Атака подкрепи ДПС и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Атака подкрепи ДПС и БСП

Мнениеот styopa » 29 май 2013 12:56

bigbonusprize написа:Бойко ще се прави на коалиция и като го гледам от сега ще е фиктивна такава...

:lol: :lol:
На кого ще се прави на коалиция?

levskinio2
Контакти:

Re: Атака подкрепи дпс и комунистите

Мнениеот levskinio2 » 29 май 2013 12:57

mtaraduda написа:Всеки кретен и лумпен гласувал за жалката партийка на олигофрена сидеров да бъде разстрелян пред министерския съвет. Вие господа идиоти извършихте най - голямото предателство към България.

Я се застреля бе, кой си ти да охарактеризираш дадени хора като кретени или лумпени??? Аз кретен ли съм, лумпен ли съм.... ? Преди правителството на боко взимах 2000 лв заплата а сега 900, К. У.Р ЗА БОКО К.У.Р ЗА ГЕРБ всеки друг ще е по добре герб никога повече, лайте колкото искате но този никога вече няма да е на власт

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2013 12:58

styopa написа:
bigbonusprize написа:Бойко ще се прави на коалиция и като го гледам от сега ще е фиктивна такава...

:lol: :lol:
На кого ще се прави на коалиция?

[offtopic]печатна грешка...[/offtopic]
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2013 13:00

Тая мастия Атанасова, колко е нагла! Чак ми се повръща!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2013 13:01

Theos написа:Бойко никога няма да гласува за бпс и дпс това е ясно, а това което каза беше очевадно популистки.

Чак пък никога. Той "не подкрепя" бсп и дпс, а Орешарски. То не е и случайно де :) Кой знае какви неща има, които могат даа стигнат до нас простолюдието...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 май 2013 13:03

bigbonusprize написа:
„Щях да гласувам в подкрепа на кабинета "Орешарски", ако се бяхте срещнали с мен", с тези думи се обърна към БСП лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна в началото на дебата по политиките и състава на новия кабинет. Той подчерта, че вратата на ГЕРБ ще е винаги отворена за Пламен Орешарски и екипа му.

Защо им го пишеш това на герберастите ? Не разбрахте ли, че това са бетонни глави, които отказват да приемат истината.
А тя е една: Бойко Борисов е част от статуквото ! Бойко Борисов е комунист ! Бойко Борисов е част от Системата. Бойко Борисов не е нищо по-различно от БСП, ДПС, АТАКА ... и всичките останали.
Ако все пак е малко по-различен, то не е за добро, а напротив - по-лошият вариант е !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 29 май 2013 13:04

levskinio2 написа:
mtaraduda написа:Всеки кретен и лумпен гласувал за жалката партийка на олигофрена сидеров да бъде разстрелян пред министерския съвет. Вие господа идиоти извършихте най - голямото предателство към България.

Я се застреля бе, кой си ти да охарактеризираш дадени хора като кретени или лумпени??? Аз кретен ли съм, лумпен ли съм.... ? Преди правителството на боко взимах 2000 лв заплата а сега 900, К. У.Р ЗА БОКО К.У.Р ЗА ГЕРБ всеки друг ще е по добре герб никога повече, лайте колкото искате но този никога вече няма да е на власт

Ти договорни отношения, нещо, а у, нямаш ли? Освен ако не си си сменил работата подобна промяна във възнаграждението е доста интересна :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 май 2013 13:10

Theos написа:Бойко никога няма да гласува за бпс и дпс това е ясно, а това което каза беше очевадно популистки.

Няма да гласува, защото не е нужно и той да гласува. Просто кабинетът "Орешарски" ще бъде приет и без гласовете на ГЕРБ.
Ако се налагаше обаче и те щяха да гласуват за Орешарски. Самият Борисов го каза и то два пъти. Преди няколко дни веднъж и днес отново.
ГЕРБ взимат едно важно министерство в новото правителство - това на МВР.
ГЕРБ имат свои хора в лицето на поне още двама министри на Орешарски.
Единствената партия в парламента, която няма свои министри е АТАКА. Те пък за сметка на това ще подкрепят правителството. С техните 1-2 гласа ще бъде избран кабинета след малко.
Така че всички са в кюпа !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 май 2013 13:14

McLovin написа:
levskinio2 написа:

Ти договорни отношения, нещо, а у, нямаш ли? Освен ако не си си сменил работата подобна промяна във възнаграждението е доста интересна :roll:

А това са глупости.Човека го е ударила фантазията ми се струва.

viali69 написа:А тя е една: Бойко Борисов е част от статуквото ! Бойко Борисов е комунист ! Бойко Борисов е част от Системата. Бойко Борисов не е нищо по-различно от БСП, ДПС, АТАКА ... и всичките останали.
Ако все пак е малко по-различен, то не е за добро, а напротив - по-лошият вариант е !

Това е от рубриката "звездите ми го говорят".
Все пак фактите са такива.При тройната коалиция 0лв еврофондове.При ГЕРБ скромно ще го кажа... малко повечко.То това е най-голямата оценка кой е по-лошия вариант.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 май 2013 13:18

И 42-рият нов Парламент затвърждава констатацията, че е нужна промяна на цялата полит. система.

Т'ва с "Парламентарната република" очевидно не работи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”