Огнян Донев в консултативния съвет???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batebo
Контакти:

Re: Огнян Донев в консултативния съвет???

Мнениеот batebo » 01 мар 2013 17:44

4akala написа:Ами кой друг да влезе?Сега в КС ще влязат олигарсите или техни протежета,които ни докараха дотук,за да заличат следите си.С такива смешни протестчета организирани от опозицията,тези същите ненаядени и гладни за власт партии БСП и ДПС нищо няма да се промени,просто ще дойдат следващите.Нима си мислите,че водачите на уж гражданските протести са обикновенни граждани,всички са обвързани с партии,разни политически гръгове и олигарси.Протеста започна уж срещу ЕРП-тата,а изведнъж поискаха оставка,каквато впрочем искаха и БСП и ДПС.Сега договорите с ЕРП-тата няма да се преразглеждат,временно ще дойдат на власт хора,които ще заличат следите на всички правителства до момента и договоите в ущърб на дъражата и народа,които са сключвани до сега.

Подмениха всичко...Всичко.И не четат "Приказка за стълбата".Колко от нас са я чели ? Истината е една http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LqqrGLZR7Y ама кво пра'им после...?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 мар 2013 19:21

batebo написа:...Подмениха всичко...Всичко.И не четат "Приказка за стълбата".Колко от нас са я чели ?....

Ами чел съм "Приказка за стълбата", чел съм "Бай Ганьо", чел съм "Цялото кралско войнство" (гледал съм и филма по книгата), нищо ново няма под слънцето, дори и това, че някои пак ручаха жабетата, е до болка познато... 8-)
П.П. Пропуснах "Винету"... :oops:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 01 мар 2013 19:53

Captain Stottlemeyer написа:
batebo написа:...Подмениха всичко...Всичко.И не четат "Приказка за стълбата".Колко от нас са я чели ?....

Ами чел съм "Приказка за стълбата", чел съм "Бай Ганьо", чел съм "Цялото кралско войнство" (гледал съм и филма по книгата), нищо ново няма под слънцето, дори и това, че някои пак ручаха жабетата, е до болка познато... 8-)
П.П. Пропуснах "Винету"... :oops:

Ооо :) кептън :lol: Ти си ги чел,аз също /вкл.Р.П.Уорън/.Само че, колко от пишещите тук са го правили.Да не говорим за "Последното изкушение" и "Антихрист".А Тери Пратчет най-добре го е казал за тълпата и нейното IQ :cry: Така че, извозването е константно.Проблемът е в липсата на Вяра, но не в "светлото бъдеще",защото това "жабе вече го ручАхме. :twisted:

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 01 мар 2013 20:55

child in time написа:Няма сутрин в която да стана и да не чуя по някоя гнусотия! И тази не прави изключение! Огнян Донев подсъдим за няколко знакови дела влиза в консултативния съвет към президента? Е тогава какъв бе смисъла от протестите? Не бяха ли те точно срещу същите тези олигарси и монополи ?
Още преди да бъде даден старт на консултативния съвет той вече е компрементиран и според мен няма никакъв смисъл да го почват!
Смърди до небесата!!! :evil:

Maрешки ти ли си ?
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 02 мар 2013 06:04

Няма такова понятие "нежна революция", както няма и дървено желязо. Нежност и революция са две взаимно изключващи се думи.
Ако нещата ставаха с нежност, историята нямаше да бъде пълна с кръв, барикади и битки.
Сега, когато за пореден път искат да ни излъжат остава да преценим като народ - ще продължим ли да живеем така. Можем ли да продължим ? Искаме ли да продължим ? Ако не, ясно е какво трябва да се прави ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 04 мар 2013 17:58

Гарфилд, благодаря за подкрепата за пореден път. Понеже всички искат промяна обаче никой не предлага мерки, да вземем един пресен пример от Грузия и техните реформи в полицията ! Не мога да цитирам всичко, но по спомен ще преразкажа тяхната реформа : УВОЛНЯВАНЕ на всичките 48 000 полицаи , цялата администрация и обслужващ персонал към ведомството !!! Назначаване на хора, които никога не са имали достъп до системата, а на старите им е забранено да заемат какъвто и да е пост в структурите на МВР, както и на техните роднини. Заплатите са вдигнати тройно, а за всяко съмнение за злоупотреба с власт или корупция , незабавно уволнение. Броя на полицаи е редуциран с 30 % ! Това достатъчно ли е ??? "Ам чи" в България има над 60 К служители, от които няма и 20 хиляди са униформени !!! Кои и къде са другите ??? Бюджета на МВР е над 1 милиард лева ! АЙ сиктир. Ето да вземат пример, по същия начин да се прочисти съда и прокуратурата, ако не може на веднъж по етапно, важно е да има ЖЕЛАНИЕ. Е тук липсва желание, защото другарите подпомагани с петро долари от Москва не дават на народа да диша. Вижте кои са карикатурите които предлагат изход от кризата, смях и ужас. Тези другари от БКП след 1944 бяха на власт до 90 година, след това в 2/3 от мандатите пак бяха на власт до 2008 година. Не си спомням да съм взимал 2 бона заплата по тяхно време, без кражби и злоупотреба с пари, както бюджетни така и евро средства, дупки по пътищата си имаше и тогава, здравеопазването си е все така лошо през последните 10 години итн итн. Не може Овч. и компания да дават съвети. Да заповядат между хората , да почувстват обичта им и да чуят мненията за тях от първо лице. Друг е въпроса че може и да не оцелеят ако се слеят с хората по площадите !

Върни се в “Свободна зона”