SkArY_9 написа:Печалбата е най-лесна, гледай да хванеш нещо 1-во, аз цяла седмица няма никакъв късмет

Ми то човек сега търся работа, няма нищо... пускам по някакви форуми обяви , че правя някакви неща на фотошоп... и от там няма оферти.Разходи много.Единственото което мога да направя , и което е последна надежда е Еврофутбол.Дето се вика и 50 лева да земе човек не е никак зле.А аз преди това незнаех , че за супердякпота може да се играе като се слагат 2 или 3 знака.Играл сам го 1-2 пъти и то с по 0.20 st. нали обаче никога не излиза.И как може да излезе при все , че аз трудно фащам 3-4 мача, какво остава за 12- 13... и то завързани.Хубава оферта е, по завързаните се играят с двоен знак , по лесните с едничен.Паа квото излезе.... затова и пуснах тая тема, понежее в пункта на Еврофутбол , имаме един БУРСУК дето нищо не обеснява.
Веднъж го питам , как да си попълня фиша за да сложа пари за шампион на Англия примерно Манчестър.Той ми отговори - абеее ше сложиш ти на Манчестър , ако искаш да ти кажа как да сложиш за шампион Дарби Каунти.... и се отказах да го питам каквото и да било...
Вие ако знаете как се попълва фиша.Никога не съм пускал за краен победител от даден шампионът..