daydreamer написа:haha написа:Доколкото знам, Zamunda.net е хакнатия сайт (от 1 от админите), Zamunda.se е този, който би трябвало да ползваме.
Kakво означава " би трябвало да ползваме". Замунда.нет в момента е в ръцете на нейния създател. Замунда.се в ръцете на бившия му екип. Имали са разногласия как трябва да се развива сайта, изгонил ги е, те са си направили копие. Все едно създателят на гонг да изгони модераторите и журналистите, те да си направят сайт и някой да обяснява кой е правилният сайт.
Интересното е, че не можа да ги изгони тихо, ами стана твърде много драма. Идеята е била да им забрани достъпа и да им изтрие всички възможни бек-ъпи на сайта. Оказа се, че те имат резервен и усяха да го възстановят като замунда.се.
Шшшш, алоу, да направим разлика между сайта Гонг и форума Гонг, ние модераторите сме само на форума, никой не ни знае в екипа на Гонг! Ние си вършим работата по едни правила, които са направили създателите на този форум, иначе сме обикновени потребители като вас. Аз лично вече нямам нищо против да ме "изгонят", с нас лошо, но без нас още по-лошо!