RedeviL написа:parvanoff написа:RedeviL написа:Абе така като гледам и вие не им отстъпвате много!Няма тема, в която да не демонстрирате яростната си защита към ГЕРБ и пожарникаря..В този случай конкретно, никой не е споменавал и думичка за него, но вие пак побързахте да го оневините!

Я пак. Прочети след колко мнения против Бойко Борисов и държавата се включих.

И то да беше само в тази тема. Той е виновен за спирането на А-група по Булсат. Виновен е за забавянето на екипировката на Зографски, виновен е за финансирането на арктическата експедиция от монголеца, виновен е за фалита на цска, за земетресенията и глобалното затопляне

Това вече за мен е умишлена кампания-някой се опитва да насади мнение на другите, опитва се да прави пропаганда, а такава лъжепропаганда знаем кои са правели...
Ех този Бойко бе, много си го пазиш..Покажи ми едно мнение, в което някой конкретно обвинява ББ за поредната кървава трагедия!
[offtopic]Цитирал съм тъкмо две мнения, но тук вече играеш на дребно, защото реално има ли значение дали са едно или две-тук успях да се включа преди да са станали 100, но трябва ли да станат 100? Малко след това и Дянков бе намесен, а преди това имаше и доста писания против държавата, а в случая кои са държавната власт? Факт е, че това няма никаква връзка с темата. Да не говорим, че ти взе да засягаш и военните, което в случая също няма връзка-може би ще се досетиш защо точно ти го казвам.

И с тези думи ептем ще окипазим темата, а тя е достатъчно тежка...[/offtopic]