Гергана Паси:Гласувалите за Волен да се самозапалят!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Гергана Паси:Гласувалите за Волен да се самозапалят!

Мнениеот hajitsu » 23 май 2013 20:20

an4o_321 написа:
W84me написа:Волен е тотален изтрещеняк и мястото му е в лудницата!

+11111 Може и останалите луди, педофили и престъпници, който вкарва в парламента, като депутати, да му правят компания !!!

Много точно мнение :!:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

kolev_70
Контакти:

Мнениеот kolev_70 » 23 май 2013 20:31

Лошото е че рязания вече е забелен и ще ни го наденат целия, но затова този народ си заслужава съдбата.[/quote]
:( много точно казано :!:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 23 май 2013 20:31

sin4ec написа:България ще има кабинет, и то още във вторник. 4 години гледахме панаири, стига толкова. Когато Атака подкрепяше ББ, не бяха лумпени и идиоти. Трите партии са тотално настроени анти ГЕРБ и ще постигнат целта си. Колкото и на някои да не им харесва. Оттук наттък ще гледам с интерес какви ги върши Орешарски, ГЕРБ са минало. Те не ме вълнуват.

Бъркаш, за това че тези три партии ще постигнат целите си не се съмнявам, проблемът е че това което ни чака може да е трагедия. Последният път към нашата незавидна история беше добавен Симеон-Хасан, това не е слугинаж нали? Сега с оглед на коалицията, сътрудничеството или както искаш го наречи май ще се роди Гьобелс-Ататюрк, което вече ще е напредък в идиотията. Досега, който партия се е събирала с ДПС е била завлечена на боклука, като иклюбение е БСП, но те си имат твърд електорат. За мен Волен досега се е доказал като популист, дали е патриот ще видим? чакам да бъдат изгонени ЕРП, канадците със златото и минималната заплата да стане 1000 лв. Ако станат тези неща Волен е моят човек до живот. А дано ама надали.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 май 2013 20:32

Обичам Левски написа:Аз гласувах за Атака сега трябва ли да се самозапаля ?? :roll:

Все едно си гласувал за бсп, никва разлика. Но, за да не ти е гадно, знай, че всички са боклуци
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 23 май 2013 20:32

kolev_70 написа:Лошото е че рязания вече е забелен и ще ни го наденат целия, но затова този народ си заслужава съдбата.

:( много точно казано :!:[/quote]
Човек искренно се надявам да греша.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 май 2013 20:46

onceMORT написа:Бъркаш, за това че тези три партии ще постигнат целите си не се съмнявам, проблемът е че това което ни чака може да е трагедия. Последният път към нашата незавидна история беше добавен Симеон-Хасан, това не е слугинаж нали? Сега с оглед на коалицията, сътрудничеството или както искаш го наречи май ще се роди Гьобелс-Ататюрк, което вече ще е напредък в идиотията. Досега, който партия се е събирала с ДПС е била завлечена на боклука, като иклюбение е БСП, но те си имат твърд електорат. За мен Волен досега се е доказал като популист, дали е патриот ще видим? чакам да бъдат изгонени ЕРП, канадците със златото и минималната заплата да стане 1000 лв. Ако станат тези неща Волен е моят човек до живот. А дано ама надали.

След управлението на ГЕРБ, аз не вярвам, че някакво управление може да е по-зле...Винаги съм твърдял, че БСП има кадри и потенциал, но някой трябва да ги ръчка отзад. Сега имат шанс да покажат новото си поколение и стават ли за нещо. Провалят ли се, за тях вече път няма. Именно затова смятам, че няма да се провалят. Но да видим!
pp Един тънък момент, който убягва на много хора: Кабинетът Орешарски ще влезе в сила, това е ясно. Обаче за да падне, са необходими 121 гласа. ДПС и БСП имат 120. Сиреч няма как да падне. Освен ако не се изгони с камъне и дърве. Това при условието, че се провалят, де. Един вид, правителството никак не е толкова нестабилно, колкото се опитват да го изкарат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 23 май 2013 20:48

И на мен ми идеше да се запаля, когато С.Паси пусна сълзи като бит п******, че сме станали член на ЕС!

Потребителски аватар
Punkd
Контакти:

Мнениеот Punkd » 23 май 2013 20:50

Когато тази ***** ,съпруга на ********.. Върне парите които е откраднала заедно с мъжа си лилипут тогава аз ще се самозапаля !

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 23 май 2013 20:53

sin4ec написа:
onceMORT написа:Бъркаш, за това че тези три партии ще постигнат целите си не се съмнявам, проблемът е че това което ни чака може да е трагедия. Последният път към нашата незавидна история беше добавен Симеон-Хасан, това не е слугинаж нали? Сега с оглед на коалицията, сътрудничеството или както искаш го наречи май ще се роди Гьобелс-Ататюрк, което вече ще е напредък в идиотията. Досега, който партия се е събирала с ДПС е била завлечена на боклука, като иклюбение е БСП, но те си имат твърд електорат. За мен Волен досега се е доказал като популист, дали е патриот ще видим? чакам да бъдат изгонени ЕРП, канадците със златото и минималната заплата да стане 1000 лв. Ако станат тези неща Волен е моят човек до живот. А дано ама надали.

След управлението на ГЕРБ, аз не вярвам, че някакво управление може да е по-зле...Винаги съм твърдял, че БСП има кадри и потенциал, но някой трябва да ги ръчка отзад. Сега имат шанс да покажат новото си поколение и стават ли за нещо. Провалят ли се, за тях вече път няма. Именно затова смятам, че няма да се провалят. Но да видим!
pp Един тънък момент, който убягва на много хора: Кабинетът Орешарски ще влезе в сила, това е ясно. Обаче за да падне, са необходими 121 гласа. ДПС и БСП имат 120. Сиреч няма как да падне. Освен ако не се изгони с камъне и дърве. Това при условието, че се провалят, де. Един вид, правителството никак не е толкова нестабилно, колкото се опитват да го изкарат!

Защо говориш без да мислиш? Пращаш делегацийка - парламентарна по възможност до някое хубаво място, не е като да не ходят и си гласуваш на воля, да видиш дали не могат да паднат, те какво няма и да боледуват ли? Винаги ще са под строй? Нали се сещаш че тази коалиция е пред разпадане само като внесат предложение за субсидий на тутюнопроизводителите - ще се сбъркат кой носи фес и кой ушанка. Да не говорим че Волен ако ги подкрепи свършва с политиката. Или на следващите избори ще обяснява че е искал да опознае ДПС отблизо, и така да види дали е противоконституционна партия?

"Човешки" материал!?

Svilennv
Контакти:

Мнениеот Svilennv » 23 май 2013 20:59

истина е, че гласуването за Волен е признак за нисък интелект, особено податлив на евтина манипулация. Отделно седи въпроса е, че няма за кой да гласуваш така или иначе :).
Запитайте се, този човек за 8 години какво постигна? Да е отстоял някое от обещанията или да е следвал някаква целенасочена политика?
За Волен-чо е важно да не секват приходите, вечерите за по 1000 лева и балъците да гласуват за него, пък той нека си приказва каквото масите искат да чуят...

От друга страна коментара на госпожата е достоен за някой петокласник или най-много "тийн", няма много сиво вещество вложено...

майната им на политиците, ние оцеляваме напук на тях!

Върни се в “Свободна зона”