Как да наддам килограми?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Как да наддам килограми?

Мнениеот Parmalat » 05 май 2013 12:09

dindan написа:Ако искаш сериозно да качиш килограми може да се посъветваш с някой фитнес инструктор,не те знам от къде си но има един Милко Георгиев в София той знае много неща за храненето.
http://lichentrenior.com/author/admin/

а несериозно ти казвам,че ако започнеш да се тъпчеш тестени изделия и хляб резултатът ще се появи съвсем скоро
също така и сладкото помага.
желая ти успех

От години тъпча по 1 хляб на ден и никакъв ефект вече от 6 години съм на едно тегло. :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Дидиии
Контакти:

Мнениеот Дидиии » 05 май 2013 12:17

doktora25 написа:Неотдавна и друг тук питаше същото. Ще ти отговоря по същия начин. Не ти трябва. Много повече имат обратния проблем - не могат да отслабнат и те са в много по-неблагоприятно положение от твоето. Радвай се на това, което имаш. Качването е много лесно, свалянето е ад.

Луд ли си?
Аз съм 190 и 71 кг и съм страшно слаб, а пича е 60 килограма! Аз се чудя, как въобще съществува. :shock: Качването при ектоморфи е също толкова трудно, колкото и свалянето при ендоморфи. Разликата е, че едните се измъчват, че не ядат, а другите се хранят с всичко, но тялото им не задържа енергията.
Иначе съвета ми към него е да тренира сериозно и да си потърси в нета специализиран форум за фитнес. Там ще ти отговорят на всички въпроси относно храненето.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 05 май 2013 12:25

Абе има случаи и в които в определен етап и гените могат да окажат влияние.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 май 2013 12:41

Ядене му е майката, за да качиш килограми! С повече ядене се качват, с по-малко ядене се свалят! Хапвай си от всичко по повече..... познавам приятели, които буквално се тъпчеха по 2-3-4 закуски на едно ядене и пак не можеха да качат известно време, но след месец-два качиха няколко килограма. Значение има и метаболизмът ти, но все пак всичко опира до храната! А към хората, които искат да свалят килограми, мога да ги посъветвам да си ядат от всичко, но в по-малки количества! Ако не ядете нищо организмът ви започва да изразходва мазнини и сваляте килограми, но в момента, в който започнете да ядете от всичко и си връщате същите килограми ( + 1-2 отгоре над предишното ви тегло). Затова яжте от всичко, но по-малко, за да не може организмът ви да "загуби форма" най-просто казано ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 май 2013 12:53

Да ти кажа недей насила да качваш килограми..Поне моето мнение е такова. Сега си малък имаш време да спортуваш това-онова. След няколко години живот и здраве е много възможно да започнеш да качваш килограми я от нерви,работа,неправилно хранене,липса на време и прочие. Тогава ще се чудиш как да ги сваляш. Щом метаболизмът ти е такъв радвай се. Не е хубаво да се тъпчеш,да взимаш химии и т.н. Не знаеш след няколко години как ще ти се обърне животът и няма ли да трябва да сваляш. И аз бях голяма щека докато учех и имах подобни на твоите въпроси. Мислех да започна режим някакъв за да кача килограми. Сега се радвам,че не го направих. Качих близо 15 кила за последните 3-4 години по стечение на обстоятелствата. Сега се радвам,че трябва да свалям само 1-2 кила.
110 години любов!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 май 2013 12:55

Дидиии написа:
doktora25 написа:Неотдавна и друг тук питаше същото. Ще ти отговоря по същия начин. Не ти трябва. Много повече имат обратния проблем - не могат да отслабнат и те са в много по-неблагоприятно положение от твоето. Радвай се на това, което имаш. Качването е много лесно, свалянето е ад.

Луд ли си?
Аз съм 190 и 71 кг и съм страшно слаб, а пича е 60 килограма! Аз се чудя, как въобще съществува. :shock: Качването при ектоморфи е също толкова трудно, колкото и свалянето при ендоморфи. Разликата е, че едните се измъчват, че не ядат, а другите се хранят с всичко, но тялото им не задържа енергията.
Иначе съвета ми към него е да тренира сериозно и да си потърси в нета специализиран форум за фитнес. Там ще ти отговорят на всички въпроси относно храненето.

Значи искаш да ми кажеш че с хранителен режим от сорта на:
Закуска, следобедна закуска и към полунощ: по 2-3 банички с по един литър боза
Обяд и вечеря: богати на пържено, мазно и тлъсто с по половин хляб и ядене до преяждане
Чипсове, вафли, сладкиши на воля
Заедно с никакъв фитнес, максимум 1 км ходене на ден, никакво спортуване (с изкл. на физическото в училище) не може ли да се постигне желания ефект?
Според мен може, но просто не го препоръчвам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 май 2013 13:20

90% от съформуците си казвам "Да ти имам проблема, аз откога искам тяло като твоето" :D :D :D

OfanzivaCSKA
Контакти:

Мнениеот OfanzivaCSKA » 05 май 2013 14:33

Пичове, нали се сещате, че ако имате моето телосложение на права лопата, би ви било срам да идете на фитнес?.. :twisted:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 05 май 2013 15:00

Пич,не става само с ядене.Иска се и акъл.За това се съветвай със специалист.По принцип всичко е на генна основа.Малкият ми син е като права лопата висок метър и деветдесет.Носи 46 номер обувки,но днес на обяд на Великден изяде близо килограм месо от скарата и цял печен хляб.Във фитнеса може да те насочат с какво да се храниш,но внимавай със какво.И въобще защо държиш да си пълен.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 май 2013 15:05

OfanzivaCSKA написа:Пичове, нали се сещате, че ако имате моето телосложение на права лопата, би ви било срам да идете на фитнес?.. :twisted:

Еми то все някога трябва да започнеш ;) Иначе ако наистина си 190см и 60кг, то ти си адски, ама адски слаб :shock: Не се притеснявай, отиди там, тренирай.... не е смешно! По-смешно би било да останеш същите килограми на тази височина

Върни се в “Свободна зона”