Ц.Ц. ни замесва във война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Ц.Ц. ни замесва във война

Мнениеот South_Park » 05 фев 2013 21:27

Viktor4o_Rs написа:
Eminem написа:
Viktor4o_Rs написа:И като е Мустафа, какво от това бе, пак е български гражданин, ти малоумен ли си, какъв си ? :shock: Отчайващо прости хора има в тоя форум, много зле ... Питам теоретиците на конспирацията кой гръмна автобуса според тях, обаче мълчат като бити женски полови органи :lol: :lol: :lol:

Българин и български гражданин едно и също ли е ?
:shock: :shock: :shock:

Не знам на малоумен ли се правиш, но по конституция всеки български гражданин трябва да бъде защитаван от българската държава, независимо от произход, религия, политически пристрастия и т.н. Щом е наш гражданин, България трябва да направи всичко възможно да го защитава. Или защото е турчин, нека си взривяват автобуси, така ли ? Щото утре там може да сме аз, ти, майка ти или моята и прочие (недай си Боже). Така че много ви моля, поне за това не говорете глупости ;)

+1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 фев 2013 21:31

Viktor4o_Rs написа:Не знам на малоумен ли се правиш, но по конституция всеки български гражданин трябва да бъде защитаван от българската държава, независимо от произход, религия, политически пристрастия и т.н. Щом е наш гражданин, България трябва да направи всичко възможно да го защитава. Или защото е турчин, нека си взривяват автобуси, така ли ? Щото утре там може да сме аз, ти, майка ти или моята и прочие (недай си Боже). Така че много ви моля, поне за това не говорете глупости ;)

Не съм казал, че не трябва да го защитят. Естествено, че държавата трябва да защитава всеки български гражданин, въпросът беше друг. Както и да е, няма значение.
Ако има доказателства, че е хизбула, не трябва да си мълчим. Но трябва някой хора да внимават какво правят и да не си дават гъза на САЩ и Израел.

Потребителски аватар
baumax
Контакти:

Мнениеот baumax » 05 фев 2013 21:32

Viktor4o_Rs написа:Не знам на малоумен ли се правиш, но по конституция всеки български гражданин трябва да бъде защитаван от българската държава, независимо от произход, религия, политически пристрастия и т.н. Щом е наш гражданин, България трябва да направи всичко възможно да го защитава. Или защото е турчин, нека си взривяват автобуси, така ли ? Щото утре там може да сме аз, ти, майка ти или моята и прочие (недай си Боже). Така че много ви моля, поне за това не говорете глупости ;)

Щото на атентатора му пука за България нали? :shock: :shock: :lol:
Сам не си вярваш пич :lol: :mrgreen:
Атентата е на наша земя,защото за чужденците България изглежда най-лесно ''пробиваема'' .Ние нямаме нищо общо с тоя атентат,единственото е че стана на наша територия. Утре може да сме аз,ти или майка ти само ако продължим да се месим където не ни е работа.
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/9b040eb97ecef774c8826ca4d1a06400/tumblr_mhm1n2dspw1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://thepeoplesperson.com/wp-content/uploads/2013/01/robin-van-persie-manchester-united-liverpool-goal.gif[/wrapimg][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 фев 2013 21:55

шамара написа:ТИ СИ МАЛОУМЕН СЕЛЯНИН ПРИТЕЖАВАЩ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ КАКВО ТИ Е ВИНОВЕН ГЕРБ БЕ ТЪПАКО ?????????

Kaто ти чета мненията, гледам ти аватара и ника селянина с комплекс за малоценност си ти, така че не преписвай на други свои качества. Не нападай другите, защото всеки си има право на мнение. И вземи се научи как се пише във форуми, че още регистрацията ти нарушава правилата. На село така ли правите!

