Пийняка Анти- конти бит, ограбен и обезчестен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Пийняка Анти- конти бит, ограбен и обезчестен

Мнениеот plovdivram » 17 яну 2013 16:42

Raoul_Duke
[Нарушаваш т.7 от правилата

7. Забранени са всякакви реклами (на фирми, търговска дейност в теми, подписи, аватари или по какъвто и да било начин), с изключение на случаите, в които това е съобразено с екипа.

Я пак... Би ли ми казал КАК ТОЧНО Я НАРУШАВАМ?!! Пак ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!!
Изображение

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 17 яну 2013 17:02

plovdivram написа:Честно да ви кажа... За ОТГОВОР на "гатанката" би ми се искало да напиша някой измежду никовете ви, които си менкате постоянно, но и да ви обобщя под "общото" - ФЕНОВЕ НА БОТЕВ Пловдив!!! Май пак няма да сбъркам... :mrgreen: Ама какво да направя... хем държите човек да не ви вкарва под общ знаменател, хем постоянно правите така, че да се чувства сигурен когато го прави!!!

Раме, никове аз специално не менкам.Или по-скоро менкам по принуда, щото ващо модераторче и оня от София много ме "обичат".Все за БАНани ме пращат.И аз не знам защо.Скоро очаквам тая тема да бъде преместена на "правилното" място и да се почне с чистката. Няма да е за сефте.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 яну 2013 17:12

Пловдив1912 написа:
plovdivram написа:Честно да ви кажа... За ОТГОВОР на "гатанката" би ми се искало да напиша някой измежду никовете ви, които си менкате постоянно, но и да ви обобщя под "общото" - ФЕНОВЕ НА БОТЕВ Пловдив!!! Май пак няма да сбъркам... :mrgreen: Ама какво да направя... хем държите човек да не ви вкарва под общ знаменател, хем постоянно правите така, че да се чувства сигурен когато го прави!!!

Раме, никове аз специално не менкам.Или по-скоро менкам по принуда, щото ващо модераторче и оня от София много ме "обичат".Все за БАНани ме пращат.И аз не знам защо.Скоро очаквам тая тема да бъде преместена на "правилното" място и да се почне с чистката. Няма да е за сефте.

Ами няма причина да бъде преместена... Тя не е за Локо Пловдив... Вие и аз я превърнахме в такава!!!
Изображение

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 17 яну 2013 17:32

grsg написа:Само не ми е ясно защо феновете на локо не си го признаят,че пловдивските цигани са техни фенове

щото трибуна изток-по известна като трибуна истамбул е в циганската махала и също така под таблото се събира голяма тъмна агитка с шалове и фланелки :mrgreen:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 17 яну 2013 20:42

Raoul_Duke написа:
plovdivram написа:Другият път като го видиш чичо ти Гошо питай го дали баща му не е бил "бачо Кольо, стрелочника с колелото от Свиленград", 'щото явно като толкова е запознат с историята на Локомотив, явно "предавана от поколение - на поколение" е пропуснал ФАКТА, че през 1936 година НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО АБСОЛЮТНО НИЩО!!! А вие това добре го знаете... Та на човека да му бяхте казали да си сложи 35... Другият път и това му кажете!!!

Глей ся... нас тая работа не ни касае. Ако искате пратете "потниците" да му казват каквото имат. Въпросът беше, че СЪЩЕСТВУВАТ(понеже твърдиш, че било наша "завера") фенове на Локомотив, които не приемат новонаписаната мЪкедонистка история.
Колкото до 35-та..., да факт е, че ЖСК-то е от 35, а не от 36, но много добре знаеш какво се има предвид като се каже 1936. Тази година е приета за начало на отбора ви и той е сложил нея.

