Жива бира
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- lewstherin
- Контакти:
Re: Жива бира
На сайта на Океана пише че има трайност 90 дни. За Пловдивчани-пих я в Але Хаус май се казваше, тва е в търговския център до Гранда. Слизате по стълбите надолу, местенцето е приятно, и храната им е добра.
a boy named goo написа:Вие още малко ще изкарате, че е грехота това, че не сме чували за въпросната "жива бира".
Мен ако питаш си е за доживотен затвор

ПП жива бира и 90 дни трайност е несъвместимо. Без консервантни и без естевствения процес на консервация - пастьоризирането, ае нема как да изкара и три дни, да не говорим за повече. Най-вероятно става въпрос за толкова жива бира, колкото киселото мляко...
В Пловдив има жива бира "пети океан" . Няма малка и голяма както при другите наливни бири , а се продава в количество 400 мл . Вчера пих в "Central park" до жп линията .
- lewstherin
- Контакти:
Да бе и на мен не ми се връзва, ама ей го на сайта на производителя
"Мобилният танк за доферментация съхранява готовото живо пиво 90 дни. За сръвнение: в обикновен съд живото пиво се съхранява до 3 дни"
Вярно трабва нъкв танк, ама все пак, може и да се продава някъде.
Иначе биричката е стархотна, на мен специалон много ми хареса.
"Мобилният танк за доферментация съхранява готовото живо пиво 90 дни. За сръвнение: в обикновен съд живото пиво се съхранява до 3 дни"
Вярно трабва нъкв танк, ама все пак, може и да се продава някъде.
Иначе биричката е стархотна, на мен специалон много ми хареса.
-
- Контакти:
Абе вие верно от коя планета идвате,че незнаете за живата бира
Футболни фенове.......

Футболни фенове.......

- Blue_World_Order
- Контакти:
в Лучаното в София (на пл. Славейков) има и прясна и жива,то май е едно и също дефакто.
как може да има хора,които не са чували за такава бира,не знам

СИН ТЕРОР!
Blue_World_Order написа:в Лучаното в София (на пл. Славейков) има и прясна и жива,то май е едно и също дефакто.
Ама и аз тва викам - доживотен, без право на обжалване за тия

Е има такива хора, е и???
Набийте ме ,че не съм я чувал...
Лелеле....
Аз сигурно от хората които познавам я има 10% дето да ся чували за подобна бира , я не....
Във Варна не знам къде се предлага,иначе ще я опитам...
Лелеле....
Аз сигурно от хората които познавам я има 10% дето да ся чували за подобна бира , я не....
MORSKI написа:Е има такива хора, е и???
Лелеле....
Ами чакай призовка в скоро време.
Иначе живата бира до вкус, пък и по технология най-много наподобява бялата бира. Да речем - живата е една стъпка по-рано извадена от бялата. Иначе пак има мътен вид, свеж вкус, който заблуждава че е лека, докато на четвъртата не се усетиш, че си пиян като гъз. Като говоря за бялата, или вайс - нямам предвид онова нещо на Каменица.
Лично аз препоръчвам на всеки любител, влиза чудесно, разхлажда и много върви със секви вурстчета.
MORSKI написа:Е има такива хора, е и???
Лелеле....
[offtopic]Морски, имаш срок 10 дни да опиташ или да разбереш за живата бира, иначе ще решим каква ще ти бъде присъдата.Най-вероятно смъртна, с електрически стол!

[center]
[/center]