Македония отново се гаври с нас.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Македония отново се гаври с нас.

Мнениеот Бижутера » 15 сеп 2009 10:34

Код: Избери всички

Не им обръщайте внимание на македонците. Те щом изкараха Барак Обама македонец, значи представете си колко са наред в тиквата
:lol: :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 15 сеп 2009 10:52

pas, прав си, ама все пак е тъпо да използва тази трагедия за да се прави на оригинален. ;)

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 15 сеп 2009 12:46

Когато става въпрос за трагедия, място за сарказъм, ирония и т.н. НЯМА. Защото е грозно.

И все пак, не знам за вас, но аз оригиналната статия не съм я чел, и не мога да знам какво точно е целял авторът. Знам обаче, че неуместно е споменал България и българския народ, което не му орави чест (и да си го кажем направо - заслужава псувни ;) )
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 15 сеп 2009 12:52

boys85 написа:pas, прав си, ама все пак е тъпо да използва тази трагедия за да се прави на оригинален. ;)

Еми pas, може да се каже че е прав има опити да се осмее Македонското правителство, но въпреки това е направен по един доста грозен начин за нас българите. Тази статия е написана много комерсиално просто автора е искал да привлече повече внимание. Като се замислиш тази статия задоволява напълно македонците.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
o_yankov
Контакти:

Мнениеот o_yankov » 15 сеп 2009 12:54

pas написа:Абе, малоумници! Първо прочетете статията, опитайте се да я разберете и чак тогава пишете безценното си мнение!

Статията критикува порядките и действията на държавата Македония! И макар, че използва за основа трагедията на българските туристи и това е малко неуместно, то сърказма в текста е насочен само и изцяло срещу техните си управници и техните си глупости.

Днес е 15 септември, който е прочел текста и не го е разбрал направо пак да тръгва на училище! То бива, бива неграмотност, но написаното не е толкова сложно за осмисляне, ако имаш 2 грама мозък.

п.п. Един жокер за футболните "умници" - използван е същия похват, какъвто използва Веско Вълчев в статията за Камбуров. Хайде, азбукарчета, успех!

Първо моето момче,пише се сАрказъм . Второ всякакъв подобен похват е меко казано неуместен в статия,в която се споменава трагедия от такъв мащаб. Като искат да си осмиват миризливата,заразена от просръбски помии държавица да си намерят други теми...

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 15 сеп 2009 12:59

Ако вземете да прочетете ВНИМАТЕЛНО статията, ще видите, че тя всъщност усмива войстващия антибългаризъм на македонските управници и ДА прав е *pas* като се опитва да обясни на някои от по-войнстващите от вас похватът "Веско Вълчев" /виж статията за Мартин Камбуров/ Ако беше антибългарска щеше ли да нарича хумористичната им министърка с малкото й име.

Тежък е сарказъм е статията. Да, царство им небесно на загиналите и межо би не е добре да се ползва паметта им по този начин, но ЧЕТЕТЕ и тогава хулете.

Колкото до училищния бабаит и бияч на деца :evil: - много ми се ще да се видим и да ти покажа как се бие македонец, но отдавна съм над тези неща. - ДРЕБНА душа такава :evil:

Прочетете статията бавно оти не мойете брзо - И ЗА ДАРИК СЕ ОТНАСЯ СЪЩО - и тогава плюйте!!!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
o_yankov
Контакти:

Мнениеот o_yankov » 15 сеп 2009 13:00

Написах го вече-пиша го пак.СМЪРТТА НА ХОРАТА НЕ Е ТЕМА,КОЯТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА ЗА ОСМИВАНЕ НА КАКВОТО И ДА БИЛО!!! Ежедневието на сърбизираните псета със сигурност е пълно с примери за простотията на изкуствената им държава!

drascan
Контакти:

Мнениеот drascan » 15 сеп 2009 13:36

абе незнам за какво се занимаваме с тази пародия на държава наречена Македония - там дори и вестниците им ги пишат сърбомакедонци, така че не се учудвам на статията. Това са едни безверници и безнародници отритнати от всички и никой не ги иска, дори за името си имат проблем и затова евала на гърците, че не им дават да се краде от историята за разлика от нас, които им харизахме всичко от цар Самуил до Дамян Груев и Гоце Делчев! Сами сме си виновни - нека ни плюят и се гаврят с нас щом като сме допуснали да сме в такова положение!

Потребителски аватар
cyberdog
Контакти:

Мнениеот cyberdog » 15 сеп 2009 14:16

Добре е ,че Македония не е в България

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 15 сеп 2009 15:33

o_yankov написа:Първо моето момче,пише се сАрказъм ...

Тук си прав! Бях готов да споря, но истината е на твоя страна. Не знам защо бях убеден, че е с "ъ", явно от някъде ми се е набило в главата. Така че, корекцията е уместна.

Може би си прав и за останалото, наистина темата за упражнение е възможно най-неудачно избраната, но истината е, че сме се начели на хиляди подобни, че и далеч по-груби статии визиращи войната в Ирак, Афганистан, събарянето на небостъргачите и т.н.

Замисли се и друго (ти поне можеш да мислиш, за разлика от доста хора тук), може би точно и само подобни трагедии са способни да изкарат на повърхността цялата абсурдност и всички проблеми на дадено общество. И затова истинските журналисти не трябва само да свеждат глави пред мъртвите, но и да критикуват жестоко виновните и неадекватните. И понякога за да кажеш, че царя е гол, трябва да го изкрещиш, иначе никой няма да ти обърне внимание. И аз съм против подобни похвати, но това е истината в съвременния свят. Една Мадона 20 години се гаври с Църквата, за да е №1.

Очевидно македонския журналист е пресолил манджата, но също така очевидно е, че цялата критика е насочена срещу македонските власти и ни показва колко абсурдна и неадекватна страна е югозападната ни съседка.

Върни се в “Свободна зона”