ? Живеем ли в демокрация ? Имам ли право да изразя позицията ? До преди няколко месеца,нямахте нищо против протестите,нали ? А сега нещо "патриотизмът" се поизгуби...Наля бяхме заспал народ ? Нали искахме да подражаваме на гърците ? Нещо станахте много меки...
А протестите преди два месеца от кого бяха бе левент ? И те ли бяха от БСП ?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
dunavfc написа:@СТАНКО
Ей,лайнар ! Само няма да ми слагаш думи в устата и да манипулираш,като твоите идоли,чуваш ли ме добре ? Къде съм казал,че няма нужда да протестираме и,че живеем добре ? Аз самият бях на протестите бе дебил !
dunavfc написа:Raoul_Duke написа:По време на събитията в Катуница, Тиквата и Шлифера яко затваряха сайтове, страници по ФБ и арестуваха българи и нито един от циганите, които тогава се бяха въоръжили с брадви, ножове, та дори и пушки... Жалко, че ни е толкова къса паметта.
Боже господи,ти си скандален![]()
![]()
Какво се е затваряло,като през 4-те год. на ГЕРБ се бяха организирали по социалните мрежи хиляди протести ! Някой страници имаха над 100 хил. последователи и нито една не беше цензурирана или изтрита !!! Мишо Шамара беше ли заличен ? Светльо Витков ? А другите хубавци,които организираха нещата в нета ?
Да не говорим за абсолютното затъмнение от медиите !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост