Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
vakuum
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот vakuum » 28 май 2013 16:41

Muscarin написа:
tsonpen написа:Може ли линк към тази "новина"? ;)
Малоумно е въобще да се коментира отпадане на единственото добро нещо, което направи ГЕРБ.
Пушенето е проблем на пушачите и последствията трябва да са само за тях.

И аз не искам да ме обгазяваш с 15 годишната си кола, ама тва е положението.

Едното няма нищо общо с другото то по твоята логика всичко което дими трябва да се спре.Цигарите са нещо като шлевалък докато всичко останало е необходимост,част от живота.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 16:41

@bozo

Бате,кво ме интересува,колко са болните от рак ? Да му мислят пушачите,длъжен ли съм,аз да ти дишам лайната на теб,само защото те мързи да излезеш навън от заведението за 5 мин. ? Кви болести,кви 5 лв.....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 16:42

BLUE CHAMPIONS написа:Започва се с правата на хората. Това е добре след милиционерския тоталитарен режим! 8-)

Селяк,кой е тоя тоталитарен режим с 3.5 год. управление ? Кой е този тоталитарен режим,който сам пада от власт ?

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 28 май 2013 16:42

Цялата миризма на никотин , пепел и дим прониква в дрехите , които занасяте в дома ви. Там има деца , които дишат тази отрова с дни наред. После идват и белодробните проблеми , астмата и т.н.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 16:43

CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:Може да се движиш навсякъде стига да спазваш законите на страната!Всеки нарушил тези закони си носи последствията от това!Ако не можеш да издържиш без цигари,стой си в къщи и пуши.Има достатъчно непушачи които да забърсват гаджетата по дискотеките и липсата на пушачите си е за тяхна сметка.Ти си пуши у вас,никой не те кара да ходиш по заведенията!

Сега като приемат новият закон и разрешат пушенето,ще си го спазвам като пич,пушейки си на воля 8-) Теб също никой не те кара да ходиш в заведения,където се пуши 8-) Само че гаджетата са там,където има хора,а не където е проветрено и няма жив човек ;)

П.П. Пак те питам,защо всички скачате срещу това,човек да има избор и в същия момент се кефите,че в момента голяма част от хората нямат такъв :?

Имаш избор!Седиш си у вас и пушиш.Или излизаш да се забавляваш и не пушиш!

П.П.
Сега гаджетата къде са?Седят си у тях и пушат или са по дискотеките за да се забавляват?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 16:43

dunavfc написа:@bozo

Бате,кво ме интересува,колко са болните от рак ? Да му мислят пушачите,длъжен ли съм,аз да ти дишам лайната на теб,само защото те мързи да излезеш навън от заведението за 5 мин. ? Кви болести,кви 5 лв.....

Никой не те кара да ходиш там,където се пуши :!: Стой си от вън на въздух и дишай дълбоко 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2013 16:44

CTAHKO написа:
dunavfc написа:@bozo

Никой не те кара да ходиш там,където се пуши :!: Стой си от вън на въздух и дишай дълбоко 8-)

А що ти не ходиш навън да пушиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 28 май 2013 16:44

Аз съм пушач от 30г и не одобрявам отмяната
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 28 май 2013 16:45

Комунистите почнаха да развалят постигнатото от ГЕРБ , незнам как ще се изтраят 4 години тия престъпници ! Абе .... пенсионери , вие като гласувате мислите ли бе ??????? Заради вашата пенсия , внуците ви ще страдат - божеее , божее !!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 16:45

GOLEADOR написа:
CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:Може да се движиш навсякъде стига да спазваш законите на страната!Всеки нарушил тези закони си носи последствията от това!Ако не можеш да издържиш без цигари,стой си в къщи и пуши.Има достатъчно непушачи които да забърсват гаджетата по дискотеките и липсата на пушачите си е за тяхна сметка.Ти си пуши у вас,никой не те кара да ходиш по заведенията!

Сега като приемат новият закон и разрешат пушенето,ще си го спазвам като пич,пушейки си на воля 8-) Теб също никой не те кара да ходиш в заведения,където се пуши 8-) Само че гаджетата са там,където има хора,а не където е проветрено и няма жив човек ;)

П.П. Пак те питам,защо всички скачате срещу това,човек да има избор и в същия момент се кефите,че в момента голяма част от хората нямат такъв :?

Имаш избор!Седиш си у вас и пушиш.Или излизаш да се забавляваш и не пушиш!

П.П.
Сега гаджетата къде са?Седят си у тях и пушат или са по дискотеките за да се забавляват?

Като променят закона ти също ще имаш избор 8-) Какво си се разпенил.Където се пуши,там са и гаджетата ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”