Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Мнениеот JimBeam » 18 яну 2013 11:44

child in time написа:
JimBeam написа:
fen-fen написа:Тази програма е която си посочил е на BTV Action, която е в групата на BTV. Само BTV официалния канал, налага турските сериали. Ето ти програмата за днес:
06:00
Комиците - комедийна поредица
06:45
Тази сутрин

09:30
Преди обед -
11:30
Кухнята на Звездев - кулинарно шоу с Иван Звездев
12:00
bTV Новините - Обедна емисия

12:30
Шоуто на Слави -

13:30
[b]Женско царство - сериал, еп. 72 - главните герои Али Ченгиз, Нусрет и прочиее.....[/b]

15:00
Някой те наблюдава - сериал, еп. 113

16:00
Американска наследница - сериал, еп. 16
17:00
bTV Новините

17:30
Лице в лице - публицистично предаване с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев
18:30
Любов извън закона - сериал, еп. 84 - големия хит на турските сериали
19:00
bTV Новините - Централна емисия

20:00
Домашен арест - Този български сериал го дават днес а през останалото време през седмицата е "Времето лети" - турски сериал

21:00
Комиците - комедийно шоу
22:00
bTV Новините - Късна емисия

22:30
Шоуто на Слави
23:30
По средата - сериал
00:00
Дневниците на вампира - сериал
00:50
Офисът - сериал

01:30
Преди обед
03:10
bTV Новините

03:40
Някой те наблюдава - сериал
04:30
Кухнята на Звездев

05:00
Американска наследница - сериал

Така, че два турски сериала на ден ми идват в по вече. Не е ли редно да гледаме по вече български филми, вместо тия турски бози?

Ей голяма пушилка няма защо за два сериала в програмната схема на Бтв.Да ти покажа ли тази на Нова?

12:00 Малки жени - турски
13:30 Млечният път - турски

Какво излиза пак само два сериала дава.А да ти отварям ли Диема Фемили, които също са на Нова тв и даже лозунга им е "Диема Фемили - Домът на турските сериали"

15:00 "1001 Нощ" - сериен филм, 2 епизода - турски
17:00 "Огнено сърце" - сериен филм - турски
18:00 "Малки жени" - сериен филм, 3 сезон - турски
20:00 "1001 Нощ" - сериен филм, 2 епизода - турски
22:00 "Огнено сърце" - сериен филм - турски
23:00 "Млечният път" - сериен филм - турски

00:30 "Сделка или не" – и край на програмата.

И какво излиза в крайна сметка Нова тв излъчва много повече турски сериали от колкото Бтв, но казвате на Бтв Босфор тв? :lol:

Опа още един БТВ клакьор ! Явно добре плащат с турски лири в тази медия! :) Аферим аркадаш! :) :) :)

Това че изказвам мнение не ме прави платен и със същата сила и аз мога да кажа, че си платен човек на Булсатком.Просто обичате да пишете без да мислите и като ви покажат фактите веднага казвате че този бил платен.И какво не може ли да съм против твоето мнение или всички трябва тук да плюем само и да сме коне с капаци?

Виждам че много добре си запознат с турският език и явно доста често го практикуваш.Много ми е чудно как всички които твърдите че не гледате турски сериали знаете героите как се казват, няма логика просто.
Последна промяна от JimBeam на 18 яну 2013 11:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 18 яну 2013 11:44

Аз не гледам босфор тв,така че не ми пука.

St.Kostadinov
Контакти:

Мнениеот St.Kostadinov » 18 яну 2013 11:52

Аз съм абонат на Canal+ в Мадрид и плащам за около 80програми 35€. Гледам лигата и Купата на Испания и ШЛ от тази година. За първенства на др. държави трябва да се доплаща, както и за филми. Повечето канали в пакета ми са местни, регионални и много тъпи. Мога да добавям канали- например BarcaTV е около 5€ на месец. Един пакет, като този на Булсатком тук би струвал над 100€ и това лято мисля и аз да им стана абонат.
Последна промяна от St.Kostadinov на 18 яну 2013 11:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 18 яну 2013 11:53

Тука обаче малко хора изказват мнение по въпроса защо в национален ефир по време на БТв новините по Коледа когато се разрази скандала Кадриев призова абонатите на Булсатком да преминат точно на Виваком??? това не е ли реклама !!! ТВ7 чийто собственик е и собственик на Виваком също се намесиха>А сега стана ясно и защо:
1. БТВ и Булсатком са конкуренти да проведат цифровизацията след няколко месеца
2. Булсатком спечели правото да бъде 4 мобилен оператор от което неминуемо ще има загуби за Виваком

Така че скандала не опира май толкова до това кой какво гледа или не гледа и въобще със анс обикновените зрители ,а до едни много по големи финансови интереси.

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 18 яну 2013 11:56

nib написа:не си много прав. гадното е че (примерно чалгата) не я гледам но си плащам за нея, и съм длъжен да го правя. трябва като в магазина: искам да гледам това,това и това-колко струва? толкова... ама в БГ скоро няма да стане

Какво те кара да мислиш, че ако се въведе някаква система за избор на канали, месечната такста ще намалее? Ценообразуването просто ще се смени. Ще имаш някаква фиксирана сума за общата услуга, която ти е предоставена, и след това ще доплащаш за абсолютно всеки канал. Вероятността крайната цената, която ти плащаш, да се увеличи е изключително голяма. И в крайна сметка вместо 15лв за 100 програми (например), ще плащаш по 12лв за 3. Защото цената за пренос и излъчване на 1 канал е абсолютно същата като тази за пренос на 15 за оператори като БСК, Близу и т.н А в момента има допълнителни пакети, просто защото за съдържанието им се плаща допълнително, а не защото преноса им е по-труден или скъп.

