Заличиха страницата в ФБ ,която организираше протестите !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Заличиха страницата в ФБ ,която организираше протестите !

Мнениеот CTAHKO » 01 юни 2013 15:20

dunavfc написа:Протеста не е на ГЕРБ бе дебили !!! Нито пък на която и да е било друга партип,изтично съм написал още в първият пост от темата !

Сигурно е на БСП,нали ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 юни 2013 15:22

Кво те касае теб,аз за кого и срещу кого протестирам бе професоре ? Живеем ли в демокрация ? Имам ли право да изразя позицията ? До преди няколко месеца,нямахте нищо против протестите,нали ? А сега нещо "патриотизмът" се поизгуби...Наля бяхме заспал народ ? Нали искахме да подражаваме на гърците ? Нещо станахте много меки...

А протестите преди два месеца от кого бяха бе левент ? И те ли бяха от БСП ?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 01 юни 2013 15:26

Протестите са организирани от гроб, както и извикаха цигани от Лом да обстрелват с лайна Бюрека. Смърт за ГЕРБ, ДПС и АТАКА.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 юни 2013 15:27

CTAHKO написа:Ти пък какво организираш и срещу какво ще протестираш ;) Четири години лиза задника на гуруто ти Б.Б.,сега искаш за една седмица да му избършат лайната които той е изсрал за този четири годишен период 8-) А те не са никак малко ;)

Късметлия е Херкулес,че не са му се паднали Бойковите обори! :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 юни 2013 15:29

dunavfc написа:Кво те касае теб,аз за кого и срещу кого протестирам бе професоре ? Живеем ли в демокрация ? Имам ли право да изразя позицията ? До преди няколко месеца,нямахте нищо против протестите,нали ? А сега нещо "патриотизмът" се поизгуби...Наля бяхме заспал народ ? Нали искахме да подражаваме на гърците ? Нещо станахте много меки...

А протестите преди два месеца от кого бяха бе левент ? И те ли бяха от БСП ?

Изразявай си каквото и където искаш,дунавска коприно 8-) Мен не ме касае.Преди няколко месеца точно ти беше един от хората,които ни убеждаваха колко добре живеем и как сме нямали право да протестираме 8-)Така че не ми давай за пример гърците. Не мисля,че начина ни живот и условията от тогава до сега се е влошили ;) Напротив,живее се по-нормално и по-спокойно 8-) Моят ФБ защо не го заличат 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 01 юни 2013 15:30, променено общо 2 пъти.

haha

Мнениеот haha » 01 юни 2013 15:29

Вече съм спокоен, че след Яне, Бойко има още един слуга.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юни 2013 15:31

Нормална практика по света е на всяко новоизбрано правителство да се дадат (поне) 100 дни толеранс от политическите сили, социалните партньори и гражданските структури. Изглежда приключването на първенствата по футбол и ЕКТ за този сезон влияе зле на някои скучаещи индивиди без работа...8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 юни 2013 15:34

dunavfc написа:@СТАНКО

Ей,лайнар ! Само няма да ми слагаш думи в устата и да манипулираш,като твоите идоли,чуваш ли ме добре ? Къде съм казал,че няма нужда да протестираме и,че живеем добре ? Аз самият бях на протестите бе дебил !

Всичко мога да ти сложа в устата 8-)

Monteso2
Контакти:

Мнениеот Monteso2 » 01 юни 2013 15:34

dunavfc написа:
Raoul_Duke написа:По време на събитията в Катуница, Тиквата и Шлифера яко затваряха сайтове, страници по ФБ и арестуваха българи и нито един от циганите, които тогава се бяха въоръжили с брадви, ножове, та дори и пушки... Жалко, че ни е толкова къса паметта.

Боже господи,ти си скандален :shock: :shock: :shock: Какво се е затваряло,като през 4-те год. на ГЕРБ се бяха организирали по социалните мрежи хиляди протести ! Някой страници имаха над 100 хил. последователи и нито една не беше цензурирана или изтрита !!! Мишо Шамара беше ли заличен ? Светльо Витков ? А другите хубавци,които организираха нещата в нета ?

Да не говорим за абсолютното затъмнение от медиите !

НОЩТА НА ПРОТЕСТИТЕ В КАТУНИЦА СЕ ТРИЕХА НОВИНИ И СЕ ЗАТВАРЯХА САЙТОВЕ!!! ВКЛЮЧИТЕЛНО И В САЙТА НА ТВ7!! ТОВА ГО КАЗВАМ СЪВСЕМ СЕРИОЗНО И ОТГОВОРНО! ПРЕЗ СЪЩАТА СЕДМИЦА БЕ ОСЪДЕНО МЛАДО МОМЧЕ, ЗАЩОТО Е СЪЗДАЛО ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУК, В КОЯТО ПОДТИКВАШЕ КЪМ САМОРАЗПРАВА С МАНГАЛИТЕ!
Последна промяна от Monteso2 на 01 юни 2013 15:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 юни 2013 15:35

Значи,ако утре върнат пушенето на обществените места,започнат АЕЦ Белене и сложат за министър Азис,ние трябва да си мълчим,само защото са в периода на 100-те дни ?

Вас какво ви касае този протест,след като нямате никакво намерение да участвате ? Оставете на хората,които имат намерение да си споделят,каквото си искат...

Върни се в “Свободна зона”