fr3ak_boy написа:Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:По-адекватна песен за съвкупления.![]()
П.П. Факт![]()
Мойта е по-яка!
Присветкай ми два пъти и се съгласявам.
фингееееер x 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fr3ak_boy написа:Red_Girl написа:fr3ak_boy написа:По-адекватна песен за съвкупления.![]()
П.П. Факт![]()
Мойта е по-яка!
Присветкай ми два пъти и се съгласявам.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Значи ще разочароваш Шумкаря.. Не ти е правилен подхода.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
fr3ak_boy написа:1912plovdiv написа: Изключително е адекватен![]()
Другарю, избирайте по-акуратни изрази. Колегата може да си помисли, че го сваляте, а всички знаем мнението на другаря Шумкар за еднополовата любов.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Аз от площада слушах до скоро Нина Николина и Калин Вельов, след това си пуснах колонките по-силно и зазвучаха "сребърни ята", за да се подготвя.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Green Jedi написа:Имам въпроцс за житието на другаря. Намерил ли е матконосителя на живота си и правил ли е опити да се снуши с него ? Има ли челяд , която да е възпитал с неговите възгледи ?
Green Jedi написа:Имам въпроцс за житието на другаря. Намерил ли е матконосителя на живота си и правил ли е опити да се снуши с него ? Има ли челяд , която да е възпитал с неговите възгледи ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта