Булсатком пуснаха ТВ 7 и БТВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Булсатком пуснаха ТВ 7 и БТВ

Мнениеот grasiani » 23 яну 2013 21:45

Най-вероятно до обяд ще бъдат подписани новите договори между „Булсатком“, bTV и TV7, заяви министърът на транспорта Ивайло Московски след днешното заседание на Министерския съвет, цитиран от БТА.
По думите му лично по настояване на премиера Бойко Борисов през последните няколко дни под егидата на министерството, заедно с Комисията за регулиране на съобщенията са положени усилия да бъде решен спорът между фирмите.
Всичко в България се решава като в мафиотска структура.Кръстника се намеси и реши проблема,само когато иска той обаче, сега трябва да му се целува ръка.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 23 яну 2013 21:53

Тази вечер bTV Media Group и Булсатком подписаха споразумение и възстановяват излъчването на каналите на bTV в мрежата на оператора поетапно в следващите часове.
В интерес на милионите зрители двете компании направиха взаимни отстъпки, които да позволят възстановяване на сигнала, без да се вдигат цените за крайните абонати.

В подкрепа на това, което написах преди няколко минути. Източникът е сайта на БТВ.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 яну 2013 22:01

Не знам защо занимават целият народ с един търговски спор? Вече хората гледат много малко телевизия. Информацията, която им е необходима си я набавят от интернет, а не от това какво сметне за добре да им покаже даден редактор по телевизията. Иначе четох някъде, че Бойко също бил абонат на Булсатком и явно иска да си гледа проправителствените медийки БТВ и ТВ7.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 23 яну 2013 22:16

POPCORN написа:
gin написа:аз съм страстен абонат на бск и бях много доволен от кризата с ьтв. мои приятели още в първите дни на скандала клекнаха пред виваком и ми се хвалиха, че било много по- спрямо изгодно бск. аз им казах само, че когато има авария първо мишките напускат кораба.
бях слушал, че вивата е прецакване, но нямах аргументи. би ли могъл някой осведомен да ми каже как стоят нещата и защо едните би трябвало да са префакани? :mrgreen:

цените на Булсатком спрямо Виваком са с 2-3 лв по-ниски.това е разликата.Няма никакво прецакване . И двете фирми са единтични :)Бях на Булсатком сега се местя на Виваком и то заради фибер нета ( може да си връщаш предааваняи които си изпуснал и тн и тн :) )

Гледайки ТВ пакетите, на Виваком липсват Немската Будеслига и Испанската Ла Лига. За феновете на футбола по ТВ може би БСК е по-добър вариант.

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 23 яну 2013 22:23

gin написа:бях слушал, че вивата е прецакване, но нямах аргументи. би ли могъл някой осведомен да ми каже как стоят нещата и защо едните би трябвало да са префакани? :mrgreen:

Споделям опита на родителите си.

Точно след Коледа им спират телевизията. Обаждат се и се оказа се че е недоглеждане от страна на Виваком свързано с промяната на тарифния план за Интернет (те тогава "попдисаха" за тоя т.н. оптичен интернет).Нормално, случват се такива неща. На въпроса обаче, кога все пак ще им се възстанови услугата, за която имат действащ договор, оператора най-дебелокожо отговаря " Най-рано на 3ти Януари 2013"! Всичките им техиници почивали по празниците!

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 24 яну 2013 11:26

Лимонадения Джо написа:
POPCORN написа:
gin написа:аз съм страстен абонат на бск и бях много доволен от кризата с ьтв. мои приятели още в първите дни на скандала клекнаха пред виваком и ми се хвалиха, че било много по- спрямо изгодно бск. аз им казах само, че когато има авария първо мишките напускат кораба.
бях слушал, че вивата е прецакване, но нямах аргументи. би ли могъл някой осведомен да ми каже как стоят нещата и защо едните би трябвало да са префакани? :mrgreen:

цените на Булсатком спрямо Виваком са с 2-3 лв по-ниски.това е разликата.Няма никакво прецакване . И двете фирми са единтични :)Бях на Булсатком сега се местя на Виваком и то заради фибер нета ( може да си връщаш предааваняи които си изпуснал и тн и тн :) )

Гледайки ТВ пакетите, на Виваком липсват Немската Будеслига и Испанската Ла Лига. За феновете на футбола по ТВ може би БСК е по-добър вариант.

Цените на Булсатком и Виваком за телевизията са близки (биба са по-скъпи след изтичане на една част от срока на договора). Голямата разлика е че в БСК по всяко време може да се сменят пакети - вкл. към по-нисък или просто когато един месец не се ползва да не се плаща. При биба пък ти набутват още няколко договора - телефон и интернет почти винаги и то със срок от 2 години на промоция иначе (за първите Х месеца, после си плащаш като поп). А и БСК още си имат предимството с Ла Лига и Бундеслигата за спортните фенове.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 яну 2013 13:20

На всички, които побързаха да сменят БСК с Виваком, мога да им кажа само една дума - ЧЕСТИТО!! :mrgreen:

П.П. Към предимствата на БСК спрямо Виваком можем да добавим и качеството на картината, което е многократно по-добро!!

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 24 яну 2013 14:54

RedeviL написа:На всички, които побързаха да сменят БСК с Виваком, мога да им кажа само една дума - ЧЕСТИТО!! :mrgreen:

П.П. Към предимствата на БСК спрямо Виваком можем да добавим и качеството на картината, което е многократно по-добро!!

Честито на подписалите двугодишни договори с Виваком.Абсолютно си прав пич.
Баткоff вън

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 24 яну 2013 15:23

Нещо се протака пускането на другите канали. :?

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 24 яну 2013 15:24

Аз разбрах,че до края на седмицата ще ги пуснат.

Върни се в “Свободна зона”