Ето как Волен Сидеров краде нашите пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Ето как Волен Сидеров краде нашите пари

Мнениеот obi4am_pirin » 08 фев 2013 17:42

dunavfc написа:
obi4am_pirin написа:Опаааа кой се обади!Да не се разпозна в думичката рези?!

Не,просто ми е писнало от "националисти" като теб..

Има мюсюлмани има и резаци...вторите са гадно племе и онзи отвориения е от тях а и ти както му пригласяш не си много далече!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 08 фев 2013 17:53

Виктор 1914 написа:Волен и Яне Янев са толкова смотани и само говорят, но куче, което лае не хапе! Старите хора са го казали. Поредната PR акция на Воленчо. Само в България може терорист - Доган и хитлерист - Волен да са в парламента, заеби!

Ааа не,там си имаме и БУДА!!! :)
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 08 фев 2013 18:06

zuekaa написа:Помните ли го преди да влезне в парламента, как изглеждаше всяка вечер се появяваше по СКАТ с едно вехто сакенце и едни одрипани дънка. А сега екскурзии за по 25 000 лв с любовницата си , любовницата му с 1 000 заплата си купи апартамент за 400 000 лв
Гледайте това предаване и ще се хванете за главата има ли толкова нагъл човек в БЪЛГАРИЯ коментарите ги оставям на вас :)

ЕТО ГО И ПРЕДАВАНЕТО http://video.mail.ru/mail/bumba_lena/37/4434.html

Боко да не е крал по-малко????????

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 08 фев 2013 19:56

Не искам да звуча като защитник на Волен, но тези определено са скалъпили този материал.Изгледах само първите 15-на минути или по точно до там където извадиха документа и го спрях, защото не ми се слушаха простотии.
Първо което ми направи впечатление и да се съмнявам че е нагласена работа е "телефонният разговор" с хотела и как от другата страна говореха само yes, yes и т.н. да не говорим, че при споменаването на името на Волен Сидеров те веднага знаеха за кого става дума.Журналиста ми говори с отвратително развален английски, а от другата страна се чува само едно иес иес.
Второто което ме кара да се съмнявам е това, че те искат разпечатката от сметката на клиента си и уж им я дават.Всички знаем че такова нещо няма как да стане и да се дава сметката на техен клиент на първият който се обади по телефона и да я им е иска, защото един вид това са си лични данни и нямат право да ги дават на когото и да е било без някаква заповед за същото нещо.Още повече, че според водещият на това предаване хотела се ползва само от милионери от цял свят което също води до това, че не може да се дава сметки току така на всеки който ги поиска.Да кажем, че аз разбера че някой от семейство Рокфелер е отседнал там и се обадя да им поискам разпечатката от сметката им да видя какво са си поръчвали и колко струва те ще ми я дадат ли?Абсурд е това да стане и не защото е Рокфелер, а защото това не е разрешено.

Още веднъж се убеждавам, че тази телевизия се гледа само от малоумни хора които вярват на всичко което се каже там и го приемат за чиста момента.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 фев 2013 20:16

obi4am_pirin написа:
dunavfc написа:

Има мюсюлмани има и резаци...вторите са гадно племе и онзи отвориения е от тях а и ти както му пригласяш не си много далече!

Кое е това племе резаците ? Били бил малко по конкретен,та да науча и аз нещо полезно,защото признавам си за първи път чувам за това племе :?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 фев 2013 20:17

dunavfc написа:
obi4am_pirin написа:
dunavfc написа:

Кое е това племе резаците ? Били бил малко по конкретен,та да науча и аз нещо полезно,защото признавам си за първи път чувам за това племе :?

Съберете с твоето аверче и се огледайте...е това сте!!! ;)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 фев 2013 20:21

dunavfc написа:Кое е това племе резаците ? Били бил малко по конкретен,та да науча и аз нещо полезно,защото признавам си за първи път чувам за това племе :?

obi4am_pirin написа:Съберете с твоето аверче и се огледайте...е това сте!!! ;)

Бахти,вчера като си лягах бях българин,днеска се събуждам и съм резаче :roll: На къде отива тоя свят...

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 фев 2013 20:29

zuekaa написа:по СКАТ

Ясен си ми , докато беше в СКАТ да им вдига рейтинга беше най-големият патриот , а след като се разделиха стана най-големия крадец и продажник
Изводите оставям на вас ;)
А относно т.н. "отцепили" се депутати от АТАКА, както и хленчарниците от НФСБ , след като не са доволни от партията , нека останат извън парламента , тъй като хората са гласували за Волен , а не за тях => те са истинските крадци , тъй като благодерение на Волен взимат високи заплати ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 фев 2013 20:37

JimBeam написа:Не искам да звуча като защитник на Волен, но тези определено са скалъпили този материал.Изгледах само първите 15-на минути или по точно до там където извадиха документа и го спрях, защото не ми се слушаха простотии.
Първо което ми направи впечатление и да се съмнявам че е нагласена работа е "телефонният разговор" с хотела и как от другата страна говореха само yes, yes и т.н. да не говорим, че при споменаването на името на Волен Сидеров те веднага знаеха за кого става дума.Журналиста ми говори с отвратително развален английски, а от другата страна се чува само едно иес иес.
Второто което ме кара да се съмнявам е това, че те искат разпечатката от сметката на клиента си и уж им я дават.Всички знаем че такова нещо няма как да стане и да се дава сметката на техен клиент на първият който се обади по телефона и да я им е иска, защото един вид това са си лични данни и нямат право да ги дават на когото и да е било без някаква заповед за същото нещо.Още повече, че според водещият на това предаване хотела се ползва само от милионери от цял свят което също води до това, че не може да се дава сметки току така на всеки който ги поиска.Да кажем, че аз разбера че някой от семейство Рокфелер е отседнал там и се обадя да им поискам разпечатката от сметката им да видя какво са си поръчвали и колко струва те ще ми я дадат ли?Абсурд е това да стане и не защото е Рокфелер, а защото това не е разрешено.

Още веднъж се убеждавам, че тази телевизия се гледа само от малоумни хора които вярват на всичко което се каже там и го приемат за чиста момента.

:lol: :lol: пак ли тоя хотел - то така се дават наляво и надясно фактури от гости просто чрез обаждане от СКАТ ( все едно са ФБР и МОСАД) , които избират този СКЪП хотел , именно порати анонимността
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 08 фев 2013 20:38

optimista написа:Истината е една, всички са маскари, няма свестни и НЕкрадливи политици. Всеки, който иска да стане депутат отива с ясното съзнание, за да бръкне в кацата с мед.

Най-точният коментар в цялата тема!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Свободна зона”