Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Re: Бареков - затвор ?

Мнениеот Tribune East 1912 » 12 май 2013 12:34

Не знам за какви манипулации говорите, след като самата прокуратура каза, че наистина има 350 000 фалшиви бюлетини? :shock:

velchev
Контакти:

Мнениеот velchev » 12 май 2013 12:36

ogrizko написа:защо трябва бареков да определя как да се развива вота

А що трябва 350 000 фалшиви бюлетини да определят вота, нешматарок?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 12:38

А аз да попитам,понеже виждам,че сте много на "ти" с целият процес на печатане на бюлетини по какъв начин се разбра,че тези бюлетини ще бъдат ползвани от ГЕРБ и как изобщо ще влязат в употреба при положение,че нямат печати ?
Ясно ли ви е изобщо колко застъпници,наблюдатели и други независими хора има в секциите и как си представяте тези 350 хил. бюлетини да преминат незабелязано от всички ?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 май 2013 12:39

И това е вярно :mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 12:41

dunavfc написа:А аз да попитам,понеже виждам,че сте много на "ти" с целият процес на печатане на бюлетини по какъв начин се разбра,че тези бюлетини ще бъдат ползвани от ГЕРБ и как изобщо ще влязат в употреба при положение,че нямат печати ?
Ясно ли ви е изобщо колко застъпници,наблюдатели и други независими хора има в секциите и как си представяте тези 350 хил. бюлетини да преминат незабелязано от всички ?

Виж, задаваш добри въпроси, но спориш със стена в момента. Няма смисъл! :)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 май 2013 12:41

ogrizko написа:Какво мислите по въпроса. Явно е доста добре платен за манипулацията. Според мен доста на сериозно се е взел и си мисли, че всичко му е позволено и може спокойно да си манипулира вота на хората и да ги обърква часове преди изборите. Аз лично мисля, че мястото му е в затвора, съвсем сериозно ...и да си харчи парите, които е взел за вчерашните шменти-капели докато го опъва някой циганин.. :evil: :evil:

Той със сигурност е платен, само че проблема, е че твоите хора така се оляха, че сега нормалните хора предпочитат БСП и ДПС пред тях! Ти ако подкрепяш ГЕРБ, те признавам за национален предател! Ебахти лумпенизирания народ!

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 12 май 2013 12:41

dunavfc написа:А аз да попитам,понеже виждам,че сте много на "ти" с целият процес на печатане на бюлетини по какъв начин се разбра,че тези бюлетини ще бъдат ползвани от ГЕРБ и как изобщо ще влязат в употреба при положение,че нямат печати ?

Ти осъзнаваш ли колко глупости написа в две изречения? :o
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 12:48

Бианко,очаквам да ми отговориш,как 350 хил. бюлетини ще преминат през секциите без печати ? Ако ми откриеш начин,то следващият път,аз ще си направя партия и ще вляза в парламента с над 90 % !

Върни се в “Свободна зона”