Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ogrizko написа:Какво мислите по въпроса. Явно е доста добре платен за манипулацията. Според мен доста на сериозно се е взел и си мисли, че всичко му е позволено и може спокойно да си манипулира вота на хората и да ги обърква часове преди изборите. Аз лично мисля, че мястото му е в затвора, съвсем сериозно ...и да си харчи парите, които е взел за вчерашните шменти-капели докато го опъва някой циганин..![]()
DmG написа:Айде стига !!!!! Деба и платените драскачи .... Има новина отразява я , това че са ви толкова тъпи лидерите и го допуснаха си е техен проблем .... 5 - 6 човека не престахте , на пост ли ви плащат ? Толкова зле сте като комунистите във този форум , със глупавите им теми .
ogrizko написа:Какво мислите по въпроса. Явно е доста добре платен за манипулацията. Според мен доста на сериозно се е взел и си мисли, че всичко му е позволено и може спокойно да си манипулира вота на хората и да ги обърква часове преди изборите. Аз лично мисля, че мястото му е в затвора, съвсем сериозно ...и да си харчи парите, които е взел за вчерашните шменти-капели докато го опъва някой циганин..![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта