Официално: Правителството подава оставка.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линияobi4am_pirin
- Контакти:
Re: Официално: Правителството подава оставка.
ВМРО
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА! Казвал съм го много пъти, доказвал съм го още повече.
Българите можем само да МРАЗИМ, да сме СРЕЩУ НЕЩО, да УНИЩОЖАВАМЕ някой или нещо ... НО НЕ ПРАВИМ НИЩО ГРАДИВНО за нас, за бъдещето си!
Айде, ЧЕСТИТА ПОБЕДА!
Плюйте сега по Борисов и си взимайте промишлени количества ВАЗЕЛИН!
Дойде ли пак на власт БСП, ДПС и КО - Терминал 2 и заминавам!
П.С. И тия лумпени ... по стадионите само простотия (една от причинете отдавна да ходя на мачове), при Станишев е*баха майката на студентските протести, сега пак за по 30лв. се продадоха. Като сте толко тарикати да останете като влезе полицията, пед*лчета гадни! Нема ли затвор вече за тая сган!?
Българите можем само да МРАЗИМ, да сме СРЕЩУ НЕЩО, да УНИЩОЖАВАМЕ някой или нещо ... НО НЕ ПРАВИМ НИЩО ГРАДИВНО за нас, за бъдещето си!
Айде, ЧЕСТИТА ПОБЕДА!
Плюйте сега по Борисов и си взимайте промишлени количества ВАЗЕЛИН!
Дойде ли пак на власт БСП, ДПС и КО - Терминал 2 и заминавам!
П.С. И тия лумпени ... по стадионите само простотия (една от причинете отдавна да ходя на мачове), при Станишев е*баха майката на студентските протести, сега пак за по 30лв. се продадоха. Като сте толко тарикати да останете като влезе полицията, пед*лчета гадни! Нема ли затвор вече за тая сган!?
“Прост народ - слаба държава”
sin4ec написа:Parmalat написа:Време е Атака да поведе България.България е на нациолналистите!
Аз бях бесен на Волен за подкрепата му към ГЕРБ, но да се надяваме, че е взел поука. Това, което ме притеснява е, че няма кадри. Но с оглед ситуацията подкрепям мнението, че е дошъл момента на Атака. Това е моят избор.
Хора, бъдете разумни!
Посочете ми една националистически ориентирана политическа фракция, която да е направила нещо добро за страната си. Само една!
Аз веднага мога да ти дам обратния пример с Хитлер.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
На линияobi4am_pirin
- Контакти:
Red_Neck написа:sin4ec написа:Parmalat написа:Време е Атака да поведе България.България е на нациолналистите!
Аз бях бесен на Волен за подкрепата му към ГЕРБ, но да се надяваме, че е взел поука. Това, което ме притеснява е, че няма кадри. Но с оглед ситуацията подкрепям мнението, че е дошъл момента на Атака. Това е моят избор.
Хора, бъдете разумни!
Посочете ми една националистически ориентирана политическа фракция, която да е направила нещо добро за страната си. Само една!
ВМРО
damyanov1963:
- Син до гроб_
- Контакти:
Стига с това-е*а ни се мамата,комунисти,турци и прочие! Както каза един колега,работата е свършена наполовина и протестите не трябва да спират.Единия щял да емигрира,другия пък съжалявал,че се връща,ами нямаме нужда от такива българи,не ,мерси! Вземи ако можеш повече такива като теб и под ръчичка се изнесете като пръдня из гащи! Всяко следващо правителство вече ще има едно наум,защото народът много бързо може да му резне главата,защото виждат,че вече няма да сме онези послушни овце вече!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
sin4ec написа:veselin111 написа:Разгеле, отървахме се! Не знам какво толкова му се кефите на Бойко. За три години фалира малкия и среден бизнес, безработицата в страна се качи, инфлацията не спря нито за момент, доходите се замразиха, а на всичкото отгоре за този период изхарчи 4 млрд от резерва, със същия начин на управление максимум до две години фалираме, защото имаме едва 3млрд резерв вече
Тц, бяха 3 млрд. Онзи ден дръпнаха 1 млрд за да платят на зърнопроизводителите.
А 2 седмици преди това дръпнаха още 1 млрд евро за плащане на облигациите на Милен Велчев - сделка, подкрепена от БСП. А другата седмица ще се плаща 250млн евро на Париба по дълг, изтеглен през 2007г. пак от БСП за Белене, само дето парите са пренасочени към Цанков камък. Ама що ли пък да се отчитат тези неща...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
Невиждам каква е тази паника ... БСП и ДПС отново на власт ??
Няма как да стане.
Последните социологически проучвания сочат, че "социалистите" са с 18-20 % ... А рязаните си се движат в ареала си от 6-8 %
Това разбира се е при около 50 % изборна активност.
А след станалото напоследък, със сигурност активноста ще е е доста по-висока !
За да управляват БСП и ДПС, ще им трябва още една политическа сила.
А не виждам при така създалата се ситуация + общественото мнение за тях ( за момента ) ... Кой би ги подкрепил.
Няма как да стане.
Последните социологически проучвания сочат, че "социалистите" са с 18-20 % ... А рязаните си се движат в ареала си от 6-8 %
Това разбира се е при около 50 % изборна активност.
А след станалото напоследък, със сигурност активноста ще е е доста по-висока !
За да управляват БСП и ДПС, ще им трябва още една политическа сила.

А не виждам при така създалата се ситуация + общественото мнение за тях ( за момента ) ... Кой би ги подкрепил.

SANSIRO7 написа:140 години след обесването на Левски върнахме България на турците!
Робството си робство! Независимо дали сме роби на наши или чужди политици!
THE G.A.M.E написа:И аз смятам, че действията на Б. Борисов са абдикиране - бягство от отговорност.
И още нещо си мисля ...
Дали с това вкарване на държавата в политическа ( изборна ) ... Криза, корпорациите-монополисти няма да излязат сухи !?
Защото, ако не беше този отчаян ход на правителството, то можеби щеше да се наложи, същото това правителство да предприеме мерки срещу този безконтролен монопол !
Тоест срещу хората, които толкова ревниво пазеха, и им слугуваха в последните 4-ри години.
Това е схемата на всяка политическа игра! Политиците биват обвинявани,а скрития елит в случая монополите остават сухи. В случая политиците са един бушон който е предпазител пред монополите(елита) и като се налага изгаря. Така целия нороден гняв е насочен към уж явния враг и чрез гласуването избираме нов, но така се получава,че истинския проблем бива покрит.
Бойко сам си го направи ... с вчерашните изцепки и снощния полицейски произвол ! Той трябваше да подведе под съдебна отговорност всички тия с подписаните договори , но той нищо .. след като всички партии имат предварителни уговорки да не се изкарват техните кирливи ризи с доказателства , сам си е виновен!!! Мишките първи бягат от потъващия кораб! Дойдат ли тройните на власт ще стане страшно ,сигорно ще трябва да се влиза в парламента като 91г в Армения с автоматите, иначе друг изход за нашата държава не виждам !
Red_Neck написа:
Хора, бъдете разумни!
Стига с този разум! До просешка тояга стигнахме с него! АТАКА трябва да бъде коректив и думата им да тежи. Щом можа да се даде шанс на ББ, защо на АТАКА да не може? По-зле от сега има ли накъде?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!