С руса права коса до раменете и кожа с цвят на вкусна сочна прасковка, високи скули, светло сини очи, които дори Господ се чуди как е създал. Имаше страхотни сочни червени устни, които само чакаха да бъдат целунати, дълбока уста, почти прав нос и нежни дребни уши.
Тяло шедьовър на природата. Дълги крака, които сякаш нямаха край, но не слаби, а просто перфектни като скица на Да Винчи. Малко стегнато дупе, които карат ръцете ти сами да се насочват към него, слаба талия. Плоското коремче и леките очертания на плочки. Гърди, които стоят така гордо, като че ли те питаха виждал ли си някога по-прекрасни? Чудесно закръглени, нежни и меки при допир. А зърната винаги издути като острие на древно троянско копие.
Анкета: Кое е най-важното във външността на една жена?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Кое е най-важното във външността на една жена?
Последна промяна от stn на 14 мар 2013 14:20, променено общо 2 пъти.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- Red_Girl
- Контакти:
Нешо с тоя чар май се преебах.. ако бех оставила цици и дупе, кое ли щяхте да изберете повече.
Както един човек каза, тва е като Левски ЦСКА.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red Warrior
- Контакти:
Red_Girl написа:Нешо с тоя чар май се преебах.. ако бех оставила цици и дупе, кое ли щяхте да изберете повече.![]()
Както един човек каза, тва е като Левски ЦСКА.
![]()
К'во да ти кажа? Някои казват, че циците само разсейват дорбият е..ч, но за мен това си е като екстра на кола - с еърбеци, или без. Може и без, но по-добре да е със.

Вторият отговаря:
- Ти луд ли си бе?! Нали ще вземе да забременее.

Така, че при въпроса дупе, или цици, отговорът е - и двете дядо попе!

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Най се приема малко дупе и големи цици ,
малко дупе и малки цици също се приема ,
друго - НЕ се приема
малко дупе и малки цици също се приема ,
друго - НЕ се приема

JackPackage написа:Middlesbrough написа:Лице , тяло , дупе , гърди , очи , устни :Д
че то друго не остана бре![]()
![]()
И да е ТЯСНА специалистка нали

Да е висока,слабичка,с хубаво дупенце,и най важното да е красива в лице.А вече циците са бонус-и без тях може 

- Keine Lust
- Контакти:
Никой не се зазяпва по жена само заради цвета на косата и. Да не говорим пък колко време трябва да мине докато видиш какъв цвят са точно очите и
. Определено циците печелят. Винаги първо и най- дълго там се набива погледа. Миньонче с голема цица вече е черешката на тортата
.

- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Кое е най-важното във външността на една жена?
doktora25 написа:2 неща.
Първото и най-важно - да има хубави очи, които да изразяват невинност, нежност или вътрешен огън. (луд съм по сините очи, но и с по-тъмни има невероятни красавици)
Второто - да е 100% естествена, както по маниер, така и на външен вид - никакви пиърсинги, татуировки, силикон, перхидрол, тъмен тен и т.н., често да се усмихва.
Абсолютно на същото мнение съм и аз. Лицето за мен е най-важно и очите като част от това лице. Една жена ако е хубава, почти не и трябва грим. Както се казва - най-добрият грим е незабележимият.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Който иска да си играе на Франкенщайн и да дели жената на определени части - това е негово право.
За мен най-важно е излъчването. Красотата е нещо преходно, до време, но излъчването и характера остават и след като красотата отмине!
За мен най-важно е излъчването. Красотата е нещо преходно, до време, но излъчването и характера остават и след като красотата отмине!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Чара и излъчването са съвкупност от всичко което си описала, така ,че този отговор е най точен 
Една брюнетка или блондинка ако не е чаровна няма как да я харесаш, а да те привлече само един гъз или едни очи ми се струва несериозно

Една брюнетка или блондинка ако не е чаровна няма как да я харесаш, а да те привлече само един гъз или едни очи ми се струва несериозно