Имаме вече два равностойни сайта на Замунда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Имаме вече два равностойни сайта на Замунда

Мнениеот kartago » 24 апр 2013 07:31

daydreamer написа:
haha написа:Доколкото знам, Zamunda.net е хакнатия сайт (от 1 от админите), Zamunda.se е този, който би трябвало да ползваме.

Kakво означава " би трябвало да ползваме". Замунда.нет в момента е в ръцете на нейния създател. Замунда.се в ръцете на бившия му екип. Имали са разногласия как трябва да се развива сайта, изгонил ги е, те са си направили копие. Все едно създателят на гонг да изгони модераторите и журналистите, те да си направят сайт и някой да обяснява кой е правилният сайт.

Интересното е, че не можа да ги изгони тихо, ами стана твърде много драма. Идеята е била да им забрани достъпа и да им изтрие всички възможни бек-ъпи на сайта. Оказа се, че те имат резервен и усяха да го възстановят като замунда.се.

Шшшш, алоу, да направим разлика между сайта Гонг и форума Гонг, ние модераторите сме само на форума, никой не ни знае в екипа на Гонг! Ние си вършим работата по едни правила, които са направили създателите на този форум, иначе сме обикновени потребители като вас. Аз лично вече нямам нищо против да ме "изгонят", с нас лошо, но без нас още по-лошо!

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 24 апр 2013 07:48

vpnikolov написа:
soilwork написа:
Parmalat написа:Досега популярният Zamunda.net с нов екип и разрастващият се Zamunda.se със старият екип.От цялата работа печелим ние обикновенните потребители.Имам регове и в двата и съм доволен от тях.Конкуренцията вдига качеството.
Старите регистрации в Замунда.нет валидни ли са още или :roll: ....тука в Германия торентите са забранени,та питам като се прибера след месец-два в отпуск дали трябва да си правя нов профил,че доста музика и филми трябва да се теглят :lol:

На твое място дори през прокси не бих теглил в Германия. ;)

:lol: Ей филмари, доволно хора познавам в Германия, които си теглат, и нищо им няма
Само феновете са важни!

sam_vimes
Контакти:

Мнениеот sam_vimes » 24 апр 2013 08:22

Само аз ли нямам достъп до замунда.нет?

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 24 апр 2013 08:39

sam_vimes написа:Само аз ли нямам достъп до замунда.нет?

само ти.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 24 апр 2013 08:59

Замунда.нет е откраднат от член на екипа, който е преместил сайта на нови сървъри и е изтрил акаунтите на колегите си. За това кой какво е създал не бих съдил толкова смело. Този човек е имал колеги, екип зад гърба си, едва ли един ден е седнал и сам е създал сайта, това не ви е Стария Завет... това, което е ясно е, че е постъпил като долен плъх, каквито са повечето хора, склонни към преврат. Действал е тихо, подмолно, в тъмното, срещу заплащане от трета страна. В сайта съм от 2005-та година, когато още беше Linkos, никога не съм имал проблеми с който и да било от екипа. Продължавам в новия сайт, и няколко пъти вече настоявам да ми бъде изтрит акаунта в стария тъй като не желая да им присъствам в бройката потребители, за която им плащат рекламодателите.
Накратко - Замунда умря, да живее Замунда! :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 апр 2013 09:26

Браво.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 апр 2013 09:38

удивен съм на мисленето на българина - за него кражбата на филми и музика е нещо съвсем нормално, но пък развяването на някакви си драсканици от наркоманизирани лумпенчета в ловеч е най-голямото престъпление в живота. Удивен съм и от наглостта, с която се краде и не само, че не става тихомълком, ами и с някаква гордост тип "като се върна в бантустана и ще си крада, щото в белите държави не може" :!: :!: :!: :!: И после искали да им направят заплатите като на запад - ами няма как да стане, уважаеми Бай Ганьовци, защото не го заслужавате :oops: Срам ме е от вас, срам ме е, че съм българин - никога не съм съжалявал, че не емигрирах, а останах тук, да се боря за по-добра България, но вече знам, че това е невъзможно. Не и с материал. Този материал си заслужава и Тиквата, и Гея, и Болен, и Сдухан, и всички, които го клатиха толкова време. И ще продължат да го гладят, защото мат'риала си има зрелищата, какво му пука за всичко останало
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 24 апр 2013 09:44

какво ви пука кой сайт на кого е теглете и толкоз, относно моралистите ами нека решат тия проблеми в САЩ и Западна Европа с пиратското съдържание , на практика няма нито един български екип, който да хаква и слага игри филми итн, всичко се взема от западни торенти, значи проблема е там, а относно сериалите , то остава и пари да искат за тях че и да им ги плати някой.

haha

Мнениеот haha » 24 апр 2013 10:32

tmanolov написа:удивен съм на мисленето на българина - за него кражбата на филми и музика е нещо съвсем нормално, но пък развяването на някакви си драсканици от наркоманизирани лумпенчета в ловеч е най-голямото престъпление в живота. Удивен съм и от наглостта, с която се краде и не само, че не става тихомълком, ами и с някаква гордост тип "като се върна в бантустана и ще си крада, щото в белите държави не може" :!: :!: :!: :!: И после искали да им направят заплатите като на запад - ами няма как да стане, уважаеми Бай Ганьовци, защото не го заслужавате :oops: Срам ме е от вас, срам ме е, че съм българин - никога не съм съжалявал, че не емигрирах, а останах тук, да се боря за по-добра България, но вече знам, че това е невъзможно. Не и с материал. Този материал си заслужава и Тиквата, и Гея, и Болен, и Сдухан, и всички, които го клатиха толкова време. И ще продължат да го гладят, защото мат'риала си има зрелищата, какво му пука за всичко останало

Ако заплатите бяха нормално, на никого нямаше да се налага да тегли незаконно от тези сайтове. Елементарно Уили- ама то трябва умствен багаж, какъвто ти очевидно нямаш.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 апр 2013 10:39

tmanolov написа:удивен съм на мисленето на българина - за него кражбата на филми и музика е нещо съвсем нормално, но пък развяването на някакви си драсканици от наркоманизирани лумпенчета в ловеч е най-голямото престъпление в живота. Удивен съм и от наглостта, с която се краде и не само, че не става тихомълком, ами и с някаква гордост тип "като се върна в бантустана и ще си крада, щото в белите държави не може" :!: :!: :!: :!: И после искали да им направят заплатите като на запад - ами няма как да стане, уважаеми Бай Ганьовци, защото не го заслужавате :oops: Срам ме е от вас, срам ме е, че съм българин - никога не съм съжалявал, че не емигрирах, а останах тук, да се боря за по-добра България, но вече знам, че това е невъзможно. Не и с материал. Този материал си заслужава и Тиквата, и Гея, и Болен, и Сдухан, и всички, които го клатиха толкова време. И ще продължат да го гладят, защото мат'риала си има зрелищата, какво му пука за всичко останало
Разчуства ме.....Изображение

Върни се в “Свободна зона”