Главния мюфтия призовава мюсюлманите да гласуват за Герб!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Главния мюфтия призовава мюсюлманите да гласуват за Герб!

Мнениеот dunavfc » 13 апр 2013 14:58

Biris Norte написа:
GOLEADOR написа:
П.П.
Аз съм за това да има ред в държавата и който си позволи да краде или злоупотребява с власт да бъде съден и да лежи в затвора!Аз не съм за партиите,а да има справедливост за всички!Има ли справедливост,не ми пука кой ще управлява България!
[/b]

За Мишо Бирата имаше ли официално съобщение а дали е вярно ? Нали не очакваш някой медия да работи против ББ ?

Да,бе как няма една телевизия,която да работи против ББ...Тия Канал 3,Скат и БТВ,сигурно са телевизии прогерб...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 апр 2013 14:59

KategorieC написа:Казвам само, че паспортът не те прави българин! А за Хитлер, кога съм отричал, че го подкрепям на 100% ?

Заеби го паспортът,отговори ми на другото,ако съм роден и израснал тук,кой по дяволите може да ми каже,че не съм българин ?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 апр 2013 14:59

Цирковете са хубаво нещо.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 13 апр 2013 15:01

dunavfc написа:
KategorieC написа:Казвам само, че паспортът не те прави българин! А за Хитлер, кога съм отричал, че го подкрепям на 100% ?

Заеби го паспортът,отговори ми на другото,ако съм роден и израснал тук,кой по дяволите може да ми каже,че не съм българин ?

Добре де, българин си, ама защо едни българи плащат данъци, учат, пращат децата си на училище, в университети, а другите не го правят и ОТКАЗВАТ да го правят ? "Културни ценности", а? Що майка ти не те е родила на 12 и половина, докато баща ти е бил на 15. Защо ? Онези, които плащат данъци ли са виновни ?
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 13 апр 2013 15:02

sandi74 написа:Цирковете са хубаво нещо.

Циркът е по тв7, сега ще го гледам даже :)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 апр 2013 15:03

KategorieC написа:
dunavfc написа:

Добре де, българин си, ама защо едни българи плащат данъци, учат, пращат децата си на училище, в университети, а другите не го правят и ОТКАЗВАТ да го правят ? "Културни ценности", а? Що майка ти не те е родила на 12 и половина, докато баща ти е бил на 15. Защо ? Онези, които плащат данъци ли са виновни ?

Това вече е съвсем различна тема на разговор,която няма нищо общо с етническият състав на нацията ни 8-) Бих ти споделил мнението си по въпросът,ако те интересува,но отивам да гледам как Локо Сф взема 3-те точки на Герена.

Потребителски аватар
снежанка_90

Мнениеот снежанка_90 » 13 апр 2013 15:03

dunavfc написа:
снежанка_90 написа:
dunavfc написа:Какъв е Кеворк ? Какъв е Д-р Чирков ? Какъв е Етиен Леви ? Какъв е Ахмед Доган ? Какви са по националност ?

Кеворк е арменец,Леви е евреин,Чирков-циганин 8-)

Можеш да ги попиташ,дали се чувстват такива 8-)

Абе и аз се чувствм милионер,ама не съм :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/312368_2711518963247_964671133_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.standard.co.uk/news/article6612617.ece/ALTERNATES/w460/Chelsea+fans+in+Red+Square[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 13 апр 2013 15:07

[quote="dunavfc"

Да,бе как няма една телевизия,която да работи против ББ...Тия Канал 3,Скат и БТВ,сигурно са телевизии прогерб...[/quote]

Не помня ,но на Сашо колата май гръмна ? Нямаше, ли взрив пред един вестник ? Все случайности бре "демократе" :mrgreen: ?
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 апр 2013 15:09

Biris Norte написа:
GOLEADOR написа:
П.П.
Аз съм за това да има ред в държавата и който си позволи да краде или злоупотребява с власт да бъде съден и да лежи в затвора!Аз не съм за партиите,а да има справедливост за всички!Има ли справедливост,не ми пука кой ще управлява България!
[/b]

За Мишо Бирата имаше ли официално съобщение а дали е вярно ? Нали не очакваш някой медия да работи против ББ ?

Медии против ББ много,на прима виста мога да изброя 10!Истината за МБ трябва да излезе и не само дали ББ се е обаждал за него,а и защо Първанов се е застъпвал за него .Всеки който е нарушил закона - на съд!

П.П.
А ти защо продължаваш да криеш източника?
Толкова ли е срамен?
Ако е така,ужас,по добре не го публикувай,не ми се четат лъжливи ла_няни медии!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 13 апр 2013 15:19

GOLEADOR написа:
[b]Медии против ББ много,на прима виста мога да изброя 10!

Като не ти се четат що ги четеш и си първи тук ? Гледай на ББ медиите там всичко е истина :mrgreen:пък и те май са доста повечко :lol: !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Върни се в “Свободна зона”