По темата= тъпо е сега как ще се интерпретират думите на управляващите в Близкия и далечен Изток, а не друго. Защото това си е конфликт между Израел и тях, а нас не би трябвало да ни въвличат в него.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 фев 2013 21:57

baumax написа:

Щото на атентатора му пука за България нали? :shock: :shock: :lol:
Сам не си вярваш пич :lol: :mrgreen:
Атентата е на наша земя,защото за чужденците България изглежда най-лесно ''пробиваема'' .Ние нямаме нищо общо с тоя атентат,единственото е че стана на наша територия. Утре може да сме аз,ти или майка ти само ако продължим да се месим където не ни е работа.

Страшно абсурдно мнение. Всеки атентат на наша територия е посегателство срещу националния ни суверенитет. ;) Както вече ти се обясни, има убит български гражданин, което ти щеш или не щеш, няма как да отречеш. Другото е типично мнение в стил преклонена главица, сабя не я сече. Или да разчитаме на милостта на всякаква фанатизирана паплач, да им се помолим да не правят повече така ? С терористи се преговаря само по един начин - по начина, който го правят САЩ, Русия, Израел и прочие. Да, ние сме много далеч от тях, но ако имаме такива данни, намесващи "Хизбула", не виждам защо трябва да мълчим. Аз за разлика от вас, не съм специалист по всичко и не мога да кажа имаме ли доказателства или не. Явно вие сте всезнаещите и сте наясно, че не са ;) Аз категорично мнение няма как да дам, никой от нас обикновените граждани няма достъп до тази информация.
Изображение

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 05 фев 2013 22:44

Страшно абсурдно мнение. Всеки атентат на наша територия е посегателство срещу националния ни суверенитет. ;) Както вече ти се обясни, има убит български гражданин, което ти щеш или не щеш, няма как да отречеш. Другото е типично мнение в стил преклонена главица, сабя не я сече. Или да разчитаме на милостта на всякаква фанатизирана паплач, да им се помолим да не правят повече така ? С терористи се преговаря само по един начин - по начина, който го правят САЩ, Русия, Израел и прочие. Да, ние сме много далеч от тях, но ако имаме такива данни, намесващи "Хизбула", не виждам защо трябва да мълчим. Аз за разлика от вас, не съм специалист по всичко и не мога да кажа имаме ли доказателства или не. Явно вие сте всезнаещите и сте наясно, че не са ;) Аз категорично мнение няма как да дам, никой от нас обикновените граждани няма достъп до тази информация.

Викторчо, толкова грешно мислиш, че чак ме плашиш! Защо трябва да сме първата страна, която ще обяви Хизбула за терористична организация? Тия два самолета да ни пратят ще ни изравнят със земята. Единствената правилна реакция е НЕУТРАЛИТЕТ! Вече ако по политически причини изразяваш подобно мнение, това е съвсем различно!

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 05 фев 2013 22:46

КНДР написа:Партия ГРОБ не стига, че докара хората дотам, че да ровят в кофите за боклук, ами сега и буквално, ще им снесат и терористи, които, да ги убиват. Боко и Цв. Цв. изпълниха заръката от Израел. Тия не спряха да се дупят на САЩ, Турция и Израел, продажници. Време е да се дигнем на бунт и да ги изметем, а такива като Боко и Белене ще им е малко !

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 фев 2013 23:01

mertezaker написа:

Викторчо, толкова грешно мислиш, че чак ме плашиш! Защо трябва да сме първата страна, която ще обяви Хизбула за терористична организация? Тия два самолета да ни пратят ще ни изравнят със земята. Единствената правилна реакция е НЕУТРАЛИТЕТ! Вече ако по политически причини изразяваш подобно мнение, това е съвсем различно!

Изобщо не сме първата страна, която е признала Хизбула за терористична организация, но как да е :roll: А ако си мислиш, че терористи не удрят неутрални държави и техни граждани и се трогват от преклонени главички, то не аз съм този който мисли плашещо погрешно ;) Иначе с подобно мислене като твоето и на другия, не е чудно защо сме били 500 години под турско робство. ;)
Изображение

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 05 фев 2013 23:02

Тази пасмина трябва да бъде изметена по най-бързия начин от властта, а Боко Рапона трябва да бъде даден на съд! Все цървули са ни управлявали, но такав сган като ГЕРБ не е имало.

Върни се в “Свободна зона”