lakito7 написа:от Lord VOODOO на 19 Сеп 2009 23:16
До тази вечер нямах проблеми с прословутата грешка 503, но тази вечер ми се появи 2 пъти... това, което ми направи впечатление обаче бе, че след като ми излезе прословутата грешка и натисна F5 (Refresh) сайта си зареждаше без проблеми и написаното от мен излизаше постнато. Вярно малко е досадно, но поне не е кой знае какво.
А колкото до проблема с логването... понеже ползвам 3 компа ми направи впечатление, че този проблем го имам само с Интернет експлоръра. С мозилата нямам подобни проблеми...., така че може би трябва да си инсталнете няква друга програмка за браузване.... /С Опера-та също никакви проблеми./
Аз съм с мозилата и го имам този проблем от 0коло 3 седмици.Първо грешка 503,а след това трябва всеки път да се логвам.
Пич, лошото е, че тази грешка 503 се появява и когато си получил БАН! Т.е., ако си сгазил лука, не търси проблем в браузъра, компа и т.н. . Днес сутринта нарочно рестартирах компа, защото някои написаха, че от онзи ден го имат проблема, пак нямам проблеми! С Виста съм, но в момента го нямам този проблем! Имах го за два дена когато нещо ремонтираха целия сайт, но в момента не.