obi4am_pirin написа:Турците дават пресконференция и вадят пак историята за възродителния процес!
на тоя местан му знам лафовете наизуст-широка коалиция,етнически мир,възродителен процес и т.н
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:Турците дават пресконференция и вадят пак историята за възродителния процес!
Red Warrior написа:ПОЗОРВече сценария за унищожаването на ЦСКА се потвърди
![]()
ХОРА! В МОМЕНТА ТОВАРЯТ ЦИГАНИ И Т.НАР "ЛУМПЕНИ" В АВТОБУСИ ЗА ДА ГИ ЗАКАРАТ ОТ ДУПНИЦА ДО ПОЗИТАНО. ЯВНО НЯКОЙ ИСКА КРЪВ! ПОСЛЕ ЩЕ ОБВИНЯТ НАС - ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ТОВА! В ПЛОВДИВ ГИ ТОВАРЯТ НАПРАВО ОТ МАСИТЕ В КАФЕТАТА! МОЛЯ, РАЗПРОСТРАНЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, С ЦЕЛ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ ОТ ТОЗИ ОПИТ ЗА ОПОРОЧАВАНЕ И ОКЪРВАВЯВАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И ЗА ДА НЕ СЕ ПОДАВАТ ХОРАТА НА ПРОКОКАЦИИ! КОПИРАЙТЕ ГО И В ДРУГИ СЪБИТИЯ, ДО КОИТО ИМАТЕ ДОСТЪП"
THE G.A.M.E написа:Вижте ... Цялата тази дандания нямаше да се случи, ако действително правителството на ГЕРБ и Премиера в частност, си вършеха добре и качествено работата.
Симпатизантите на ГЕРБ, нали не смятате, че едни хора ще излязат да всяват раздори, ако България се развиваше чудесно и правителството се справя ?
Всъщност не са "едни хора" ... Недоволните от управлението на ГЕРБ, са мнозинството от българите !
Искате да кажете, че вие - симпатизантите на Б. Борисов сте прави, а мнозинството греши ли ??
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта