Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Tribune East 1912
- Контакти:
Re: Бареков - затвор ?
Не знам за какви манипулации говорите, след като самата прокуратура каза, че наистина има 350 000 фалшиви бюлетини? 

ogrizko написа:защо трябва бареков да определя как да се развива вота
А що трябва 350 000 фалшиви бюлетини да определят вота, нешматарок?
А аз да попитам,понеже виждам,че сте много на "ти" с целият процес на печатане на бюлетини по какъв начин се разбра,че тези бюлетини ще бъдат ползвани от ГЕРБ и как изобщо ще влязат в употреба при положение,че нямат печати ?
Ясно ли ви е изобщо колко застъпници,наблюдатели и други независими хора има в секциите и как си представяте тези 350 хил. бюлетини да преминат незабелязано от всички ?
Ясно ли ви е изобщо колко застъпници,наблюдатели и други независими хора има в секциите и как си представяте тези 350 хил. бюлетини да преминат незабелязано от всички ?
И това е вярно 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- KategorieC
- Контакти:
dunavfc написа:А аз да попитам,понеже виждам,че сте много на "ти" с целият процес на печатане на бюлетини по какъв начин се разбра,че тези бюлетини ще бъдат ползвани от ГЕРБ и как изобщо ще влязат в употреба при положение,че нямат печати ?
Виж, задаваш добри въпроси, но спориш със стена в момента. Няма смисъл!

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
ogrizko написа:Какво мислите по въпроса. Явно е доста добре платен за манипулацията. Според мен доста на сериозно се е взел и си мисли, че всичко му е позволено и може спокойно да си манипулира вота на хората и да ги обърква часове преди изборите. Аз лично мисля, че мястото му е в затвора, съвсем сериозно ...и да си харчи парите, които е взел за вчерашните шменти-капели докато го опъва някой циганин..![]()
Той със сигурност е платен, само че проблема, е че твоите хора така се оляха, че сега нормалните хора предпочитат БСП и ДПС пред тях! Ти ако подкрепяш ГЕРБ, те признавам за национален предател! Ебахти лумпенизирания народ!
dunavfc написа:А аз да попитам,понеже виждам,че сте много на "ти" с целият процес на печатане на бюлетини по какъв начин се разбра,че тези бюлетини ще бъдат ползвани от ГЕРБ и как изобщо ще влязат в употреба при положение,че нямат печати ?
Ти осъзнаваш ли колко глупости написа в две изречения?

[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н
Бианко,очаквам да ми отговориш,как 350 хил. бюлетини ще преминат през секциите без печати ? Ако ми откриеш начин,то следващият път,аз ще си направя партия и ще вляза в парламента с над 90 % !