Анкета: Кое е най-важното във външността на една жена?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Кое е най-важното във външността на една жена?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Анкета: Кое е най-важното във външността на една жена?

Мнениеот Red_Girl » 14 мар 2013 21:00

1982 написа:Е, то ако трябва да сме точни, очите излъчват най-много чар - това е прозорецът към душата, неслучайно е казал някой мъдър (като мен. всъщност, сигурно съм бил аз в някой от миналите си животи Изображение)

Ейй големо самочуствие извади, ше вземе да ме надминеш.. :mrgreen: :mrgreen:

П.С стига спам тука за глупости, гласувай , ако не си или може да обсъждаме в спам темата. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 мар 2013 21:04

Веднъж едно момиче ме попита каква трябва да е жената според мен, но само с една дума и отговорът ми беше - магнетична. В крайна сметка, колкото и да се майтапим това е най-важното - да те привлича. Има красиви жени, но без чар, със студена красота. Такива имам чувството, че ако ги докосна ще замръзна. :) Има и други, които без да са красиви са много чаровни и може да те грабнат само с очите, или трапчинките си. Разбира се, ако има комбинация от красота, чар и хубаво тяло е най-добре, но поне за мен чарът е задължителен! Не трябва да забравяме и сходството с характерите, ако говорим за продължителна връзка :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 мар 2013 21:07

Ако си умничка, вече ще си се усетила как съм гласувал. Изображение (както споменах, така и не се научих да лъжа :lol: )

Относно самочувствието - пращя от такова, и не мога да го скрия, мамка му. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 14 мар 2013 21:10

Red Warrior написа:Веднъж едно момиче ме попита каква трябва да е жената според мен, но само с една дума и отговорът ми беше - магнетична. В крайна сметка, колкото и да се майтапим това е най-важното - да те привлича. Има красиви жени, но без чар, със студена красота. Такива имам чувството, че ако ги докосна ще замръзна. :) Има и други, които без да са красиви са много чаровни и може да те грабнат само с очите, или трапчинките си. Разбира се, ако има комбинация от красота, чар и хубаво тяло е най-добре, но поне за мен чарът е задължителен! Не трябва да забравяме и сходството с характерите, ако говорим за продължителна връзка :!:

Като спомена трапчинки се сещам как веднъж бях на кафе с приятели и имаше едно момче , което беше дошло , ама не се познавахме и седеше до мене. Говорихме там нещо и аз почнах да се смея.При което като се усмихна се виждат трапчинките ми, но той обаче явно не знаеше че им се вика така и ме попита нещо от типа на: "Извинявай може ли да ти видя дупките или да ти пипна дупките?" И аз бях в шок, чак после ми каза че точно тях имал предвид. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 мар 2013 21:13

Red_Girl написа:
Red Warrior написа:Веднъж едно момиче ме попита каква трябва да е жената според мен, но само с една дума и отговорът ми беше - магнетична. В крайна сметка, колкото и да се майтапим това е най-важното - да те привлича. Има красиви жени, но без чар, със студена красота. Такива имам чувството, че ако ги докосна ще замръзна. :) Има и други, които без да са красиви са много чаровни и може да те грабнат само с очите, или трапчинките си. Разбира се, ако има комбинация от красота, чар и хубаво тяло е най-добре, но поне за мен чарът е задължителен! Не трябва да забравяме и сходството с характерите, ако говорим за продължителна връзка :!:

Като спомена трапчинки се сещам как веднъж бях на кафе с приятели и имаше едно момче , което беше дошло , ама не се познавахме и седеше до мене. Говорихме там нещо и аз почнах да се смея.При което като се усмихна се виждат трапчинките ми, но той обаче явно не знаеше че им се вика така и ме попита нещо от типа на: "Извинявай може ли да ти видя дупките или да ти пипна дупките?" И аз бях в шок, чак после ми каза че точно тях имал предвид. :mrgreen:

Внимавай с какви хора движиш. :lol: Всяка жена иска да я галят по .... дупките, но преди това иска да я галят по ушето. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 14 мар 2013 21:15

Red Warrior написа:
Red_Girl написа:

Внимавай с какви хора движиш. :lol: Всяка жена иска да я галят по .... дупките, но преди това иска да я галят по ушето. ;)

И звезди да ми свалят най-добре. :mrgreen: :mrgreen:

Офтопик:
Image

Изображение

selqnin
Контакти:

Мнениеот selqnin » 14 мар 2013 22:33

Външноста има голямо значение само да те забележат! ;) Може да не си мн красива, но понякога и чара не помага! :( Огромно значение има началото-как започва всичко-тва е!
Другото е история!!

selqnin
Контакти:

Мнениеот selqnin » 14 мар 2013 22:55

Сега като се замисля, трябва да се опитаме да направим спаринг- Ред и Ралка! ;)
Която и да спечели шоуто е гарантирано! :)
Мисля, че ако се заемем сериозно и стимул ще измислим, достатъчно добър, (всички залагме "online") , и така, защо не опитаме?!??? :o

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 мар 2013 23:17

През зимата да ме топли, а през лятото да ми пази сянка. Не искам да е забавна, предпочитам гласчето да не и се чува, а още по-добре е и тя да не се вижда, да е като сянка в престилка пред печката. ;)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 мар 2013 23:21

selqnin написа:Сега като се замисля, трябва да се опитаме да направим спаринг- Ред и Ралка! ;)
Която и да спечели шоуто е гарантирано! :)
Мисля, че ако се заемем сериозно и стимул ще измислим, достатъчно добър, (всички залагме "online") , и така, защо не опитаме?!??? :o

Ще обидим Сисито, та тя е по-яка от другите две. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”