Парашут за бягане
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Парашут за бягане
С парашут едва ли ще бъдеш по-бърз, но ако искаш да имаш сила в краката, опитай с торбички пясък-слагат се на глезените, може и сам да си ги направиш!
-
- Контакти:
Едно време нямаше парашути. Връзваха им по една автомобилна гума за кръста с длъжко въже и тичаха така. Лекоатлети на къси дистанции - от спринтьори до 800 метра.
- TSHABALALA
- Контакти:
Традиционно се използват шейни, това изглежда добър вариант също.
- TSHABALALA
- Контакти:
ruashh написа:С парашут едва ли ще бъдеш по-бърз, но ако искаш да имаш сила в краката, опитай с торбички пясък-слагат се на глезените, може и сам да си ги направиш!
Едно от най-малоумните неща, които можеш да направиш е това
- Караконжоулу
- Контакти:
Levski_Sofiq написа:Здравейте приятели, искам да подобря експлозивността и бързината си при бягане. Случайно попаднах на парашути за бягане, които увеличават съпротивлението и те карат да тичаш по-бързо. Въпроса ми е дали някой е използвал такъв парашут или чувал ли е дали помага?
http://www.robbinssports.com/sporting-g ... rainer.jpg
Колега , ела на финала в нашия сектор. Ние ще те научим да бягаш.
TSHABALALA написа:ruashh написа:С парашут едва ли ще бъдеш по-бърз, но ако искаш да имаш сила в краката, опитай с торбички пясък-слагат се на глезените, може и сам да си ги направиш!
Едно от най-малоумните неща, които можеш да направиш е това
Да, по-умно е да се самозастреляш ти и твоето мнение.
Не се бях сещал, че може да има такова нещо. Наистина би било полезно за тренировка. В български условия може и с няколко найлонови торбички, но с по една запъната пръчка на отвора за да се пълнят с въздух. Става и за плуване. Доказано е с туристически каяк, че двама яки мъжаги с вързана тайно торбичка отдолу, губят от женски екипаж 

[center]
[/center]

Караконжоулу написа:Levski_Sofiq написа:Здравейте приятели, искам да подобря експлозивността и бързината си при бягане. Случайно попаднах на парашути за бягане, които увеличават съпротивлението и те карат да тичаш по-бързо. Въпроса ми е дали някой е използвал такъв парашут или чувал ли е дали помага?

-
- Контакти:
sandi74 написа:Караконжоулу написа:Levski_Sofiq написа:Здравейте приятели, искам да подобря експлозивността и бързината си при бягане. Случайно попаднах на парашути за бягане, които увеличават съпротивлението и те карат да тичаш по-бързо. Въпроса ми е дали някой е използвал такъв парашут или чувал ли е дали помага?
![]()
![]()
Човекът все пак пита за бягане. Не за четири по сто със салатка

На мен ли ми се губят нещо часовете по физика, но увеличавайки съпротивлението не би ли трябвало да бягаш по-бавно, а не по-бързо? 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!