Абитуриенти и абитуриентки от НТБГ в масов бой -2013г -ВИДЕО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Абитуриенти и абитуриентки от НТБГ в масов бой -2013г -ВИДЕО

Мнениеот McLovin » 30 май 2013 16:15

Виктор 1914 написа:Малки боклуци! Жалко, че тези тъпаци трябва да са бъдещето на България. Не стига, че нито се забавляват като хората, нито могат да викат като хората на баловете си, докато броят до 12, пък и бой си спретват. И това са ученици на едно от най-реномираните училища в София. Срам и резил!

ПП: Жалко, че повечето младежи на възраст около 15-20 години се помислиха за мафиоти и гангстери. Всеки втори ходи с нож, бокс, палка или газов пистолет. Гледат лошо, държат се като някакви влиятелни личности. А в същото време са тъпи като г*зове и не знаят кои са Христо Ботев и Васил Левски. Срамна работа, не знам до къде ще стигне тази наша мила родина...

И на мен ми прави впечатление, че повечето млади хора не знаят как да се веселят. Много е тъжно :| А за това, че всеки пишлигар иска да е мутра сме виновни всички. Такова ни е обществото. Като от малки се облъчват с тази идея какво искаме от тях? От музиката знаят, че е яко да си мутра и ако не си нямаш шанс и не си готин. От телевизията(леко намеквам за един изключително популярен/необяснимо за мен/ сериал по БНТ), която им втълпява, че ако си умен кадърен и способен или ще те наричат с пренебрежение "тоа калкулатора" или трябва да си свързан с мафията за да успееш. Момичетата, които са голям фактор в поведението на младежите, са пълни боклуци и търсят чичковци с лъскави коли и шкембета, които да ги водят по моловете за парцалки. Обществото ни е такова - просто, необразовано, без ценности. Когато децата на нацията са такива не трябва да ги обвиняваме. Тяхното мислене не е дошло от нищото. Трябва да бъдат обвинявани хората, които се предполага, че е трябвало да ги отгледат и възпитат. Да ги закърмят с нормални човешки ценности и идеали. Що за момиче е това, което налита на бой и си развява прелестите пред стотици хора? Това ли е дамата, която трябва да отглежда деца след някоя и друга година? На какъв етикет на поведение я е научила майка ѝ?
Иначе конкретно за въпросния клип- сбиване като сбиване. Сигурен съм, че ако нямаше едни цици да се размятат там, видеото нямаше да стане толкова популярно.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 май 2013 16:18

Според мен това се случва заради чувството за безнаказаност, което витае в България вече 23 години! Ако това се беше случило преди 10ти ноември, познайте какви щяха да бъдат последиците за "биячите".
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 30 май 2013 16:19

В интерес на истината аз завърших преди 2 години и някак си, като гледам как се държат днешните абитЮренти, ме хваща малко срам, понеже най-вероятно аз съм бил същия.. Броене до 12, викания, свирения и тем подобни глупости са ми смешни вече..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

bostoncelstics
Контакти:

Мнениеот bostoncelstics » 30 май 2013 16:20

Fucking Garbage! На всички тея боклуци "побойници" да им бъдат отнети дипломите за средно образование и да ги пратят в ТВУ!!! Бъдещето на България- What the Fuck!?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 май 2013 16:25

bostoncelstics написа:Fucking Garbage! На всички тея боклуци "побойници" да им бъдат отнети дипломите за средно образование и да ги пратят в ТВУ!!! Бъдещето на България- What the Fuck!?

Нали искаме демокрация? Ето това е резултата от нашата "демокрация"...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 30 май 2013 16:26

McLovin написа:
Виктор 1914 написа:Малки боклуци! Жалко, че тези тъпаци трябва да са бъдещето на България. Не стига, че нито се забавляват като хората, нито могат да викат като хората на баловете си, докато броят до 12, пък и бой си спретват. И това са ученици на едно от най-реномираните училища в София. Срам и резил!

ПП: Жалко, че повечето младежи на възраст около 15-20 години се помислиха за мафиоти и гангстери. Всеки втори ходи с нож, бокс, палка или газов пистолет. Гледат лошо, държат се като някакви влиятелни личности. А в същото време са тъпи като г*зове и не знаят кои са Христо Ботев и Васил Левски. Срамна работа, не знам до къде ще стигне тази наша мила родина...

И на мен ми прави впечатление, че повечето млади хора не знаят как да се веселят. Много е тъжно :| А за това, че всеки пишлигар иска да е мутра сме виновни всички. Такова ни е обществото. Като от малки се облъчват с тази идея какво искаме от тях? От музиката знаят, че е яко да си мутра и ако не си нямаш шанс и не си готин. От телевизията(леко намеквам за един изключително популярен/необяснимо за мен/ сериал по БНТ), която им втълпява, че ако си умен кадърен и способен или ще те наричат с пренебрежение "тоа калкулатора" или трябва да си свързан с мафията за да успееш. Момичетата, които са голям фактор в поведението на младежите, са пълни боклуци и търсят чичковци с лъскави коли и шкембета, които да ги водят по моловете за парцалки. Обществото ни е такова - просто, необразовано, без ценности. Когато децата на нацията са такива не трябва да ги обвиняваме. Тяхното мислене не е дошло от нищото. Трябва да бъдат обвинявани хората, които се предполага, че е трябвало да ги отгледат и възпитат. Да ги закърмят с нормални човешки ценности и идеали. Що за момиче е това, което налита на бой и си развява прелестите пред стотици хора? Това ли е дамата, която трябва да отглежда деца след някоя и друга година? На какъв етикет на поведение я е научила майка ѝ?
Иначе конкретно за въпросния клип- сбиване като сбиване. Сигурен съм, че ако нямаше едни цици да се размятат там, видеото нямаше да стане толкова популярно.

Чудесно мнение. Напълно съм съгласен.
Само не знам какъв е този шум. Ако на всеки бой на келеши се обръщаше такова внимание...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

way
Контакти:

Мнениеот way » 30 май 2013 16:26

Ти остави збиване ами като знам мисленето на днешната младеж(завърших миналата година) сигурно си казват баси якото тея са се збили и догодина и те ще се збият защото го смятат за яко....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 май 2013 16:27

W84me написа:
bostoncelstics написа:Fucking Garbage! На всички тея боклуци "побойници" да им бъдат отнети дипломите за средно образование и да ги пратят в ТВУ!!! Бъдещето на България- What the Fuck!?

Аре стига се прави на интересен и малоумен (знаем,че си ) !!!! Всяко второ мнение,провокираш отново към безсмисленият спорт - ЗА или Против комунизмът...Не го искаме и никога няма да се върне,спри се вече,че ставаш банален и досаден...

bostoncelstics
Контакти:

Мнениеот bostoncelstics » 30 май 2013 16:30

W84me написа:

Това не е демокрация, това е Чалгакрация!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 май 2013 16:30

Пълна простотия, но за някои това си е чисто геройство... да се биеш, да си пиян на бала :|

Върни се в “Свободна зона”