Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н
СБОГОМ ТИКВО! 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Tв 7 даваха и пресконференцията на БСП.
Някои много искат да махнат ГЕРБ по всякакъв начин .... няма да се чудя, ако абсолютно всичко това е пълна измишльотина ....аз ще си гласувам за ГЕРБ ....спооред мен другите партии по всякакъв начин се мъчат да разколебаят хората да не гласуват за партията на Бойко, а по-манипулативен метод от телевизията няма, така че аз поне няма да се връзвам и така
за мен само при тях имаше желание да се извърши нещо положително, друг въпрос е, че не се получи... но мисля да дам втори шанс, защото и кризата мисля, че доста повлия да е много трудно

за мен само при тях имаше желание да се извърши нещо положително, друг въпрос е, че не се получи... но мисля да дам втори шанс, защото и кризата мисля, че доста повлия да е много трудно

ogrizko написа:Някои много искат да махнат ГЕРБ по всякакъв начин .... няма да се чудя, ако абсолютно всичко това е пълна измишльотина ....аз ще си гласувам за ГЕРБ ....спооред мен другите партии по всякакъв начин се мъчат да разколебаят хората да не гласуват за партията на Бойко, а по-манипулативен метод от телевизията няма, така че аз поне няма да се връзвам и така![]()
+100000000
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

ТВЪРДО ЖИВ НО ВЪВ ЗАТВОРА - АКО ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗАНАЧИ НЯМА ЗАКОНИ ЩЯЛ ДА БЯГА В ЧУЖБИНА С ПАРИТЕ НА БСП-ДСП КОЙТО МУ ДАЛИ ПОЗОР -СРАМ -ПРЕСЪПНИЦИ 

- Обичам Левски
- Контакти:
ogrizko написа:Някои много искат да махнат ГЕРБ по всякакъв начин .... няма да се чудя, ако абсолютно всичко това е пълна измишльотина ....аз ще си гласувам за ГЕРБ ....спооред мен другите партии по всякакъв начин се мъчат да разколебаят хората да не гласуват за партията на Бойко, а по-манипулативен метод от телевизията няма, така че аз поне няма да се връзвам и така![]()
Много си прост заради такива като теб Боко Тиквата ще ни управлява още 4 години.Колко хора си загубиха работата заради този мафиот
-
- Контакти:
Според мен всички симпатизанти на ГЕРБ, трябва да бъдат отделени в гета или резервати, по подобие на евреите във Велика Германия, и да бъдат задължени да носят отличителни знаци на дрехите си, за да ги разпознават нормалните хора, и да странят от тях.Евреите в Германия са носили жълта звезда, предлагам нашите гербери да носят оранжева ТИКВА! 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
-
- Контакти:
..УР ЗА ГРОБ И БОКО В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА СИ ПАСМИНА ЛИЗАЧИ
ihalamadrid написа:Не знам дали ще остана жив тази вечер. 200 човека бяха изпратени от Цветанов и Борисов. Те щяха да ни пребият. Свалих диктатурата в тази държава. Нито Борисов, нито Цветанов ще ми простят това, което направих сега, това заяви Николай Бареков в ефира на TV7. Той каза още, че вече му е предложена охрана, за да не му се случи нещо лошо. "Защо трябваше да бъда бит от 200 човека на ГЕРБ пред печатницата?", попита Бареков и добави, че протестиращите на Орлов мост днес ще излязат на улицата в негова подкрепа.
Пълен смях тоя глупак дори и неговите не го искат,протестиращите щяли да излезнат в негова защита.
- mertezaker
- Контакти:
шамара на 11 Май 2013 18:11
ТВЪРДО ЖИВ НО ВЪВ ЗАТВОРА - АКО ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗАНАЧИ НЯМА ЗАКОНИ ЩЯЛ ДА БЯГА В ЧУЖБИНА С ПАРИТЕ НА БСП-ДСП КОЙТО МУ ДАЛИ ПОЗОР -СРАМ -ПРЕСЪПНИЦИ
След като не е успял да избяга с парите от Бойко...