Смисълът на пакетните услуги е да намалят крайната цена за потребителя, като в същото време му предложат повече съдържание за съответната цена.

Като не ти харесва нещо просто не го гледаш. Аз например съм блокирал една голяма част от каналите (разни планети, битиви-та и други подобни миризливи каналчета) и не се занимавам даже да преглеждам какво дават по тях.

В този ред, смятам че е абсолютна глупост да се опитват да продават 3 или 4 канала като придатък 1 или 2. Националният им канал е достатъчно популярен, предполагам също и спортния. Обаче другите? На единия пускат 5мин рекламни блокове, на всеки 5 мин, по другия не съм попадал на филм, чиято картина да не е разчекната от опита им да "предават в HD". Показването на SD съдържание на HD приемник и предаването по HD канал, e съвсем отделен въпрос, но е факт, че от битиви нямат идея как се прави.

Тоест полезната практика е да разберат, кои канали се гледат и кои не, и след това да си правят сметката дали трябва да продължат да съществуват или как да ги подобрят, за да станат по-интересни за нас. Затова и отделянето им в допълнителен пакет за абонатите на БСК или други оператори, е напълно разумен ход.

Но пък, вие сами се замислете защо не желаят да се стига до подобно нещо.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 яну 2013 11:56

Опа още един БТВ клакьор ! Явно добре плащат с турски лири в тази медия! :) Аферим аркадаш! :) :) :) [/quote]

Това че изказвам мнение не ме прави платен и със същата сила и аз мога да кажа, че си платен човек на Булсатком.Просто обичате да пишете без да мислите и като ви покажат фактите веднага казвате че този бил платен.И какво не може ли да съм против твоето мнение или всички трябва тук да плюем само и да сме коне с капаци?

Виждам че много добре си запознат с турският език и явно доста често го практикуваш.Много ми е чудно как всички които твърдите че не гледате турски сериали знаете героите как се казват, няма логика просто.[/quote]
Просто ползвах език понятен на теб ! :) Даваш Диема Ф за пример! Тази кабелна програма може да си дава каквото си иска тя не е с национален ефир! Друг е въпроса с Националния ефир на БТВ! Коне с капаци не сме , на моменти даже виждаме повече от колкото ни се иска! Аз също изказвам мнение противно на твоето може ли? :) Булсатком ми плаща!!! Да плаща ми с това че спряха Босфора браво за което! По - голяма заплата от тази едва ли могат да ми дадат!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

didi1969
Контакти:

Мнениеот didi1969 » 18 яну 2013 11:57

сега им спрат и тв7 , двойни договори в ТВ+ и булсатком е аут

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 18 яну 2013 11:58

nib написа:За мен специално БТВ не са много важни , но в случая продават нещо и който не го иска не го купува. Едва ли само на Булсат са поискали повече пари. Не съм чул някой друг кабелен оператор да е увеличил таксата щото и БТВ са я увеличили. Мисля че Булсата ще я загуби тая война, това са митове че на хората не им пука че ги няма БТВ и каналите им. 80% от тези които познавам и са на Булсат вече се замислят за смяна. И аз бих се замислил. Не гледан турски, даже никви сериали ама БТВ екшън и БТВ новините щяха да ми липсват

Малко си в грешка,ако не са започнали другите оператори да вдигат такси ще започнат.Абонат съм на цифрова,кабелна тв във Враца и от нова година ми вдигнаха таксата с 3лв,точно когато избухна сканадала с бтв.Напълно подкрепям Булсатком в случая.Ани Цолова се изтъпани,че 80% оставали в оператора,ами ще остават!Оборудване,монтажи,заплати, офиси,поддръжка кой ги плаща?бтв и тв7 ли?Те си печелят достатъчно от реклами,ако са само ефирни от какво ще реват?Айде много здраве!Всичко е заради 4 гсм оператор и мултиплексите,където Булсатком също участав в конкурс.Взеха им тв правата за мачовете,защо?За да ги дадат на Бареков,защото рева като малко дете и неговия шеф трябва да бъде олигарх в целия бранш,монополист!Умишлено не гледам бтв напоследък заради тъпата им позиция,и това с новите оферти са пълни лъжи,офертата е почти същата и малко ме съмнява Буласатком да я приемат.Отделете ги в пакет да видим,кой ще плаща,като смотаното войо!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 18 яну 2013 11:59

с бригада от 8 до 10 в полша беше добър. колкото до фемилито това е треторазряда кабеларка, която много добре се лансира по трасирания от ьтв път. след перла и листопад, животът в българия просто не е същият. който може се възползва, от това го прави. "домът на турските сериали" вече се ползва от парадокса "българия- домът на турската реклама за евросъюза" едното е национален ефир, другото е възможен избор. ако в родопите има махала с 30 къщи и няма нет и кабел, какво им остава, диема фемили или ьтв?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 18 яну 2013 12:05

Red_Neck написа:
Nikona написа:Да след това референдум какво да вечерям след като съм се зомбирал от тъпотия по ТВ. Не гледам никаква телевизия, а още по-малко БосфорТВ. Незнам как хората може да роптаят, че са им спряли тази "платена" телевизия по която се въртят турските бълвочи.

...а мачове само на живо ли гледаш?

Ми честно казано гледам само моя отбор на живо, ако нещо толкова искам да гледам като мач ....еми wiziwig и с английски или руски коментар.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”