Атака подкрепи ДПС и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Атака подкрепи дпс и комунистите

Мнениеот turbogena » 29 май 2013 09:32

Атака предаде българския народ...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 29 май 2013 09:32

Сърт за БАТАКА :!: Член за безмозъчните им симпатизанти :!:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

nakito18
Контакти:

Мнениеот nakito18 » 29 май 2013 09:36

mtaraduda написа:Поздравления за всички кретени и идиоти, които гласуваха за помяра сидеров, чиито лъжи бяха по - нагли от тези на 3-ната коалиция, а жалките му опити да се изкара борец за правда могат да минат само пред заблудения му кретенски електорат.

Не наричай хората, гласували изцяло с патриотична мисъл, кретени и идиоти. От 2005 година до днес винаги когато съм имал право на глас, съм го давал за Атака. Не смятам, че съм идиот и кретен и пак бих гласувал за националистическа партия, която има шанс да влезе в парламента, но категорично това вече няма да бъде Атака. Самият лидер се изгаври и изплю на всички национални идеи тази сутрин и все пак не ме е срам, че съм гласувал за чистите национални идеи, а по-скоро съм погнусен от действията на Сидеров и подкрепата му за най-простурското правителство в историята на България!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 29 май 2013 09:37

Всеки кретен и лумпен гласувал за жалката партийка на олигофрена сидеров да бъде разстрелян пред министерския съвет. Вие господа идиоти извършихте най - голямото предателство към България.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 май 2013 09:38

Изборът беше комунисти и дпс от едната страна и комунисти, евреи, мутри и дс от другата. Главната цел беше да се отстранят мутрите. Работата на половина е свършена 8-) Предстои още много по отстраняването и на останалата сган. Всичко по реда си :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 29 май 2013 09:40

nakito18 написа:
mtaraduda написа:Поздравления за всички кретени и идиоти, които гласуваха за помяра сидеров, чиито лъжи бяха по - нагли от тези на 3-ната коалиция, а жалките му опити да се изкара борец за правда могат да минат само пред заблудения му кретенски електорат.

Не наричай хората, гласували изцяло с патриотична мисъл, кретени и идиоти. От 2005 година до днес винаги когато съм имал право на глас, съм го давал за Атака. Не смятам, че съм идиот и кретен и пак бих гласувал за националистическа партия, която има шанс да влезе в парламента, но категорично това вече няма да бъде Атака. Самият лидер се изгаври и изплю на всички национални идеи тази сутрин и все пак не ме е срам, че съм гласувал за чистите национални идеи, а по-скоро съм погнусен от действията на Сидеров и подкрепата му за най-простурското правителство в историята на България!

Каква патриотична мисъл бе? Турци и комунисти да те управляват ли? Ква националистическа партия? Ти да не си на 5 години? За следващите избори и IQ тестове да вземат да направят, че някои на 18+ години нямат мозък и на 2 годишно бебе. Само идиот не би прозрял желанието на сидеров да влезе на всяка цена в парламента, за да си вземе жалките 12лв на глас.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2013 09:43

Голям кеф! Боко такива си ги надропи през изминалите 4 години, че се стигна до там никой да не го иска! Което всъщност е най-доброто за България!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 май 2013 09:43

Всички партии, които в момента са в парламента, са дечица на БКП.
БСП- на номенклатурата
ГЕРБ- на силовите структури и агентурния апарат
ДПС- на турската комунистическа номенклатура и агентите на ДС
Атака - на твърдолинейните комунисти
Изводът е ясен, които и да е все комунист ще е. Те затова всичките се изпокриха, когато хората излязоха на улицата
Тези дето толкова много се пенявите, особено един от вас, той се знае без да го уточнявам, го правят не щото ги интересува благото на Отечеството, а от страх да не си загубят топлите работни местенца. С една дума, свързани са с някоя от комунистическите мафии. Както и да е, рано или късно народът ще се разбуди окончателно и ще изрине цялата тази измет, наричаща себе си политически елит.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 29 май 2013 09:44

BLUE CHAMPIONS написа:Изборът беше комунисти и дпс от едната страна и комунисти, евреи, мутри и дс от другата. Главната цел беше да се отстранят мутрите. Работата на половина е свършена 8-) Предстои още много по отстраняването и на останалата сган. Всичко по реда си :!:

какви мутри са отстранени,та те мутрите ги създаде БКП
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 май 2013 09:45

BLUE CHAMPIONS написа:Изборът беше комунисти и дпс от едната страна и комунисти, евреи, мутри и дс от другата. Главната цел беше да се отстранят мутрите. Работата на половина е свършена 8-) Предстои още много по отстраняването и на останалата сган. Всичко по реда си :!:

Хахахахаха, така ли се успокояваш, че децата ти утре ще учат турски ? Простите комунисти нямат срам.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”