Жълтият пясък покрил страната ни бил отровен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Жълтият пясък покрил страната ни бил отровен

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 май 2013 20:04

Monteso2 написа:И в коя почва и в чий язовири мислиш, че е паднал, а ? Или ти не ядеш и не пиеш..

Погледни картата от втория офф в подписа ми. Дори и в момента се вижда ясно как малки облачни системи от Тунис и Алжир се движат през Италия, Албания и Македония към България и Румъния ;) А преди 3-4 дена имаше голям циклон над Алжир и си ни донесе точно пясък от Сахара. Вече за металните частици, не мога да кажа нищо, но ако приемем Кемтрейла за достоверна теория, то той си пада винаги със или без помоща на циклони. Така, че всъщност не природата ни е виновна ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 30 май 2013 20:08

shumkar_44 написа:Апропо, на сутринта открих и обезобразен гълъб на прага на нашия вход, ала по-скоро не вярвам да има нещо общо с дъжда.

Спокойно,щом е гълъб,а не таралеж...имаме шанс за живот ! :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 май 2013 20:11

galin56 написа:
Monteso2 написа:
galin56 написа:Ее, да бе. Вие се унесохте вече. Още повече че тоя дъжд падна нощеска и почти никой не е "дишал" от него. Метали, не знам си какво, не можете да се изхождате от него, а си приличаше точно на пясък. Все едно колите бяха ходили на Офроуд. Не познавам и кякой който да се е оплакал от нещо необичайно тия дена. Хайде стига с тая световна конспирация. Кой го е.б. за България. Дори единствения терористичен акт в най-новата ни история беше насочен срещу туристи, а не срещу местни.

И в коя почва и в чий язовири мислиш, че е паднал, а ? Или ти не ядеш и не пиеш..

Виж сега, тоя дъжд който падна наистина имаше пясък във него. Поне това се вижда, че прилича на пясък/кал. Аз доколкото знам пясъка не е опасен. Българската преса и тв обяви че изследвания дъжд наистина е само с пясък и не е опасен. Аз на пръв поглед се съгласявам, а и не съм забелязал нещо странно от тогава насам. Не мога сега да го изследвам сам и да търся конспирация във всяко едно нещо необичайно което се случи в България.

Абе днеска само ще се смея в тоя форум :lol: Много се филмирате бе хора :lol: Такива дъждове си падат редовно (когато духа от ЮГ) Обикновен пустинен пясък , който е доказано че може да прелита хиляди километри ! Обгазявания, конспирации , умрели гълъби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Monteso2
Контакти:

Мнениеот Monteso2 » 30 май 2013 20:15

Бе не знам кой се филмира защото възрастните хора войни са преживели и го докарват до 80-90 години, а нас ни ловят тяхните болести на 20-30.. сам си прави изводите в какъв филм наистина живеем!
Фактът, че цветята по терасата, а както чета и не само по нашата, са изгоряли ми е достатъчен да вярвам, че това не е обикновен прах.
Спирам да пиша. Пускам такива теми, за да мога да информирам повече хора. Всеки си има глава на раменете и решава на какво да вярва!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 май 2013 20:20

shumkar_44 написа:Апропо, на сутринта открих и обезобразен гълъб на прага на нашия вход, ала по-скоро не вярвам да има нещо общо с дъжда.

Явно са ви объркали с "Гълъбар_44" 8-) Прочее,как трябва да изглежда един обезобразен гълъб и кой ще да е извършителя на това знаково убийство 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 30 май 2013 20:20, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 30 май 2013 20:20

Дайтени противуутрова, си4киша умрееем! :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 май 2013 20:22

KategorieC написа:Дайтени противуутрова, си4киша умрееем! :mrgreen:

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 май 2013 20:22

Да бе, скоро гледах филм за една руска пехотинка, с бой и на ходом( чат-пат на танк) от Москва до Берлин, и на 90 и няколко починал.. Имал си човекът годинки, а колко пясък го е брулил, майко мила, що е мъка видял... Ми бедуините като живеят в този пясък и с него се бършат изотзад, кво да кажат? Явлението се е случвало и преди, нищо необичайно...
Стига с тези филми. Що някой не каза, че съдържа злато тоз пясък, та да видите лизане и сеир! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 30 май 2013 20:23

CTAHKO написа:

Явно са ви объркали с "Гълъбар_44" 8-) Прочее,как трябва да изглежда един обезобразен гълъб и кой ще да е извършителя на това знаково убийство 8-)

Бръщолевите глупости. Защо? Авторът адекватно се намеси в случая, а и докато аз лично да не съм прегледал резултатите от каквито и да е проучвания, си оставам с едно наум. Иначе гълъбът приличаше на смачкана филийка конфитюр.
Последна промяна от shumkar_44 на 30 май 2013 20:23, променено общо 1 път.
Толстолоб, на теб съм роб.

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 30 май 2013 20:23

След няколко милиона години години Земята ще я има, но хора - не. Природата знае как да се защитава, за останалото сме си виновни ние.

Върни се в “Свободна зона”