Мнениеот stn » 27 яну 2013 19:48
LevskiZavinagi написа:megan fox написа:Чакай сега, ти по броя оскари ли определяш дали да плачеш на някой филм или заради съдържанието му? А и честно казано това, че Потъник бил харесван изобщо не означава, че е качествен филм! Не винаги най-масовото е най-доброто. На Земята има 7 милиарда хора, половината си жена и те харесват и циврят на Потъник, това не го прави обаче нищо кой знае какво. Дай им на хората блудкава любовна история, премесена с трагедия и хоп получаваш доста гледан/харесван филм, това обаче само по себе си не го прави добър!
"Зеленият път" е само 1 милион пъти по-тежък и по-хубав филм от Потъник, уви понеже това не е филм за всеки той не е толкова популярен... Има още доста подобно примери. 
Като цяло съм съгласен с теб! Но, едно голямо
НО - Титаник е култов филм, реално погледното и на мен не ми допада много, но историята е истинска и определено докосва хората по един или друг начин. Всеки човек е различен и има различни вкусове и интереси. За "Зеленият път" няма да коментирам, за мен това е филм номер 1

Нека да не го удряме на спор, ще спорим с теб на 30 Януари (знаеш за какво говоря)

Живи и здрави!
Какво му обесняваш на един емоционално осакатен глезен дечко за чувства.
Та той се кефел само на филми с кървища и намразил турците заради филм. Филм не се сяда да се гледа с кофти нагласа и за убиване на времето. Добре, че гърците не са гледали Симеон, че сега щяха и него да го мразят.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...