Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Мнениеот Layne Staley » 11 май 2013 18:47

mitko_r написа:Бюрека вече е на заплата при Делян Пеевски Свинята ! Факт!

Явно Бойко е бръкнал много надълБоко в задниците на резаците :mrgreen:

А Бюрека след изборите от капут, ще еволюира до употребен капут :mrgreen: Ашколсун аферим :mrgreen:

+1
ЦСКА не е литекс!!!

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 11 май 2013 18:47

grasiani написа:Симпатизантите на герб са май също толкова дебилни колкото и шефовете им.Аз не виждам защо с толкова хъс се защитават подобни подобия на хора които са се осрали толкова много, трябва да си откровен кретен за да си затваряш очите и да не виждаш с какво се занимават тези хора.

Много си прав,привържениците на герб са още по прости дебилни и нагли от шефовете им.
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 11 май 2013 18:49

1982 написа:
grasiani написа:Симпатизантите на герб са май също толкова дебилни колкото и шефовете им.Аз не виждам защо с толкова хъс се защитават подобни подобия на хора които са се осрали толкова много, трябва да си откровен кретен за да си затваряш очите и да не виждаш с какво се занимават тези хора.

Само едно нещо ми кажи - наистина ли не виждаш защо това се случва точно днес, наистина ли не виждаш чий политически интереси обслужва, и наистина ли смяташ, че е случайно ??

е как защо точно днес бе?!- ами защото утре изборите вече ще са фалшифицирани...как защо днес?!..а когато Цвъки отново е шеф на МВР и Боко премиер ли?!-че тогава всичко ще се потули както случая с Мишо Бирата...що днес вика...
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 11 май 2013 18:54

България трябва да се управлява от НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ, разберете го.Единствено Волен ДОНЯКЪДЕ се приближава до светлите национал-социалистически идеи, но и от него има още много да се желае. ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 май 2013 18:56

Вече е ясно на кого не е платена предизборна реклама от ГЕРБ ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

veshok
Контакти:

Мнениеот veshok » 11 май 2013 19:06

Дудук ще бъдеш жив не се притеснявай, но завинаги си опозорен и заклеймен за манипулациите и трагикомични миниатюри, които разиграваш дни наред заради малко слава и нагло телевизионно присъствие.
Но в най-скоро време ще бъдеш там където наистина заслужаваш - в тоалетната на миналото ни - грозно, болшевишко, мутренско... Но най-страшна за теб ще бъдат презрението и забравата завинаги ...

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 11 май 2013 19:07

Тия Герб са по-лоши и от комунистите и от сталинистите..отвратен съм от всички! Всеки мисли само за власт и пари! Всеки лъже на поразия!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 май 2013 19:07

Жалък тюфлек Бареков, за 30 сребърника се продаде на агентите от Д(П)С!!!

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 11 май 2013 19:11

allez_les_blues написа:
1982 написа:

Само едно нещо ми кажи - наистина ли не виждаш защо това се случва точно днес, наистина ли не виждаш чий политически интереси обслужва, и наистина ли смяташ, че е случайно ??

е как защо точно днес бе?!- ами защото утре изборите вече ще са фалшифицирани...как защо днес?!..а когато Цвъки отново е шеф на МВР и Боко премиер ли?!-че тогава всичко ще се потули както случая с Мишо Бирата...що днес вика...

Браво дебел, ставаш ми симпатичен +1 !
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Свободна зона”