Рауле,ти си пълен хал-хабер майна :oops: Тоя бате Гошо и представа си няма от футбол,ти говориш,че дядо му,или баща му били локомотивци :mrgreen: Аз лично съм му го дал този плакат и то щото той взима всичко,което е на аванта :mrgreen: ,а нй-вероятно някой папагал е сменил цифрата и е снимал и сега,ето виж бате Гошо,ахахахахаха,Вие сте луди хора,абсолютни сектанти! :oops: Чак не признавал годината,аве луда работа,не те ли е срам,поне малко не те ли е срам :oops:Искаш ли утре да идем да питаме бате Гошо с какъв екип играе Локото,или поне един играч знае ли,ама как само си ги нагласяте,като се почне още от годината та до тази история,срамна работа,аз за теб знаех де,ама ти наистина си доста безочлив :oops:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 яну 2013 21:00

rado. написа:а нй-вероятно някой папагал е сменил цифрата и е снимал и сега,ето виж бате Гошо

Како Радке, ский ся, щом чич' ти Гошо има плаката от теб, тогава би трябвало много добре да знаеш и една от причините, поради които е сменил цифрата. Човекът бил роден (по негови думи) 1936 и баща му му казвал, че техния любим отбор е именно оттогава. Ама ти си вярвай, че "някой папагал" я лепнал, хаха чисто луди :lol:

П.С. Темата е за Митко Локото и любовните му авантюри.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 яну 2013 21:08

Глей к'во става тук,Тия пиперудки ще ме уморят от смяххахахаххахахахахахаххаахахахаахахах
Брус Лий,Сдружение и сръбска плескавица хахххахахаххахахах
Глей к'во става тук :lol: :arrow:
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 17 яну 2013 21:23

kubik написа:Глей к'во става тук,Тия пиперудки ще ме уморят от смяххахахаххахахахахахаххаахахахаахахах
Брус Лий,Сдружение и сръбска плескавица хахххахахаххахахах
Глей к'во става тук :lol: :arrow:
Изображение

:mrgreen: :mrgreen: Рауле,госте наш,иди утре и питай бай Георги от Бенковски,от къде го има и дали е поправял нещо той!Кво трето поколение,това да не са ваще поколения през десет години :mrgreen: Иначе Брус Ли и той е фен на сдружението,даже е бил един от създателите и е присъствал на ПЪРВИЯ МАЧ ПРЕЗ 1917-А :mrgreen:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 яну 2013 21:31

rado. написа: Рауле,госте наш,иди утре и питай бай Георги от Бенковски,от къде го има и дали е поправял нещо той!

ПитАхме го ма Радке. Нали ти казах какъв му беше отговора. За съжаление истинските локомотивци, като него, ценящи ИСТИНСКАТА си история ги изгониха от стадиона потниците с техните въпросници - https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3346_n.jpg
И уж махнахме Коко, за да спре тотото и да върнем ората на стадиона, пък той още по-празен :cry: Искат си го ората Краля и туй то...

П.С. Ин'че колажа с Брус Лий го бива. Поздравете Невестулката за добрата работа на фотошоп. Интересно откъде знаете сръбски? Мислих, че се навеждате само пред 'талянските боклукчии от Неапол :?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 яну 2013 06:53

В темата отново са най-активни два потника.Всички малцинствени групи са фенове на локомотив.Само католиците са горе-долу на половина.И това е от историята.локомотив е обединение на махаленски отбори от район Източен.Тоест района с най-изразено етническо присъствие.Столюпиново,хаджи Асановата махала,арменската,католическата и еврейската.Затова това обединение от 1951г се нарича циганско от всеки противников фен.През 1966г станаха наследници на ЖСК,а през 2010 на Спортклуб.А самият този отбор е обединение точно на два съседни махаленски отбори Атлетик и Караджа,после се обединяват с католическият Парчевичр,арменският Ереван и т.н. за да се получи това недоразумение.По темата.Пийняците в зависимост от количеството нарастват до 4.Кротки са,обикалят пазарите,черпят се и вършат услуги срещу заплащане.Тоест безобидни са и на никого не пречат.Естественое да са фенове на локото,но за половинка ще се кълнат че са бултраси.Всеки който иска да си направи кефа на чужд гръб може да ги покани.Лошото е че покрай Столюпиново,кралската сватба,Катуница и др. обиждат града ни на цигански,но процентно в България има и др. градове конкуренти.Но Столюпиново от 20 000 станаха 40 000 заради тока и е притегателна сила за всички мургавелковци.Най-голямото гето на Балканите.Жалко,но факт.

Върни се в “Свободна зона”