Анкета: ЗА или ПРОТИВ Нова Българска Конституция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: ЗА или ПРОТИВ Нова Българска Конституция

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Re: Анкета: ЗА или ПРОТИВ Нова Българска Конституция

Мнениеот talpata » 21 фев 2013 13:25

Според мен,не трябват големи промени в конституцията.Промените трябва да са в глава трета.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 21 фев 2013 13:29

А точно в този момент Борисов каза пред НС,че е бил поръчан от Доган.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 21 фев 2013 13:34

Босът на ЦСКА Димитър Борисов бе засечен от репортерите на БТВ сред повдкрепящите премиера Бойко Борисов пред Народното събрание.

„Тук съм заедно с търговския директор на ЦСКА Георги Павлов. Дошъл съм, защото подкрепям премиера Бойко Борисов.

Що се отнася до феновете на ЦСКА, има цесекари тук, но те не са специално организирани. Няма ги тук такива фенове и провокатори като Дучето, например.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 фев 2013 14:40

[offtopic]Изображение[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 фев 2013 14:49

мощно ЗА !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 фев 2013 15:28

Конституцията трябва да бъде променена в някои аспекти, но големият проблем, не е в нея, а че :
1.Хората не я познават и не знаят правата си.
2.Политиците използват това и изискват от гражданите да изпълняват само задълженията си.
3.Политиците с различни подзаконови актове заобикалят или направо нарушават Конституцията.

Смяната на модела на управление от парламентарна на президентска република е закъснял, въпреки ,че съм поддръжник на вторият модел още от 89-та.
Намаляването на депутатите е наложително, а отпадането на пропорционалната система е направо спешно.
Касирането на избори поради нарушения или поради недостатъчен брой гласували -също.

Бог да пази България!
Последна промяна от фифи перото на 21 фев 2013 15:47, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 21 фев 2013 15:29

Повече от половината драскачи тук незнаят какво е Конституция а гласуват с да и не за нея , сигурен съм в това.
Обичам Левски

MORSKI
Контакти:

Re: ЗА НОВА Българска Конституция

Мнениеот MORSKI » 21 фев 2013 15:36

nepravda написа:Това се казва папагал на Яне, а за монополите къде пише в конституцията

Папагал си ти, ама не на Яне, ами на всичките, които 23 години стискат от тоя народ... И не говори от името на множество хора, защото ти си седиш у вас на креслото и си нямаш идея хората на площадите какво искат, камоли да казваш, че не знаели. Ясно ли ти е!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 фев 2013 15:45

NOMER14 написа:За каква Конституция иде реч? :lol:
Тя има само декларативен характер.
Припомнете ми къде в Европа последно са правили нова конституция в условия на Глобална криза ( не само икономическа).
За броя на депутатите - те и сега са си 100 . Рядко се вижда пълна зала , другите са в командировки.Стотина човека се изказват , стотина човека от депутатите ги познаваме и т.н. ,а другите са само машини за гласуване.

Припоимни ми къде в ЕС вземат заплати от по 150 евро, че да искат да си сменят конституцията. Разбирай депутатите им може да са всякакви, но поне са постигнали стабилност що се касае до доходите на хората. А тук дори това го няма. Имаме 240 депутати на хранилка, при заплата от по 2200 лева към настоящия момент. При положение, че всеки изминал ден населението на тая страна се топи. Че то, ако така продължава след 50 години ще се пада на двама един депутат :shock:

Върни се в “Свободна зона”