mitko_r написа:Бюрека вече е на заплата при Делян Пеевски Свинята ! Факт!
Явно Бойко е бръкнал много надълБоко в задниците на резаците![]()
А Бюрека след изборите от капут, ще еволюира до употребен капутАшколсун аферим
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mitko_r написа:Бюрека вече е на заплата при Делян Пеевски Свинята ! Факт!
Явно Бойко е бръкнал много надълБоко в задниците на резаците![]()
А Бюрека след изборите от капут, ще еволюира до употребен капутАшколсун аферим
grasiani написа:Симпатизантите на герб са май също толкова дебилни колкото и шефовете им.Аз не виждам защо с толкова хъс се защитават подобни подобия на хора които са се осрали толкова много, трябва да си откровен кретен за да си затваряш очите и да не виждаш с какво се занимават тези хора.
1982 написа:grasiani написа:Симпатизантите на герб са май също толкова дебилни колкото и шефовете им.Аз не виждам защо с толкова хъс се защитават подобни подобия на хора които са се осрали толкова много, трябва да си откровен кретен за да си затваряш очите и да не виждаш с какво се занимават тези хора.
Само едно нещо ми кажи - наистина ли не виждаш защо това се случва точно днес, наистина ли не виждаш чий политически интереси обслужва, и наистина ли смяташ, че е случайно ??
allez_les_blues написа:1982 написа:grasiani написа:Симпатизантите на герб са май също толкова дебилни колкото и шефовете им.Аз не виждам защо с толкова хъс се защитават подобни подобия на хора които са се осрали толкова много, трябва да си откровен кретен за да си затваряш очите и да не виждаш с какво се занимават тези хора.
Само едно нещо ми кажи - наистина ли не виждаш защо това се случва точно днес, наистина ли не виждаш чий политически интереси обслужва, и наистина ли смяташ, че е случайно ??
е как защо точно днес бе?!- ами защото утре изборите вече ще са фалшифицирани...как защо днес?!..а когато Цвъки отново е шеф на МВР и Боко премиер ли?!-че тогава всичко ще се потули както случая с Мишо Бирата...що днес вика...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта