Петиция: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Петиция: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Вече се подписах имаше около 40 хиляди дали своя глас.Правителството трябва добре да прецени дали да върне закона,защото може да си вкара автогол в началото на своето управление,да види настроението в цялото общество не само да угажда на пушачите и бизнеса.Така веднага да се бърза без дискусия може да станат големи бели,просто сам да си намериш повод да протестират срещу теб по толкова тъп начин не говори добре за бъдещето на този кабинет.
А дали новите управляващи не опитват да прилагат правилото "Разделяй и владей"? Покрай протестите срещу монополите хората се обединиха а сега с тези глупости се опитват пак да настройват хората един срещу друг. Най-малкото с тези приказки хвърлят прах в очите на хората, при условие, че има много по-сериозни проблеми за решаване.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Урко, ако имаше повече хора като теб тази държава щеше да цъфти ! Ако искат да направят заведения само за пушачи, нямам нищо против обаче при едно условие : Данъците да са двойни и съответно цените да са високи, както е в Полша и не само там. Влизаш в кафене за непушачи, кафето струва 1.2 Е , докато в заведение с пушачи кафето струва 2.5 Е ! Става въпрос за две заведения които са едно срещу друго на не повече от 7- метра. Иначе тези половинчати неща, в България НЕ се спазват. Преди много ме дразнеше когато в заведение където имаше разделение на залите, при всяко отваряне на вратата влизаше облак от цигарен дим - лай.а ! Не искам когато се обядвам или вечерям да дишам отрови, тези от колите ми стигат ! Може и да не съм прав, но това е моята позиция.
- фифи перото
Пуша много и повече от 25 години, но забраната не ми пречи.
Тази зима не "умрях" без да пуша в заведение.Има начини-ел. цигара или навън.
Но проблемът е друг. Оставяме настрана ,кой какви интереси защитава.
Проблемът е , че започнахме да се правим на " европейци" от краката за главата.
Поставят се за разрешаване такива неща, които отклоняват и противопоставят хората от същинските проблеми.
Защо не започнаха и предишното и това правителство да ни " европеизират" по други показатели?
Доходи,
бизнесклимат,
премахване на корупцията,
и т.н. и т.н.
Всичко е "мижи да те лажем".
Тази зима не "умрях" без да пуша в заведение.Има начини-ел. цигара или навън.
Но проблемът е друг. Оставяме настрана ,кой какви интереси защитава.
Проблемът е , че започнахме да се правим на " европейци" от краката за главата.
Поставят се за разрешаване такива неща, които отклоняват и противопоставят хората от същинските проблеми.
Защо не започнаха и предишното и това правителство да ни " европеизират" по други показатели?
Доходи,
бизнесклимат,
премахване на корупцията,
и т.н. и т.н.
Всичко е "мижи да те лажем".
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
- Контакти:
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Аз съм за връщане на пушенето в заведенията, но при условията за които се говори. Отделна зала. С добра вентилация и строг контрол. Аргументите- откакто въведоха забраната, аз и моите приятели, които сме платежоспособни клиенти, спряхме да ходим по заведения през деня за обяд или след края на работния ден. Това да седнеш, да си поръчаш нещо и да ходиш, като някое такси, да излизаш навън, че да пушиш е ужас, пробвахме, не става. И почнахме да се събираме по офиси или кантори, да пазаруваме от магазините и да си правим сбирки и естествено да пушим, без да се съобразяваме. Познатите ни съдържатели на такива заведения, дето ходихме, пропищяха, никой не влиза през деня, а тези непушачи дето влизат и хапват набързо, естествено, че не правят никакъв оборот. И хората чакаха с нетърпение, да се затопли, да отворят летните градини и веднага казаха, че се е вдигнала работата, защото вече ходят много повече хора и си пушат на спокойствие и не сядат на една бърза салата с чаша бира, а се почват едни тежки софри, съответно оборота е по-висок. Нещо по тази закономерност да кажете, защитници на забраната за пушене или е случайност? После до сега забраната беше през деня в заведенията и в ресторантите. След 23ч., в което нощно заведение- клуб, дискотека, пиано-бар или каквото се сетите да отидеш, няма проблеми с пушенето, когато тръгват проверките, се предупреждава и се преустановява, ама това ще е веднъж в месеца. Така, че нека всеки да си има правата, аз съм глупак и се тровя с пушенето, но аз съм си го избрал, затова нека не ми се ограничава тази възможност, аз не съм намалил цигарите откакто въведоха забраната, напротив заради много неща, дори доста ги увеличих. Същевременно уважавам и желанието на непушачите да не се тровят от нашия цигарен дим. Затова разрешение, само за места, където действително може да се обособят отделни помещения с добра вентилация и не с пародията дето беше, общо помещение на половината маси пише за пушачи, на другата половина за непушачи, а дима е из цялото помещение. Абе много сме вързали и цъфнали, че сега и за това да спорим и се настройваме кой е за и кой против.
и аз пуша но не ми пречи забраната , вече свикнах даже е доста по-добре.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Друг е въпроса, че според мен това за 150 000 загубени работни места са абсолютен кьорфишек. Може и да са загубени, но не и заради закона за пушенето. На мен лично ми е много по-голям кеф като ми се допуши - излизам навънка, дори и да вали дъжд няма заведение без някакъв навес, палиш си фаса, ударил два лафа с някой друг пушач, пък после се прибереш в заведението където си мирише на хубаво и т.н. - чиста работа. Цялата тая история ми се вижда чисто и просто алчност за някой и друг лев отгоре на една определена прослойка от българското общество, които се възползват от нестабилната ситуация.
Всъщност така като се замисля това беше единственото хубаво нещо, което ще остане от нелегитимния герберастки мутрофизкултурнически режим на Пожарникаря. Комунетата да не си и помислят да го съсипват
Всъщност така като се замисля това беше единственото хубаво нещо, което ще остане от нелегитимния герберастки мутрофизкултурнически режим на Пожарникаря. Комунетата да не си и помислят да го съсипват

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Няма да има връщане на стария закон, а ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Raoul_Duke
Даже в държави като Турция и Македония, на които се присмиваме има тотална забрана от години, само ние тук се връщаме години назад с т.нар. (за заблуда на хората) "либерализация". Уууу, мамичката ви мръсна, боклуци скапани 

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]