bigbonusprize написа:Бойко ще се прави на коалиция и като го гледам от сега ще е фиктивна такава...

На кого ще се прави на коалиция?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bigbonusprize написа:Бойко ще се прави на коалиция и като го гледам от сега ще е фиктивна такава...
mtaraduda написа:Всеки кретен и лумпен гласувал за жалката партийка на олигофрена сидеров да бъде разстрелян пред министерския съвет. Вие господа идиоти извършихте най - голямото предателство към България.
styopa написа:bigbonusprize написа:Бойко ще се прави на коалиция и като го гледам от сега ще е фиктивна такава...
![]()
![]()
На кого ще се прави на коалиция?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Theos написа:Бойко никога няма да гласува за бпс и дпс това е ясно, а това което каза беше очевадно популистки.
bigbonusprize написа:„Щях да гласувам в подкрепа на кабинета "Орешарски", ако се бяхте срещнали с мен", с тези думи се обърна към БСП лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна в началото на дебата по политиките и състава на новия кабинет. Той подчерта, че вратата на ГЕРБ ще е винаги отворена за Пламен Орешарски и екипа му.
levskinio2 написа:mtaraduda написа:Всеки кретен и лумпен гласувал за жалката партийка на олигофрена сидеров да бъде разстрелян пред министерския съвет. Вие господа идиоти извършихте най - голямото предателство към България.
Я се застреля бе, кой си ти да охарактеризираш дадени хора като кретени или лумпени??? Аз кретен ли съм, лумпен ли съм.... ? Преди правителството на боко взимах 2000 лв заплата а сега 900, К. У.Р ЗА БОКО К.У.Р ЗА ГЕРБ всеки друг ще е по добре герб никога повече, лайте колкото искате но този никога вече няма да е на власт
Theos написа:Бойко никога няма да гласува за бпс и дпс това е ясно, а това което каза беше очевадно популистки.
McLovin написа:levskinio2 написа:mtaraduda написа:Всеки кретен и лумпен гласувал за жалката партийка на олигофрена сидеров да бъде разстрелян пред министерския съвет. Вие господа идиоти извършихте най - голямото предателство към България.
Я се застреля бе, кой си ти да охарактеризираш дадени хора като кретени или лумпени??? Аз кретен ли съм, лумпен ли съм.... ? Преди правителството на боко взимах 2000 лв заплата а сега 900, К. У.Р ЗА БОКО К.У.Р ЗА ГЕРБ всеки друг ще е по добре герб никога повече, лайте колкото искате но този никога вече няма да е на власт
Ти договорни отношения, нещо, а у, нямаш ли? Освен ако не си си сменил работата подобна промяна във възнаграждението е доста интересна
viali69 написа:А тя е една: Бойко Борисов е част от статуквото ! Бойко Борисов е комунист ! Бойко Борисов е част от Системата. Бойко Борисов не е нищо по-различно от БСП, ДПС, АТАКА ... и всичките останали.
Ако все пак е малко по-различен, то не е за добро, а напротив - по-лошият вариант е !
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта