Мнениеот JimBeam » 08 фев 2013 19:56
Не искам да звуча като защитник на Волен, но тези определено са скалъпили този материал.Изгледах само първите 15-на минути или по точно до там където извадиха документа и го спрях, защото не ми се слушаха простотии.
Първо което ми направи впечатление и да се съмнявам че е нагласена работа е "телефонният разговор" с хотела и как от другата страна говореха само yes, yes и т.н. да не говорим, че при споменаването на името на Волен Сидеров те веднага знаеха за кого става дума.Журналиста ми говори с отвратително развален английски, а от другата страна се чува само едно иес иес.
Второто което ме кара да се съмнявам е това, че те искат разпечатката от сметката на клиента си и уж им я дават.Всички знаем че такова нещо няма как да стане и да се дава сметката на техен клиент на първият който се обади по телефона и да я им е иска, защото един вид това са си лични данни и нямат право да ги дават на когото и да е било без някаква заповед за същото нещо.Още повече, че според водещият на това предаване хотела се ползва само от милионери от цял свят което също води до това, че не може да се дава сметки току така на всеки който ги поиска.Да кажем, че аз разбера че някой от семейство Рокфелер е отседнал там и се обадя да им поискам разпечатката от сметката им да видя какво са си поръчвали и колко струва те ще ми я дадат ли?Абсурд е това да стане и не защото е Рокфелер, а защото това не е разрешено.
Още веднъж се убеждавам, че тази телевизия се гледа само от малоумни хора които вярват на всичко което се каже там и го приемат за чиста момента.