Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kpkirilov
Контакти:

Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Мнениеот kpkirilov » 17 апр 2013 02:15

СТАМАТ написа:Социализмът е строй!!! Комунизмът е идеи за бъдещ строй! Най- развитата в момента страна в света,....!!!

Ха, ха, ха. Това твойто е демагогия.
:) :) :)
Аз съм обиколил доста държави по света. Трябва да кажа, че има държави в Африка, да не говорим за Азия, които са на светлинни години от соца. И то не една две.
Само болен човек може да сравнява някоя държава със САЩ, поне за сега. Китайците, се развиват, но като цяло положението е добре в някой големи градове(3-4), както е само Москва в Русия(модерен град), но извън подмосковието е пълна мизерия. Такова е положението и в Китай.
Докато в Канада, САЩ , Австралия и повечето западно европейски държави, стандарта в тях нявсякъде на прилично ниво.
Руснаците, колко и да ги уважавам имат всичко, но са по-пропаднали от нас(изключвам подмосковието). Иди и се убеди. Това са ФАКТИТЕ.

Аз не знам що и руснаците емигрират на Запад, САЩ и в Канада, а не те при нас. Причината е проста, защото тези държави са от другият свят.
:) :) :)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Мнениеот fen-fen » 17 апр 2013 12:40

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:При германците, най- добре в момента и най печеливши са техните ТКЗС-та!!!(в селското стопанство) Управлява ги бивша комунистка!:))))))...а никне трева! За заемите: При тогавашната икономика, можеха да се върнат за месеци!!! А сега знаеш ли колко са(50МЛРД.), и че не можем да ги върнем десетилетия, защото нямаме НИКАКВА ИКОНОМИКА!!! Парите на родителите ти ги окраде Костов и Капитализма!!! Олигархията няма ЦВЯТ!!!ВАЖНА Е ПЕЧАЛБАТА!!! Преди 1989 аз получавах 200лв+премии=250лв. месечно! Билетчето ми беше 0,06лева, сиренето 1,50, хляба 0,26лв.(средно, имаше и по 0,15лв., 900гр., не сегашните кифли), тока 1,8ст. квтч., водата 5ст. БЕЗПЛАТНА МЕД. ПОМОЩ, ОБРАЗОВАНИЕ!!! Е, КОЕ МУ БЕШЕ ЛОШОТО???????????

За теб може да било добре, моята баба получаваше 40 лв заплата от ТКЗС. Парите, ги раздаде Луканов, а Норчето даде например на бая хора от Ловеч.
Като толкова тъжиш за червените кхмери си направи ТКЗС и си го управлявай. Аз такива като теб и СерГЕЯ не искам да споря и най-малко да работя в ТКЗС, защото работя в Канадска компания в която средната заплата 2600 лв. и най-малко никога няма да бъда ТЕКЕЗЕСАР КАТО ТЕБ.
Такива като теб и Спинишев, може само да ми говорят за ролята на копчета в съветската униформа(уважавам руснаците като народ и руските колеги с които работя са едни от най-добрите специалисти).
Пък и не смятат да обръщам внимание, на червените предатели от БКП(настоящи социалисти), които само и само да бъдат на власт, управляваха с мандата на един двоен агент-терорист(известен хидролог Меди Доганов). Отгоре на това му дадоха и най-високото отличие в РБ.
Срам сте за България. Готови сте да сринете държавата само и само да се докопате до власт, за да лапате еврата на "лошите" западни капиталисти.
Да напомня, че днес е годишнината от терористичният акт извършен от БКП в църквата Света Неделя. Заедно с ДПС сте терористи. С какви очи, сега посещавате българските църкви.
Освен това смятам, че неуместно да се отварят политически теми в един спортен сайт.
Айде и с здраве.

Няма как да бъде по точно казано! :)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”