Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Оценка за министрите на ГЕРБ и Бойко Борисов

Мнениеот Тони Шумахер » 17 фев 2013 17:46

baltimore написа:
kokic1986 написа:Добре , че бяха Станишев , Доган и царя да оглозгат държавата и да я оставят с бюджетен дефицит и неизгодни договори ощетяващи страната с милиарди евро ! Според мен правителството се спаравя до момента - очаквах да е доста по-зле положението . Сега остана да бутнем и първанката и нещата ще започнат да се нареждат .
Ако на това правителство му пишете двойка - на предишното тогава трябва да се пише -20 :x

+1 И аз това исках да напиша ама щяха да ми скочат форумните капацитети.

Съгласен !

didayyord
Контакти:

Re: Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Мнениеот didayyord » 17 фев 2013 17:46

hajitsu написа:
South_Park написа:
AnalBreaker написа:Направиха много хубави неща за България, но повечето от тях за сметка на народа.

Много : изброй 5 поне ;)

Реформи в образованието, здравеопазването, инфраструктурата; икономиката не се срина, въпреки световната криза; отношението на ЕС и Европа като цяло към България се промени в положителна посока; паднаха драстично нивата на криминални и мафиотски прояви, а все повече и повече рецидивисти пълнят затворите. И още много...

Моля? Не те разбрах? Какво за кризата? Като изключим Гърция и донякъде Испания, света овладя кризата, а не Бойко и сие. Гърците живеят по-добре от нас със сринатата си икономика. Битовата престъпност стигна нивата от средата на деведестте години, остана само да се появят рекетьорчета по заведенията, а мафиотите се стрелят в съда. Знаковите фигури или не са осъдени, или са избегалеви зад граница. А затворите се пълнят с художници и дребни риби. Ако държавата вземе да се разплати със строителите на магистралите, икономиката ни може и да се срине.
Питам! Реформите за които говорите, с какво подобриха здравеопазването, след като продължаваме да лекуваме деца с смс - и? С какво се подобри образованието, след като децата продължават прогресивно да затъпяват, а сега не могат и на поправителен да ги оставят, та да научат нещо? Какво и е положителното на посоката? Каква е правителствената стратегия за развитие на икономиката, бизнеса и увеличаване на БВП?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 фев 2013 17:50

Никой не поставя въпроса дали е по-добре или по-зле да се върне Станишев и тройната колалиция. Аз също съм ПРОТИВ НЕЯ! Въпросът е дали одобрявате управлението на ГЕРБ, оправдава ли очакванията ви, по-добре ли живеете, има ли някаква промяна, АДЕКВАТНО ЛИ Е ИЗОБЩО цялостното управление на ГЕРБ?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 17 фев 2013 17:57

За да одобряваме нещо, трябва да сме доволни от него. Тъй като да си доволен или не е строго субективно, необходим е паралел за по-точна оценка.

Освен превъзходна степен съществува и сравнителна. Със сигурност не е идеално, но е по-добро от предишното.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 17 фев 2013 18:02

Лично на мен нищо от управлението на ГЕРБ не ми хареса. За 4г. не се вдигна нито стандарта на българина нито му се подобри живота - как да съм доволен. Що се отнася за тройната коалиция - те са същите маскари. Затова мога да кажа , че който и да дойде на власт ще е все тая , защото от 20г. ни управляват едни и същи американски подлоги. Време е за нови хора в това Народно събрание, а всички досегашни да им уредим резервация за БЕЛЕНЕ начело с Иван Костов - най - продажния политик .

Потребителски аватар
apapa
Контакти:

Re: Борисов уволни и новата шефка на ДКЕВР

Мнениеот apapa » 17 фев 2013 18:06

който е бил или още е във фалшивия бизнес и на тях покана да пратят :)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 фев 2013 18:07

Не.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 17 фев 2013 18:07

Герб бяха избрани да изгонят от управлението преялите с власт ДПС и да развалят лошите за България договори .Не на последно място да повишат доходите на хората.В края на мандата доходите не са се вдигнали и ако затова била виновна световната криза ,то заменките и игрите с криене на реалните разходи на ЕРП тата нищо не се направи.Варианта с трайте в мизерията за да са добре внуците не работи дори гърците казаха вижте българите живеят мизерно но не се оправят значи не е това начина.

Потребителски аватар
djjimmy66
Контакти:

Мнениеот djjimmy66 » 17 фев 2013 18:09

Бойко Борисов е добър премиер, но екипът му е ...майко мила! Събран набързо от прясно пребоядисани некадърници, което си личи отдалече! И ако иска да продължи да управлява, трябва час по-скоро да спре с политическите назначения, да се отърве от пасмината около себе си (с някои много малки изключения) и да се обгради и заработи с доказани ЕКСПЕРТИ!

Върни се в “Свободна зона”