Виктор 1914 написа:Малки боклуци! Жалко, че тези тъпаци трябва да са бъдещето на България. Не стига, че нито се забавляват като хората, нито могат да викат като хората на баловете си, докато броят до 12, пък и бой си спретват. И това са ученици на едно от най-реномираните училища в София. Срам и резил!
ПП: Жалко, че повечето младежи на възраст около 15-20 години се помислиха за мафиоти и гангстери. Всеки втори ходи с нож, бокс, палка или газов пистолет. Гледат лошо, държат се като някакви влиятелни личности. А в същото време са тъпи като г*зове и не знаят кои са Христо Ботев и Васил Левски. Срамна работа, не знам до къде ще стигне тази наша мила родина...
И на мен ми прави впечатление, че повечето млади хора не знаят как да се веселят. Много е тъжно

А за това, че всеки пишлигар иска да е мутра сме виновни всички. Такова ни е обществото. Като от малки се облъчват с тази идея какво искаме от тях? От музиката знаят, че е яко да си мутра и ако не си нямаш шанс и не си готин. От телевизията(леко намеквам за един изключително популярен/необяснимо за мен/ сериал по БНТ), която им втълпява, че ако си умен кадърен и способен или ще те наричат с пренебрежение "тоа калкулатора" или трябва да си свързан с мафията за да успееш. Момичетата, които са голям фактор в поведението на младежите, са пълни боклуци и търсят чичковци с лъскави коли и шкембета, които да ги водят по моловете за парцалки. Обществото ни е такова - просто, необразовано, без ценности. Когато децата на нацията са такива не трябва да ги обвиняваме. Тяхното мислене не е дошло от нищото. Трябва да бъдат обвинявани хората, които се предполага, че е трябвало да ги отгледат и възпитат. Да ги закърмят с нормални човешки ценности и идеали. Що за момиче е това, което налита на бой и си развява прелестите пред стотици хора? Това ли е дамата, която трябва да отглежда деца след някоя и друга година? На какъв етикет на поведение я е научила майка ѝ?
Иначе конкретно за въпросния клип- сбиване като сбиване. Сигурен съм, че ако нямаше едни цици да се размятат там, видеото нямаше да стане толкова популярно.