Кой филм ви е карал да се разплачете?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Кой филм ви е карал да се разплачете?

Мнениеот stn » 25 яну 2013 18:07

Никой.

Близо бяха Три метра над небето и Бойна кръв
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 25 яну 2013 18:08

Преследване на щастието
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 яну 2013 18:08

Гледам много хора казват ХАЧИКО,не съм го гледал и ми се иска да го изгледам.Та за кой филм става на въпрос,че гледам има японска версия 1987 и америкаанска 2009 ? :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 25 яну 2013 18:10

пп един цитат от Марли и Аз

Кучето не се интересува от скъпи коли големи къщи или дизайнерски дрехи, статусът ви неозначава нищо за него, хвърлето му една обелена пръчка, и всичко ще бъде наред . Кучето съди за другите не по техния цвят , религия или класа а по това какви чувства имат отвътре. То не се интересува,дали сте богат или беден...хитър или прост,умен или глупав.Дайте му сърцето си и то ще ви даде своето . За колко хора можете да кажете това?Колко хора могат да ви накарат да се чувствате специални? Колко хора могат да ви накарат да се чувствате...изключителни?

Ред Дог ще се гледа със сигурност , благодаря за предложението .. а тези , който твърдят ,че не са плакали на филми не са хора , нямат чувства! ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 25 яну 2013 18:13

shotgun blues написа:Гледам много хора казват ХАЧИКО,не съм го гледал и ми се иска да го изгледам.Та за кой филм става на въпрос,че гледам има японска версия 1987 и америкаанска 2009 ? :)

2009...

FeeL
Контакти:

Мнениеот FeeL » 25 яну 2013 18:14

shotgun blues написа:Гледам много хора казват ХАЧИКО,не съм го гледал и ми се иска да го изгледам.Та за кой филм става на въпрос,че гледам има японска версия 1987 и америкаанска 2009 ? :)

2009-та на мен най-много ми хареса Ред Дог въпреки че не е така известен като американските филми за кучета :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 яну 2013 18:23

Най-много съм ревал на "Момиче за милиони" - два пъти го гледах и двата пъти си беше яко рев :)

Иначе за последно преди няколко години ме разплака "Марли и аз". Безкрайно съм благодарен, че го изгледах, защото научих много важен урок - никога да не си взимам куче (дотогава някак си не бях забелязал очевидното - че то ще умре доста преди мен... ако не се обърка нещо де :) )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 яну 2013 18:31

eстественно ,че от 1987 японският хит
американският римейк е пълна пародия на оригинала
както и филма "осем герои"от 2006 е пошъл опит за римейк на велият оригинал от 1983 Антарктика
Кучето , което спря войната ... ако некой го помни
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

deladog

Мнениеот deladog » 25 яну 2013 18:39

Отговорилите дотук често споменават филми за кучета, но истински силният филм на тази тема е само един - "Белый Бим, Чёрное ухо" (конечно, лучше до просмотра фильма прочитать и книжечку). След това всички други продукции за и с кучета ще ви се сторят пълна боза (гарантирую).
Только одну маленькую деталь - фильм обязательно надо смотреть без субтитров, даже если для этого Вам понадобится научить русский.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 25 яну 2013 18:45

Изображение

Върни се в “Свободна зона”