Ходили ли сте на бригади в чужбина?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Ходили ли сте на бригади в чужбина?

Мнениеот MoNteSo » 05 фев 2013 18:49

Аз не съм ходил, но бих опитал. За Чехия съм чувал добри работи. Добро отношение, добро заплащане на професии, които не изискват кой знае какви познания. В САЩ приятел работеше в закусвалня, ще кажеш мизерна работа, а като си дойде беше невероятно доволен. В Англия обаче да не ти се налага да работиш нещо подобно. За да успееш да се върнеш на плюс трябват доста лишения.
Пак казвам това не е личен опит, пък и нещата са страшно относителни, но ако остана без работа със сигурност бих заминал да поработя едно лято. Дано не ми се налага де!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 фев 2013 19:51

botev_plovdlv написа:По добре просяк в Лондон отколкото първи в София.Мафиотска държава е България и след някоя година няма и да съществува на картата.

луд ли си? :)
тук защо не се хванат на 2 работи ? по-лесно да си мияч на чинии в сащ ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 05 фев 2013 21:41

favaca8888 написа:
botev_plovdlv написа:По добре просяк в Лондон отколкото първи в София.Мафиотска държава е България и след някоя година няма и да съществува на картата.

луд ли си? :)
тук защо не се хванат на 2 работи ? по-лесно да си мияч на чинии в сащ ?

Ти ходил ли си на бригада, че толкова ревниво защитаваш тезата, че на бригадите не се изкарват пари? И да ти кажа тук една работа трудно се намира, та какво остава за две? Аз търся от три години сериозна работа, работа на която да започна и да работя, за да мога да живея самостоятелно и не успявам, а съм човек с две висши образования, но тук работодателите като разберат, че си с висше и бягат от теб като дявол от тамян. А колкото до бригадите да ти кажа, че ако работиш усърдно и си амбициран да си изкараш пари го постигаш. Познавам хора, които са се прибрали с по 12 хиляди лева от сезон от 6 месеца. Така че когато пробваш, тогава говори, а ако си и не си доволен не означава, че и при другите ще е така!

Върни се в “Свободна зона”