Ким Ир Сен - една велика личност
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ким Ир Сен - една велика личност
Трябва точка първа от правилника на форума gong.bg да бъде: Не може да се пълноправен член - писател и читател на форума ако поне веднъж не си пуснал тема за Северна Корея, хвалебствена или отричаща 

LordSirAlexFerguson написа:България обича комунизма
Аз съм комунист и силна
партия мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта партия е мила.
Аз съм комунист. Обичам
наште знамена червени,
комунист да се наричам -
първа радост е за мене.
Аз съм комунист свободно,
в край свободен аз живея,
всичко комунистическо и родно
любя, тача и милея.
Аз съм комунист и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на комунистическо племе.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo[/youtube]
Поздрав за всички облъчени комустчета, възхваляващи диктатурата като начин на управление!

- Biris Norte
- Контакти:
Темата е отново налазена от "облъчените" фашаги
викторчо, микторчо ,пимпо ,мимпо ! Тези хора пъшкат под теглото на омбашийте на работа и тук им лижат и мажат подметките "господа "-Срам !

Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".
Biris Norte написа:Темата е отново налазена от "облъчените" фашагивикторчо, микторчо ,пимпо ,мимпо ! Тези хора пъшкат под теглото на омбашийте на работа и тук им лижат и мажат подметките "господа "-Срам !
Не може да се отрече, че поздрава е оригинален

Съжалявам хора като теб и другарчетата ти във форума, които възхвалявате диктаторските методии и форми на управление на една шайка идиоти! И стига с тези заучени комунистически фрази, които не ви е удобен и плюе комунягите е "фашист"!
- Sir_Vodkin
- Контакти:
ПОКЛОН за тази велика личност, за този човек с главно Ч! За единственият, който се осмели да се противопостави на псевдодемокрацията на хамерика и против масони, илюминати, рептили и грейове! ПОКЛОН!
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Sir_Vodkin написа:ПОКЛОН за тази велика личност, за този човек с главно Ч! За единственият, който се осмели да се противопостави на псевдодемокрацията на хамерика и против масони, илюминати, рептили и грейове! ПОКЛОН!

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

- снежанка_90
Една хубава и истинска тема,за истинските хора да има и веднага е налазена от хейтърите и отричащите всичко хубаво и човечно 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/312368_2711518963247_964671133_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.standard.co.uk/news/article6612617.ece/ALTERNATES/w460/Chelsea+fans+in+Red+Square[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.standard.co.uk/news/article6612617.ece/ALTERNATES/w460/Chelsea+fans+in+Red+Square[/wrapimg][/offtopic]
- джугашвили
Поздравявам автора на темата за безпристрастното отношение,относно тази велика личност!Едно голямо БРАВО!Дай боже повече такива велики водачи и лидери.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Тука нещо олигофренията и умствената изостаналост са взели връх......
botev_plovdlv написа:Хората са казали Акъл не искам дай ми Пари.А сега хората мизерстват-Тогава НЕ мизерстваха
Не сте смешни, направо сте жалки! Да не би в България преди 1989 да нямаше протести, защото не сме мизерствали? Нямаше, щото всички ДС-та бдяха над това. "Президентът" Младенов нали извика танковете при първите митинги! Тогава всички хора мизерстваха, ама им се "втълпяваше", че това това не е мизерия. Хората се бяха примирили да се задоволяват с малкото и нищото. Пропаганда от всякъде. В момента жителите на Северна Корея се радват, че ядат по два пъти на ден, защото партията им казва, че в Юга ядат само по веднъж.
Тва нашето ква демокрация е като от 89 до сега БКП (БСП) са имали 5 министър-председателя, плюс царя и бодигарда му. След комунизма последва пост-комунизъм.
Сравнете ГДР с ФРГ и Южна със Северна Корея и сами си направете сметката.
...