child in time написа:JimBeam написа:fen-fen написа:Тази програма е която си посочил е на BTV Action, която е в групата на BTV. Само BTV официалния канал, налага турските сериали. Ето ти програмата за днес:
06:00
Комиците - комедийна поредица
06:45
Тази сутрин
09:30
Преди обед -
11:30
Кухнята на Звездев - кулинарно шоу с Иван Звездев
12:00
bTV Новините - Обедна емисия
12:30
Шоуто на Слави -
13:30
[b]Женско царство - сериал, еп. 72 - главните герои Али Ченгиз, Нусрет и прочиее.....[/b]
15:00
Някой те наблюдава - сериал, еп. 113
16:00
Американска наследница - сериал, еп. 16
17:00
bTV Новините
17:30
Лице в лице - публицистично предаване с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев
18:30
Любов извън закона - сериал, еп. 84 - големия хит на турските сериали
19:00
bTV Новините - Централна емисия
20:00
Домашен арест - Този български сериал го дават днес а през останалото време през седмицата е "Времето лети" - турски сериал
21:00
Комиците - комедийно шоу
22:00
bTV Новините - Късна емисия
22:30
Шоуто на Слави
23:30
По средата - сериал
00:00
Дневниците на вампира - сериал
00:50
Офисът - сериал
01:30
Преди обед
03:10
bTV Новините
03:40
Някой те наблюдава - сериал
04:30
Кухнята на Звездев
05:00
Американска наследница - сериал
Така, че два турски сериала на ден ми идват в по вече. Не е ли редно да гледаме по вече български филми, вместо тия турски бози?
Ей голяма пушилка няма защо за два сериала в програмната схема на Бтв.Да ти покажа ли тази на Нова?
12:00 Малки жени - турски
13:30 Млечният път - турски
Какво излиза пак само два сериала дава.А да ти отварям ли Диема Фемили, които също са на Нова тв и даже лозунга им е "Диема Фемили - Домът на турските сериали"
15:00 "1001 Нощ" - сериен филм, 2 епизода - турски
17:00 "Огнено сърце" - сериен филм - турски
18:00 "Малки жени" - сериен филм, 3 сезон - турски
20:00 "1001 Нощ" - сериен филм, 2 епизода - турски
22:00 "Огнено сърце" - сериен филм - турски
23:00 "Млечният път" - сериен филм - турски
00:30 "Сделка или не" – и край на програмата.
И какво излиза в крайна сметка Нова тв излъчва много повече турски сериали от колкото Бтв, но казвате на Бтв Босфор тв?
Опа още един БТВ клакьор ! Явно добре плащат с турски лири в тази медия!Аферим аркадаш!
![]()
![]()
![]()
Това че изказвам мнение не ме прави платен и със същата сила и аз мога да кажа, че си платен човек на Булсатком.Просто обичате да пишете без да мислите и като ви покажат фактите веднага казвате че този бил платен.И какво не може ли да съм против твоето мнение или всички трябва тук да плюем само и да сме коне с капаци?
Виждам че много добре си запознат с турският език и явно доста често го практикуваш.Много ми е чудно как всички които твърдите че не гледате турски сериали знаете героите как се казват, няма логика просто.