Кой филм ви е карал да се разплачете?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Кой филм ви е карал да се разплачете?

Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 00:07

smoothc написа:Мегън,понеже си човек със силно въображение,ако нямаш нищо против,а мисля че би било интересно...да опиташ да оприличиш стиловете на дадени отбори,с кой екшън филм най-много си пасват или олицетворяват ;)
Какво ще кажеш?!

Идеята е оригинална, но няма да се справя добре с нея, защото знаеш, че следя само Барселона, а спрямо тук-там някой друг мач дето гледам в ШЛ на другите отбори не мога да давам изчерпателни и издържани сравнения.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 00:14

Нали знаеш,че в изкуството всичко е позволено,а и още повече,че тук става въпрос,просто за въображение и нищо повече,така че...

1.Барселона
2.Реал Мадрид
3.Манчестър Юнайтед
4.Челси
5.Милан
6.Ювентус
7.Байерн
8.Дортмунд

Ти си наред :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 00:43

smoothc написа:Нали знаеш,че в изкуството всичко е позволено,а и още повече,че тук става въпрос,просто за въображение и нищо повече,така че...

1.Барселона
2.Реал Мадрид
3.Манчестър Юнайтед
4.Челси
5.Милан
6.Ювентус
7.Байерн
8.Дортмунд

Ти си наред :)

Барселона - Рамбо/Терминатор, в краен случай Конан
РМ - Катерача
МЮ - Заличителят (Eraser)
Челси - 300 :!: :mrgreen:
Милан - Косвени жертви/Умирай трудно
Юве - Кървав спорт
Байерн - Шотландски боец
Борусия - Тук се затруднявам и просто на прима виста казвам Универсален войник.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 27 яну 2013 02:28

Този път завинаги.Канадски.Преди доста години.Но се развеселявам като стъпа на лайнута,/последният път срещу Шумен 1999г/ или чета коментарите на талибаните им.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 27 яну 2013 19:48

LevskiZavinagi написа:
megan fox написа:
LevskiZavinagi написа:
megan fox написа:Не мога да разбера на какво отгоре половината писали в темата казват, че са циврили на Потъник? :? :o :shock:

Почти цял свят е плакал на "Потъник", има някакви си 11 Оскара и може би е един от най-харесваните филми, но ти явно не можеш да го разбереш това...

Чакай сега, ти по броя оскари ли определяш дали да плачеш на някой филм или заради съдържанието му? А и честно казано това, че Потъник бил харесван изобщо не означава, че е качествен филм! Не винаги най-масовото е най-доброто. На Земята има 7 милиарда хора, половината си жена и те харесват и циврят на Потъник, това не го прави обаче нищо кой знае какво. Дай им на хората блудкава любовна история, премесена с трагедия и хоп получаваш доста гледан/харесван филм, това обаче само по себе си не го прави добър!

"Зеленият път" е само 1 милион пъти по-тежък и по-хубав филм от Потъник, уви понеже това не е филм за всеки той не е толкова популярен... Има още доста подобно примери. ;)

Като цяло съм съгласен с теб! Но, едно голямо НО - Титаник е култов филм, реално погледното и на мен не ми допада много, но историята е истинска и определено докосва хората по един или друг начин. Всеки човек е различен и има различни вкусове и интереси. За "Зеленият път" няма да коментирам, за мен това е филм номер 1 :) Нека да не го удряме на спор, ще спорим с теб на 30 Януари (знаеш за какво говоря) :lol: Живи и здрави!

Какво му обесняваш на един емоционално осакатен глезен дечко за чувства.

Та той се кефел само на филми с кървища и намразил турците заради филм. Филм не се сяда да се гледа с кофти нагласа и за убиване на времето. Добре, че гърците не са гледали Симеон, че сега щяха и него да го мразят.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 23:05

stn написа:Та той се кефел само на филми с кървища и намразил турците заради филм. Филм не се сяда да се гледа с кофти нагласа и за убиване на времето. Добре, че гърците не са гледали Симеон, че сега щяха и него да го мразят.

Единственият дечко си ти! Аз и преди "Време на насилие" мразех турците, просто след филма изпитвах наистова нужда да убия някой турчин! Проблем?

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 яну 2013 23:07

megan fox написа:
stn написа:Та той се кефел само на филми с кървища и намразил турците заради филм. Филм не се сяда да се гледа с кофти нагласа и за убиване на времето. Добре, че гърците не са гледали Симеон, че сега щяха и него да го мразят.

Единственият дечко си ти! Аз и преди "Време на насилие" мразех турците, просто след филма изпитвах наистова нужда да убия някой турчин! Проблем?

Изображение

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 29 яну 2013 14:40

Вчера гледах този филм - Адски много ми хареса! :) Препоръчвам го!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nNpE-ktTCIw[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 яну 2013 15:02

LevskiZavinagi написа:Вчера гледах този филм - Адски много ми хареса! :) Препоръчвам го!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nNpE-ktTCIw[/youtube]

Филмът е велик, и аз го препоръчвам :)
Изображение

Потребителски аватар
Revan
Контакти:

Мнениеот Revan » 31 яну 2013 08:02

Скоро даваха един филм от 91-ва година , който е по действителен случай и малко ме трогна. Дали от гняв към зачулените или от мъката на майката... Това чувство съм го изпитвал и знам какво и е. Да искаш да се махнеш от някъде , но всякаш си окован и не можеш да помръднеш. Гледайте го ;) Както казах , филма е по действителен случай , а и ще видите какъв е живота в Иран и какви шибани закони имат.

Not Without My Daughter (1991)
[offtopic]http://zamunda.net/details.php?id=302694[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”