Жива бира
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жива бира
Аз бях чувал,но не съм се натъквал на такова заведение.Къде си я пил и къде в Пловдив има?
За Пловдив неам идея. Виж, за София, някой ако се интересува, мога и като екскурзовод да му бъда 

Разликата между живата бира и от бутилката е подобна на разликата мужду сок от кутия и прясно изцеден. Много е хубава аз опитах за първи път преди няколко години в Пловдив на панаира, по-точно на винарията, но имаше палата, където предлагаха тази технология за бирата. Трайноста й е 48 часа. Наливна е и я предлагат по кръчмите.
Понеже съм по запознат,живата бира е на фирма "Океан" и се произвежда от "БОЛЯРКА".Които се интересува повече нека влезе в сайта : http://www.fifth-ocean.bg/
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Прясна бира
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене
Прясната бира (известна още като "жива бира") е нестабилизирана бира, което значи липса на консервиращи съставки - най-често спирт, както и отсъствие на процеса пастьоризация.
Това води до силно намален срок на годност и я прави подходяща за консумация до 24 часа след производството. При прилагане на специални грижи - съхранение на тъмно, под налягане и ниска температура (например в кег), срокът за консумация може да се удължи до над 72 часа.
Прясната бира притежава характерния по-мътен цвят от обикновената.
abre... vie ot koya luna padate ta chak sega chuvate za jiva bira? 

emarkon написа::?:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
я пак
жива бира ли
[offtopic]Брато, когато пропиеш бира ще разбереш.А ти на колко си?[/offtopic]
[center]
[/center]

- a boy named goo
- Контакти:
Вие още малко ще изкарате, че е грехота това, че не сме чували за въпросната "жива бира".
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- venci_1913
- Контакти:
Аз спрях да пия бира ,че гледах по новините ,че който пиел бира ставал алкохолик
РАКИЯ - БУРГАС 63 МУ Е МАЙКАТА

РАКИЯ - БУРГАС 63 МУ Е МАЙКАТА
Славия София