Фен съм защото?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Фен съм защото?

Мнениеот Bourgas » 20 фев 2013 20:29

Bartolomej написа:ФЕН ???
Фенът следва отбора си навсякъде , живее с отбора си , страда , плаче , радва се и полудява . Емоциите му са истински и неподправени . Нищо не е в състояние да го спре и откаже от любимия си клуб .
Всеки тук , който се декларира като фен трябва да го е изпитвал. Не говоря за телевизионните фенове. Те не са фенове , те са прости привърженици на една телевизионна мечта
Там на стадиона се става фен , там на стадиона се подкрепя истински отбора .

Ето такъв съм от 15 юли 1989. Първи финал за Суперкупата в Бургас Баща ми ме заведе на мача, всички тогава гледаха Стоичков, каза ми, че и мен ме е закарал, за да го видя. Въпреки, че е голям левскар, той много го харесваше като футболист. Но точно тогава ето тези : Любомир Шейтанов, Мирослав Кралев, Стоян Стоянов, Росен Петров, Красимир Костов, Златко Янков, Валентин Иванов, Диян Петков, Любомир Любенов, Манушев, Симеон Чилибонов ми белязаха сърцето на акула. Признавам, че е имало моменти, в които не съм ходил на нито един мач, но то е било протест.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 20 фев 2013 20:34

15 години вече станаха. А сякаш беше вчера. :)
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 20 фев 2013 20:41

Bartolomej написа:ФЕН ???
Фенът следва отбора си навсякъде , живее с отбора си , страда , плаче , радва се и полудява . Емоциите му са истински и неподправени . Нищо не е в състояние да го спре и откаже от любимия си клуб .
Всеки тук , който се декларира като фен трябва да го е изпитвал. Не говоря за телевизионните фенове. Те не са фенове , те са прости привърженици на една телевизионна мечта
Там на стадиона се става фен , там на стадиона се подкрепя истински отбора .

Чакай малко аз съм бил на мач на Челси на Стамфорд Бридж.Айде да не говориш предварително като не знаеш, а за емоциите без коментар,ако имаш приятели фенове на Челси питай ги на 19 Май 2012 как са се чувствали ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
необясним банан
Контакти:

Мнениеот необясним банан » 20 фев 2013 20:44

Фен на Левски от, да кажем 1982-83. Нямам конкретна причина, просто усетих отвътре че съм левскар. Никой не ме е запалил, баща ми, лека му пръст, не се интересуваше от футбол.
Фен на Ман. Юнайтед и Бирмингам от 1991-92 - на Юнайтед много ме кефеха фланелките с връзките, а и тогава купиха Кантона, та тотално подивях по тях. За Бирмингам - влюбих се в емблемата им - изчистена, ретро и толкова футболна.
Аb alio axspectes, alteri quod feceris

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Фен съм,,,,,,,,,,,,,,, защото................... .

Мнениеот Странджата » 20 фев 2013 20:54

Защо един е фен на един отбор, а друг - на друг, може да каже този, който си спомня кога и защо за пръв път е казал аз съм от .... . Аз съм фен на Левски. Защо - както тука се каза вече - незнайно как, просто съм станал левскар, когато съм бил много малък, щом си спомням, че когато тогавашното ЦДНА веднъж ни би, аз през целия път от село, където живееха дядо и баба, лека им пръст, плаках толкова, че майка ми, Бог да я прости, ме наби, за да не плача за глупости, а да знам защо рева .... И левскар ще си остана, докато съм жив.

Потребителски аватар
Schleswiger...
Контакти:

Мнениеот Schleswiger... » 20 фев 2013 21:04

Фен съм на Челси от 2006 година и по това време Шевченко ми бе любимият играч и след трансфера му започнах да гледам всички мачове на Челси и т.н..

KTBFFH !!!
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/27cbfb94dd14af7c51e94f8692130545/tumblr_ne82fzya5J1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 20 фев 2013 21:04

Фен сън на Левски потомствено от баща ми лека му пръст.По специално гола на Николай Тодоров-Кайзера срещу Рейнджърс ме плени въпреки,че съм бил доста малък по онова време.На Юве съм фен от 1995 година и с времето любовта към отбора става по силна

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 20 фев 2013 21:08

Аз съм от Шефилд Юнайтед от 1992 г. малко преди коледа Остриетата още нямаха победа като новак в старата първа дивизия!Всички ги брояха за сигурен изпадащ-тогава побадиха Форест с 3-2 и накрая завършиха в десятката !!! :twisted: :twisted: :twisted:

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 20 фев 2013 21:16

Не бих казал, че думата (или определението) ФЕН е точно, много хора не се възприемат като фенове просто защото за тях любимият отбор е всичко (или айде почти всичко :lol: ). По-точно би било просто да се пита за кой отбор сте, или най-малкото за кой отбор най-много държите, щото гледам има хора със симпатии към няколко отбора :mrgreen:
Колкото до моя случай - аз първо чух, видях, усетих и разбрах какво е БЕРОЕ преди даже да науча, че има игра, наречена футбол :twisted: Вуйчо ми е играл за БЕРОЕ, брат ми тренира в БЕРОЕ, сума ти хора в махалата и 5то Основно училище тренираха там, в махалата ми все още има и доста бивши и настоящи футболисти на БЕРОЕ, имах и съученик от техникума който игра в мъжкия състав на БЕРОЕ, дядо ми по едно време е бил шофьор на автобуса на БЕРОЕ... тъй че няма как да съм от друг отбор :)
Ако говорим за двуполюсния модел - симпатизирам повече на червените отколкото на сините, щото помня как едните ни резилиха по Европата с мачове като с Антверпен, и как едни други биха Спарта Прага, Рода Керкраде и играха с Барселона.
А за чуждите отбори темата е малко дълга...ама ай накратко :) Като пъпчив тийн си бях заплюл по 1 отбор от всяка държава, ама повярвайте трудно си е да следиш толкоз първенства, а и като се срещнат 2 уж любими отбори за някакви турнири и наставаше драма :) ПОсле се усетих и си останах с единствените, които ме грабнаха от доста дълго време, а именно от трагедията на Хейзъл - FC Liverpool !!! Някак си едно време те бяха всичко, за което можеш да мечтаеш - страшно силен отобор, невероятни играчи, Англия, хулигани, бунтари, хеви метъл... не може да се опише точно, само тез, дет са усетили от комунизма могат да ме разберат!! Както и да знаят какво е да чакаш на кварталната будка за Народен Спорт или във вторник или сряда за Старт и да си изрежеш отбора от най-задната страница :mrgreen:
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2013 21:18

Фен съм на Дунав от 2004 год. което не е много отдавна,започнах сам да посещавам мачовете на отбора,който тогава играеше в "В" група ;) Мачовете,които никога няма да забравя са срещу Спартак Вн,Нефтохимик и контролата с Левски.

Върни се в “Свободна зона”